MUKS - Tęcza
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MUKS - Tęcza
Do poznania wybralismy sie autobusem w około 35 osób i w poznaniu czekało z 10 osób które wracały z gniezna i po meczu zabrali sie z nami.
DOping myśle że bardzo dobry , chodz na tej hali kazdy stworzy bardzo dobre widowisko dopingujące.
Śpiewamy praktycznie cały czas , było kilka króciutkich przerw na złapanie oddechu. Była także szkocja wykonywana przez całą hale , dzieki Krtetsonowi i spikerowi który pomógł rozkrecic ludzi z Poznania.
Uważam tę wyjazd na duży plus , zabawa switna , nawet ochroniarz był za Tęczą , zobaczycie foto poźneij jak kto je wrzuci.
DOping myśle że bardzo dobry , chodz na tej hali kazdy stworzy bardzo dobre widowisko dopingujące.
Śpiewamy praktycznie cały czas , było kilka króciutkich przerw na złapanie oddechu. Była także szkocja wykonywana przez całą hale , dzieki Krtetsonowi i spikerowi który pomógł rozkrecic ludzi z Poznania.
Uważam tę wyjazd na duży plus , zabawa switna , nawet ochroniarz był za Tęczą , zobaczycie foto poźneij jak kto je wrzuci.
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Słyszalni byli ale myślałem że jak przyjedzie caly autokar to będzie Chwiałka aż huczała, a tu małe zdziwienie, troche wam tchu brakło przy niektórych piosenkach.
Pewnie wy w 4 - ke (Jak to pisaliscie co zrobiliscie w J.Gorze). Opanowalibyscie cala hale
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:MARAS pisze:Słyszalni byli ale myślałem że jak przyjedzie caly autokar to będzie Chwiałka aż huczała, a tu małe zdziwienie, troche wam tchu brakło przy niektórych piosenkach.
Pewnie wy w 4 - ke (Jak to pisaliscie co zrobiliscie w J.Gorze). Opanowalibyscie cala hale![]()
![]()
No to przyjedz w marcu na derby to sie przekonasz
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:patrese pisze:No ciekawe opinie... Mam nadzieję, że już nie macie wątpliwości kto rządzi w Wielkopolsce w żeńskim baskecie. I to zarówno pod względem sportowym jak i kibicowskim.FORZA TĘCZA!!!
No wiemy wiemy, ten zespół gra w Arenie![]()
Tak, bodajże 12.01.2008.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

patrese pisze:MARAS pisze:patrese pisze:No ciekawe opinie... Mam nadzieję, że już nie macie wątpliwości kto rządzi w Wielkopolsce w żeńskim baskecie. I to zarówno pod względem sportowym jak i kibicowskim.FORZA TĘCZA!!!
No wiemy wiemy, ten zespół gra w Arenie![]()
Tak, bodajże 12.01.2008.
Co za pech akurat miałeś na myśli ten co nie trzeba
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:Byłem osobiście na meczu i powiem ze doping bez rzadnych rewelacji...Siedziałem po drugiej stronie hali i słyszałem jakies okrzyki kibiców Dudy...Pozdro![]()
![]()
Ten tekst pisany w zazdrości?? I nie Dudy , ja i przypuszczam, że nie tylko ja nie jestesmy kibicami Dudu tylko TĘCZY k... !!!!!! Jeszcze bym zrozumial piszac, że Duda wygrała mecz, ale kibice Dudy to juz przegiecie
Pzd
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O