PTK Pabianice - I liga (sezon 2007-2008)
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Mag Rys Zgierz - Włókniarz Pabianice ten mecz ma być rozegrany 22 grudnia to można by się wybrać do Zgierza 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Krispel_1946
- Żak
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Krispel_1946 pisze:Z kumplami(chodzi mi o WPF) zaczelismy planowac ten wyjazd, ale nie wiem czy sie uda. Myslimy caly czas nad srodkiem transportu. Szkoda, ze nastepny mecz w Pabianicach dopiero 12 stycznia, ale za to w styczniu bedziemy mieli 3 mecze pod rzad u siebie. Tez fajnie
pocisk i jedziemy
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ziutek_pabianice pisze:11 teraz nie dojeżdża do Zgierza
ah... to czym mozna jakis bus
-
malkontent
- Żak
- Krispel_1946
- Żak
-
Gość
Ola#4 pisze:Oj no moze,juz sama nie wiem co chciałam napisac,albo wiem,ale i tak napisałam inaczej<hahaha>..Ale wszyscy wiedzą o co chodzi chyba:D:P
alez oczywiscie, wszystko jasne. a z tym Zgierzem, to sie nie rozpedzajmy za bardzo, bo nie wiemy jak to nam wyjdzie wszystko. rzeczywiscie ktos rzucil haslo wyjazdu ale nie wiadomo do konca czym i czy w ogole. watpie zeby to wypalilo.
a moze na Widzew sie ktos wybiera 5.01 ?
Anonymous pisze:Ola#4 pisze:Oj no moze,juz sama nie wiem co chciałam napisac,albo wiem,ale i tak napisałam inaczej<hahaha>..Ale wszyscy wiedzą o co chodzi chyba:D:P
alez oczywiscie, wszystko jasne. a z tym Zgierzem, to sie nie rozpedzajmy za bardzo, bo nie wiemy jak to nam wyjdzie wszystko. rzeczywiscie ktos rzucil haslo wyjazdu ale nie wiadomo do konca czym i czy w ogole. watpie zeby to wypalilo.
a moze na Widzew sie ktos wybiera 5.01 ?
to ja pisalem (podpisuje sie tylko dla jasnosci i odpowiedzialnosci), bo mnie nieswiadomie wylogowalo
-
gosc
Z tym wyjazdem do Zgierza nie ma się co podniecać, pomieważ gramy jednak u siebie w sobote 22.12.07 o 16.00 w naszej hali. Powodem jest brak sali w Zgierzu. Wcześniej w czwartek 20.12.07 o godz.18 jest mecz z UW Warszawa - zaległy, też u nasAnonymous pisze:jak ktoś ma jakiś pomysł z tym transportem do Zgierza to pisać
-
malkontent
- Żak
gosc pisze:Z tym wyjazdem do Zgierza nie ma się co podniecać, pomieważ gramy jednak u siebie w sobote 22.12.07 o 16.00 w naszej hali. Powodem jest brak sali w Zgierzu. Wcześniej w czwartek 20.12.07 o godz.18 jest mecz z UW Warszawa - zaległy, też u nasAnonymous pisze:jak ktoś ma jakiś pomysł z tym transportem do Zgierza to pisaćSobota, wtorek mecze wyjazdowe (Siedlce i Warszawa)
To problem tramwaju i dojazdu sam sie rozwiazal
spoko, loko, luz i spontan...