MISS KOSZYKAREK TO.............

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

kaz126
Nowy na forum

Postautor: kaz126 » 02 lipca 2004, 23:02

Seba pisze:
MARAS pisze:Natalia prawdopodobnie przejdzie do AZSu Poznań! Ja się ciesz! :D

Nie ciesz się... nie znam co prawda szczegółów, ale znając... życie - nie sądzę, żebyś miał powody do radości, większą szansę dałbym zdecydowanie MUKSowi.

A ja dzisiaj wyczytałem w "bezpłatnym tygodniku poznańskim", że AZS prawdopodobnie połączy się z MUKSem

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 02 lipca 2004, 23:17

kaz126 pisze:
Seba pisze:
MARAS pisze:Natalia prawdopodobnie przejdzie do AZSu Poznań! Ja się ciesz! :D

Nie ciesz się... nie znam co prawda szczegółów, ale znając... życie - nie sądzę, żebyś miał powody do radości, większą szansę dałbym zdecydowanie MUKSowi.

A ja dzisiaj wyczytałem w "bezpłatnym tygodniku poznańskim", że AZS prawdopodobnie połączy się z MUKSem

I wilk syty i owca cała :D
A dodatkowo rozwiąże się kwestia trenera.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 lipca 2004, 00:23

kaz126 pisze:A ja dzisiaj wyczytałem w "bezpłatnym tygodniku poznańskim", że AZS prawdopodobnie połączy się z MUKSem

Również czytałem ... bardzo ciekawy artykuł. Zastanawia co prawda czemu nie pada ani jedno słowo o Olimpii, ale domyślam się, że autor ten sam co zwykle - czyli to przemilczenie i pisanie "pod MUKS" nie jest niczym dziwnym ani nowym. Co do rozgłaszania tego typu historii przez pewne osoby byłbym jednak bardzo ostrożny. Pamiętam jak te same osoby już trzy lata temu rozdzielały między siebie resztki po ciągle grającym jeszcze quayu, trabiąc o połączeniu. Problemy ciągle te same - chore prywatne ambicje i brak pieniędzy wynikający z braku zaufania potencjalnych inwestorów. Zobaczymy co będzie dalej, póki co zapowiada się niezła szopka. Mam tylko nadzieję, że nie ucierpią w niej, jak się zwykle w Poznaniu dzieje, same zawodniczki.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 lipca 2004, 10:07

Zamieść cie ten artykuł na Forum bo ja go nieczytałem! A chętnie bym sie z nim zapoznał!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 03 lipca 2004, 22:14

Oto pierwsze trzy z trzynastu moich kandydatek do miana Miss Basketu :wink:

Madzia Pietrzak
Obrazek

Ola Żytomirska
Obrazek

Justyna Żurowska
Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 04 lipca 2004, 06:55

Słuchajcie, a może wybierzemy najpiękniejsze koszykarki z każdego klubu (Miss Odry, Olimpii, ŁKSu, Wisły itp.) i dopiero wtedy z tych wszystkich Miss-ek wybierzemy tą jedyną :?: To taka moja propozycja, coś na styl Miss World, gdzie startują najpiękniejsze dziewczyny z każdego państwa (u nas z każdego klubu) i na koniec wybrana zostaje ta naj naj naj...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 lipca 2004, 12:21

Dobra Mario zgadzam się z Tobą !!!! Tylko że w Azsie trudno będzie kogoś wytypować!!! :oops:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 lipca 2004, 13:02

Mario pomysł może i dobry, ale ja odpadam ... nie mam pojęcia, czy i kto wogóle zostanie w Olimpii. Na MISS klubową przyjdzie u nas pora, jak w końcu zobaczymy drużynę ;)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 lipca 2004, 13:17

dobra - nie chodzi o formalizm - taka miss klubowa mniej/więcej też jest dobra - np. Ala to BĘDZIE miss ŁKS ... a może odejdzie? nie ważne - powiedzmy przynależność ubiegłoroczna + te zmiany które są już na 100

ps.doskonały pomysł :)

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 04 lipca 2004, 13:18

Lepiej typować spośród wszystkich chyba. Jak w jakimś klubie są 2 bardzo ładne, a w innym żadnej, to będzie w finale wtedy 1 ładna i 1 mniej ładna od tej drugiej z pierwszego klubu i w ten sposób w finale nie będziecie wybierać spośród najładniejszych w lidze.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 lipca 2004, 13:29

Nas pisze:Lepiej typować spośród wszystkich chyba. Jak w jakimś klubie są 2 bardzo ładne, a w innym żadnej, to będzie w finale wtedy 1 ładna i 1 mniej ładna od tej drugiej z pierwszego klubu i w ten sposób w finale nie będziecie wybierać spośród najładniejszych w lidze.

A drugim minusem jest to, że dojdzie do rywalizacji międzyklubowej - wiadomo, jak będą głosowac kibice np ŁKSu. Chyba nasze wybory zupełnie zatracą obiektywizm. Zreszta i tak trzeba pomyśleć nad tym, co zrobić, żeby go jakoś zachować. Póki co pewnie grozi nam to, że czym więcej kibiców któregoś klubu na Forum, tym pewniejsze zwycięstwo koszykarki tego zespołu.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 lipca 2004, 13:40

Seba pisze:
Nas pisze:Lepiej typować spośród wszystkich chyba. Jak w jakimś klubie są 2 bardzo ładne, a w innym żadnej, to będzie w finale wtedy 1 ładna i 1 mniej ładna od tej drugiej z pierwszego klubu i w ten sposób w finale nie będziecie wybierać spośród najładniejszych w lidze.

A drugim minusem jest to, że dojdzie do rywalizacji międzyklubowej - wiadomo, jak będą głosowac kibice np ŁKSu. Chyba nasze wybory zupełnie zatracą obiektywizm. Zreszta i tak trzeba pomyśleć nad tym, co zrobić, żeby go jakoś zachować. Póki co pewnie grozi nam to, że czym więcej kibiców któregoś klubu na Forum, tym pewniejsze zwycięstwo koszykarki tego zespołu.

anie, nie - to ja proponuję głosowanie stopniowe (czyli nie jeden głos tylko np.5 z punktacją np.za 1 miejsce 10pkt, za 2-7, za 3 - 4, za 4 - 2, za 5 - 1) z zastrzeżeniem o zakazie głosowania na "swoją" kandydatkę. W takiej formie to może być fajne.
Oczywiście w tej sytuacji relatywne szanse kandydatki klubu który na kk ma najwięcej kibiców są o zgrozo właśnie najmniejsze (rywalki dostają najwiecej głosów) zatem dodałbym jeszcze zasadę ważenia głosów albo prawybory - czyli jedna piątka od kibiców np. ełksy wynikająca z podsumawania wszystkich głosów, jadna piątka z Pabianic itd.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 08 sierpnia 2004, 20:52

Czemu ten temat wygasł , przecież to temat rzeka. Można by jednak poczekać co do typowań Miss Basketu do rozpoczęcia ligi.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 sierpnia 2004, 17:28

Czemu ten temat wygasł , przecież to temat rzeka. Można by jednak poczekać co do typowań Miss Basketu do rozpoczęcia ligi.
nie wygasł tylko "się przeprowadził" do innego wątku - takiego ze szkieletem głosowania - poszukaj

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 sierpnia 2004, 20:50

Podaj gdzie?????????

Wróć do „Hyde Park”