13 kolejka FGE: ROW RYBNIK - AZS-PWSZ GORZOW WLKP.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 grudnia 2007, 20:59

SEP-CE pisze:
Endrju pisze:Chociaz bardziej wam życze Szczęśliwego Nowego Roku :lol: :lol: :lol:

oby był szczęśliwy już na początku :P:P :twisted:

Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT !

Hehe :D
Mysle ze szczyt formy przyjdzie na Marzec/Kwiecien :D w Walce o miejsca 5/8 :D :D :D

hehe dobra to nie temat o gdybaniu i zyczeniach swiatecznych :D Wiec do zobaczenia w Styczniu. Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 21 grudnia 2007, 21:04

Endrju pisze:
ann pisze:
Endrju pisze:Widze ze tlumnie koledzy z Polkowic sie zebrali z gratulacjami :lol: :lol: :lol:. Z drugiej strony to to zwyciestwo ich oddala od czolowej 4ki na koniec sezonu :D :D :D

wiedziałam, że to napiszesz.
poczytaj sobie swoje posty w każdym przegranym meczu Polkowic, a poźniej się pluj.

ja też gratuluję Rybnikowi, bo bardzo trzymam za ta drużynę kciuki w tym sezonie :)

Ja sie nie pluje :lol: Tylko napisalem ze takim obrotem sytuacji... CCC moze zajac 6te miejsce po rundzie zasadniczej i trafic na AZS :D ... a po co im to :P

Po to aby WYGRAC z Wami :!: 8)
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 grudnia 2007, 21:10

Myslalem ze bedzie spokoj... ale "nabijacz postow" (czyt. kolejna dluga wymiana postow) sie jeszcze nie skonczyla :D

A czy wygracie to wyjdzie w praniu ;D

Merry Christmas and Hapy New Year :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 21 grudnia 2007, 21:22

Gratulacje dla Rybnika i proponuje zakonczyc tą mała klotnie, co bedzie to bedzie, Powodzenia 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 grudnia 2007, 21:29

Gratulacje dla lepszej dzis drużyny z Rybnika. Byly lepsze i wygrały, nie ma nad czym dyskutować
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 grudnia 2007, 21:29

wlodi9 pisze:Gratulacje dla Rybnika i proponuje zakonczyc tą mała klotnie, co bedzie to bedzie, Powodzenia 8)

Alez tu nie ma zadnej klotni :D tylko mala wymiana pogladow :D

elen pisze:Gratulacje dla lepszej dzis drużyny z Rybnika. Byly lepsze i wygrały, nie ma nad czym dyskutować

A tu nie do konca bym sie zgodzil :)
Predzej bym powiedzial ze wygraly bo mialy przewage 6go czy jak to nawet trener Orczyk powiedzial na konferencji 7go zawodnika... :)

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 21 grudnia 2007, 22:41

Bravo Rybnik, Bravo Nikita :) Osobiscie sadziłem, ze wygra Gorzow, jednak, jak widac sie myliłem :) Dla nas, to nawet dobrze, bo jednak dobrze miec 1 punkcik przewagi nad 4 drużyna :) Tym bardziej, ze druga runda bedzie trudniejsza... Tak więc gratki dla Rybnika :)
Wesołych Świat :)

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 21 grudnia 2007, 23:03

No nietety, myslalem ze wygramy a tu lipa :/
Gratulacje dla Rybnika
Mam nadzieje ze kolejny mecz bedzie do przodu

Endrju ogarnij sie bo czytajac te posty to przez Ciebie napina sie polowa forum :P Po co te przekasy... Odpusc sobie roznie to jeszcze moze byc ;)

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 21 grudnia 2007, 23:43

Brawo Rybnik !!!! W tym spotkaniu poprostu byl lepszy i tyle :D:D JA bym chcail trafic na AZS ale coz jak zajmiemy 6 miejsce to trafiamy na Leszno nie na Gorzow :D:D Nie wiem dlaczego taki pewien jestes ze trafimy na Gorzow ? ;):) Gorzow prezunteje teraz podobna lub o nie wiele lepsza forme jak Polkowice.

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 22 grudnia 2007, 00:18

No,no... mała niespodzianka byłam pewna,że wygra Gorzów. Brawo Rybnik :)

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 22 grudnia 2007, 00:20

Awatar użytkownika
Ajax
Żak

Postautor: Ajax » 22 grudnia 2007, 01:39

strzelec pisze:I połowa w naszym wykonaniu -do bani, natomiast w II połowie o niebo lepiej. Strzelec nie przesadzaj, tez się jeszcze zastanawiam jak to wygrały, ale gra nie była najgorsza (oczywiście zapominając o pierwszej połowie).

Orczyk z tą Dickens na 1 trochę przesadził, choć trzeba przyznać że grała taką trochę "oszukaną rozgrywającą." Ogólnie mecz mógł sie podobać. Emocji co niemiara

Z calym szacunkiem Dickens nie nadaje sie na rozgrywajaca,zreszta ilosc strat mowi sama ze siebie. Jedyne co mi sie u niej podoba to jak trafi to idealnie:) Co do Jaroszewicz to tylko koncowka w jej wykonaniu swietne.Poniekad jej rzut przechylily zwyciestwo na nasza korzysc.
Glowny mankament - brak pomyslu na gre :( Smutne ale prawdziwe
Co do atmosfery meczu to zdecydowanie bywalo lepiej.
Pozdrawiam

Przepraszam, ale nie rozumiem. To tak jakbys mi tłumaczył z "naszego" na "wasz".

Awatar użytkownika
raflik16
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: raflik16 » 22 grudnia 2007, 09:35

Gratuluje dziewczyną wygranej :) Fajny mecz z emocjami jak zwykle. W rybnickiej hali nikt jeszcze nie wygrał w kosza od 2 lat 8) Mecz był kolejny z podtekstem żużlowym:wink: Co do meczu pierwsza połowa zdecydowanie dla Gorzowianek dla tego że dobrze rzucały za 3 i grały szybką koszykówkę co trochę deprymowało koszykarki ROW bo popełniały błędy tego typu że zostawiały Gorzowianki niekryte. Akademiczki grały swoje po prostu.

II Połowa znaczna poprawa gry zawodniczek ROWu starali bardziej się grać kombinacyjnie długie podania przez 2 pozycje i dużo ruchu powodowało że zespół z Gorzowa przestał realizować założenia taktyczne. Rzuty za 3 też przestały wchodzić a Rybniczanki niesione coraz głośniejszym dopingiem grały coraz lepiej.

Jak zawsze Nikita Bell zagrała swoje Hollie też dobrze trochę brakowało jej szczęścia przy rzutach z dystansu. Fajny prezent sobie zafundowała na urodziny złamany nos:( Aga Jaroszewicz dobrze w obronie. Minja Siljegović było ją widać w II połowie zagrała dobre spotkanie dziewczyna myśli na boisku i kilka kluczowych zagrań otworzyło drogę do kosza mądrze zagrała! Moim zdaniem cicha bohaterka IV kwarty. Marquetta średni mecz powiem raz ją było widać a raz nie. Ale z meczu na mecz się rozkręca.
ROW ROW ROW RYBNIK

Rybnik to miasto polskie!
Rybnik to miasto śląskie!
Rybnik - miasto górnicze!
Rybnik na całe życie!

www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 grudnia 2007, 11:29

"W rybnickiej hali nikt jeszcze nie wygrał w kosza od 2 lat " to ma byc zart? Jasne podpalaj sie dalej ;) Ty moze lepiej poczekaj na Lotos i Wisle kolego to odrauz bedziecie mieli 2 przegrane z rzedu :) chyba ze sie myle ale nie licz wynikow z nizszej ligi do tego co panuje w ekstraklasie .
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 grudnia 2007, 16:05

Jasny pisze:Brawo Rybnik !!!! W tym spotkaniu poprostu byl lepszy i tyle :D:D JA bym chcail trafic na AZS ale coz jak zajmiemy 6 miejsce to trafiamy na Leszno nie na Gorzow :D:D Nie wiem dlaczego taki pewien jestes ze trafimy na Gorzow ? ;):) Gorzow prezunteje teraz podobna lub o nie wiele lepsza forme jak Polkowice.

Zobacz lepiej w terminarz a pozniej pogadamy dlaczego sadze ze najwieksze szanse na zajecie 3 miejsca ma AZS. Pewny nigdy nie moge byc bo moze przyjsc jakis krysys (niedaj boze jakas kontuzja) itp.. i moze zakonczyc sie roznie.

Leszno ma najciezsza runde rewanzowa ze wszystkich zespolow ktore moga sie bic o brąz. (9 wyjazdowych meczow przy 3 u siebie)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”