Co słychać w Wiśle?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 28 grudnia 2007, 18:01

na basketmanii pojawila sie informacja ze obok Kary bedzie u Was grac Michelle Snow

Gość

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 7:49 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

W Wiśle po Nowym Roku zobaczymy Karę Braxton oraz Michelle Snow!!!!

ann jak tam Twoje zrodla potwierdzaja czy zaprzeczaja?

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 grudnia 2007, 18:02

A.shock pisze:na basketmanii pojawila sie informacja ze obok Kary bedzie u Was grac Michelle Snow

Gość

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 7:49 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

W Wiśle po Nowym Roku zobaczymy Karę Braxton oraz Michelle Snow!!!!

ann jak tam Twoje zrodla potwierdzaja czy zaprzeczaja?

ja się nie znam.zobaczymy po Nowym Roku. już niedługo, więc cierpliwości.

choć w sumie to ja bym wolała Snow i Dupree :roll:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Parisien
Nowy na forum

Postautor: Parisien » 28 grudnia 2007, 19:48

kwassek pisze:ponoc ma byc kolo 8.01.2008 :)

o ile przyjedzie... :lol:

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 grudnia 2007, 20:06

Tak abstrahując od tego czy Dupree lepsza od Kary i kto silniejszy: Wisła czy Lotos to w najbardziej optymistycznym scenariuszu możemy w finale zobaczyć dość przyjemny zestaw zawodniczek:
Amerykanki: Brown-Braxton, Canty, Catchings, DeForge, Holdsclaw, Snow
Europejki: Breitreiner, Fernandez, Penicheiro, Skerovic, Tuvic, Trafimava
i do tego ponad połowe reprezentacji Polski

:shock:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 28 grudnia 2007, 20:18

nie podzielam Twojego optymizmu, że zobaczysz tyle zagranicznych w Lotosie. na teraz jest tam ich już 6, a tu jeszcze Ticha i Tamika... czyli Ganna Zarytska out. Zostają Miqe i Dominiqe ( wiadomo w pakiecie ) Tuvić, Anne B. i Kaśka. oczywiście może sie okazać, że Breitreiner lub Snytsina zostaną poświęcone na rzecz Tamiki, ale o wiele bardziej prawdopodobne, że postawią jednak na rozgrywajke - Ticha zamiast Ganny... ale kto to wie!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 28 grudnia 2007, 20:23

osesek pisze:nie podzielam Twojego optymizmu, że zobaczysz tyle zagranicznych w Lotosie. na teraz jest tam ich już 6, a tu jeszcze Ticha i Tamika... czyli Ganna Zarytska out. Zostają Miqe i Dominiqe ( wiadomo w pakiecie ) Tuvić, Anne B. i Kaśka. oczywiście może sie okazać, że Breitreiner lub Snytsina zostaną poświęcone na rzecz Tamiki, ale o wiele bardziej prawdopodobne, że postawią jednak na rozgrywajke - Ticha zamiast Ganny... ale kto to wie!!

Greebo napisał idealnie.
Uznał że Ganna i Białorusinka out.
Choć ja uważam że ta ostatnia będzie się wymieniać co mecz z Niemką.

Ale najważniejsze.
Będziemy mieć lepsze girls from USA
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) o ile zdrowie dopisze :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 grudnia 2007, 20:23

Hmm.. ja nie pisałem ze tak będzie, tylko ze tak teoretycznie może byc 8) Ze składu Lotosu usunąłem - hipotetycznie - Snytsine (choć mogłaby grac wymiennie z Breitreiner).. ten brąz ME to za mało :lol:

Że Zarytska nie będzie grać w finałach uważam za pewne w 99%.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 grudnia 2007, 20:33

Greebo pisze:Tak abstrahując od tego czy Dupree lepsza od Kary i kto silniejszy: Wisła czy Lotos to w najbardziej optymistycznym scenariuszu możemy w finale zobaczyć dość przyjemny zestaw zawodniczek:
Amerykanki: Brown-Braxton, Canty, Catchings, DeForge, Holdsclaw, Snow
Europejki: Breitreiner, Fernandez, Penicheiro, Skerovic, Tuvic, Trafimava
i do tego ponad połowe reprezentacji Polski

:shock:

A ja mam cicha nadzieje ze ktoras druzyna wyout-uje ktorys klub z wielkiej dwojki naszpikowanych gwiazdami i beda wreszcie niespodzianki w play offach :D :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
SWITCH
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: SWITCH » 29 grudnia 2007, 00:11

No napewno ale napewno to nie bendzie LOTOS ani WISŁA!!!! jestem w 100% przekonany żę to bendzie WIELKI FILAŁ FGE!!!!!!!!!!!!!!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 29 grudnia 2007, 01:19

SWITCH pisze:No napewno ale napewno to nie bendzie LOTOS ani WISŁA!!!! jestem w 100% przekonany żę to bendzie WIELKI FILAŁ FGE!!!!!!!!!!!!!!

Dwa zdania - cztery błędy :D No i mam nadzieję, że piąty będzie typowanie pary finałowej :D Bo finały Gdynia-Kraków powoli stają się nudne (przy całym szacunku dla obydwu zespołów).

Awatar użytkownika
SWITCH
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: SWITCH » 29 grudnia 2007, 01:46

Nie czepiaj się drobiazgów!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 29 grudnia 2007, 01:52

tomaszek pisze:
SWITCH pisze:No napewno ale napewno to nie bendzie LOTOS ani WISŁA!!!! jestem w 100% przekonany żę to bendzie WIELKI FILAŁ FGE!!!!!!!!!!!!!!

Dwa zdania - cztery błędy :D No i mam nadzieję, że piąty będzie typowanie pary finałowej :D Bo finały Gdynia-Kraków powoli stają się nudne (przy całym szacunku dla obydwu zespołów).

Nudne bo nudne ale trzeba porządną alternatywę stworzyć dla tych zespołów - a ja takowej w ogóle nie widzę i coś czuję, że za prędko jej nie ujrzę.

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 29 grudnia 2007, 11:05

tomaszek pisze:

Tak na marginesie to nie 4 a 6 błędów;) (na pewno x 2) :wink: :wink:

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 29 grudnia 2007, 13:35

Eve pisze:
tomaszek pisze:

Tak na marginesie to nie 4 a 6 błędów;) (na pewno x 2) :wink: :wink:

Tylko 2 błędy- napewno i bendzie, pozostałe to komputerowe literówki.

A co finału. Dla odmiany wynik może być odwrotny. Żeby nie było nudno :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 30 grudnia 2007, 09:36

Kara nadchodzi, tłumy szaleją :wink:
Ale też Dupree wraca... http://www.wnba.com/sky/news/Dupree_Che ... oland.html

czyli albo dogramy do finałów w takim składzie, albo robimy sobie zabawy a'la Lotos...no jest jeszcze jednak ewentualność, że Kara zaśpi, zapomni, nie doleci :roll:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”