1/16 Pucharu FIBA: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Sepce to jest kolejny argument, że Petra zagrała średnio(co nie znaczy , że źle), ona jest od zbierania, a za bardzo jej to nie szło. Ale ogólnie bardziej na + niż na - na -zagrała na tle reszty z naszego zespołu. Wniosek Mills wracaj

Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
Orange Boyyy
- Żak
Z nowej zawodniczki możecie mieć nie lada pożytek. Wysoka, zwinna, silna i o to chodzi. Taka nasza Czarnecka w szczycie formy.
Aha
Ogolnie jej występ na duży plus. zobaczymy jak będzie się prezentować z czasem, ale jest bardzo obiecująco.
No może rzeczywiście przegiąłem z tym porównaniem, ale miałem na myśli że jak Czarna jest w szczycie formy to też potrafi dobrze zagrać i na boisku zachowuje się jak Senegalka, która na mój gust pokaże jeszcze na co ją stać i naprawdę będzie z niej pożytek dla Polkowic.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
tadeo86 pisze:Senegalka, która na mój gust pokaże jeszcze na co ją stać i naprawdę będzie z niej pożytek dla Polkowic.
No, fakt dziewczyna ma mozliwości i jest do tego zajefajnie ruchliwa(bez skojarzeń proszę). Na Nasze nieszczęście rewanż w lidze z Orłem mamy za miesiąc, a do tego czasu może dziewczyna się pożądnie zgrać z zespołem. Myślę, że ten transfer będzie dla Orła jak znalazł, bo Oni naprawdę potrzebują punktów w PLKK.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
W rewanzowym spotkaniu AZS pokonal CCC 76:50
(25:12, 19:18, 16:13, 16:7).
Mecz jednostronny .. nudny... nie porywajacy publicznosci. Zespol CCC nie pokazal nic... totalnie nic... Jezeli tak bedzie wygladala dalej ich gra to o 4-ce nie maja co marzyc.
Szczerze nastawialem sie na zaciety mecz.. a juz po 3 minutach bylo 13:2... co uspilo w dalszej czesci meczu cala publicznosc. Mecz caly czas kontrolowany.
(Brak kibicow przyjezdnych... u nas doping jeden z najgorszych w tym sezonie).
Mam nadzieje ze nastepna runda przyniesie wiecej emocji.
(PS W zwiazku z tym ze nastepna runda zaczyna sie 30/31 Stycznia... jestem ciekawy co z meczem z Lesznem u siebie?)
(25:12, 19:18, 16:13, 16:7).
Mecz jednostronny .. nudny... nie porywajacy publicznosci. Zespol CCC nie pokazal nic... totalnie nic... Jezeli tak bedzie wygladala dalej ich gra to o 4-ce nie maja co marzyc.
Szczerze nastawialem sie na zaciety mecz.. a juz po 3 minutach bylo 13:2... co uspilo w dalszej czesci meczu cala publicznosc. Mecz caly czas kontrolowany.
(Brak kibicow przyjezdnych... u nas doping jeden z najgorszych w tym sezonie).
Mam nadzieje ze nastepna runda przyniesie wiecej emocji.
(PS W zwiazku z tym ze nastepna runda zaczyna sie 30/31 Stycznia... jestem ciekawy co z meczem z Lesznem u siebie?)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:Endrju pisze:
Mecz z Lesznem jest (a w zasadzie będzie) przełożony.
Dziwne by bylo jakby meczu nie bylo
PS ( Moze ktos z Polkowic sie wypowie)
w następnej rundzie z Taranto zdaje się?
super zawodniczka tam gra. chciałąbym ją w Wiśle. zazdroszczę, ze sobie ją na żywo pooglądacie:) mówię o Brunson oczywiscie.
super zawodniczka tam gra. chciałąbym ją w Wiśle. zazdroszczę, ze sobie ją na żywo pooglądacie:) mówię o Brunson oczywiscie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Co bardzo ciekawe... najwyzej rozstawiona druzyna - Dynamo Kursk przegral w rywalizacji z 32 druzyna. (przypomne ze zespol z Kurska byl w grupie z zespolem CCC Polkowice). Ogromna niespodzianka !!!
Robi sie ciekawie w Pucharze FIBA
Robi sie ciekawie w Pucharze FIBA
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”