Mecz Gwiazd
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Tak, więc skład Gwiazd
"Znamy sklad Gwiazd FGE
Znamy już skłąd zespołu Gwiazd Ford Germaz EKstraklasy, który 27 stycznia zmierzy się z zespołem Wisły Can Pack Kraków. Swoje typy podali trenerzy oraz Zarząd PLKK Sp. z o.o. Ustalono również, że trenerem odnowy biologicznej zespołu Gwiazd FGE będzie Jarosław Popiołkiewicz pracujący w Lotosie PKO BP Gdynia.
Piątka wybrana w głosowaniu kibiców: Dominique Canty (Lotos PKO BP Gdynia), Oliwia Tomiałowicz (Arcus SMS PZKosz Łomianki), Chamique Holdsclaw (Lotos PKO BP Gdynia), Nikita Bell (Utex Row Rybnik), Hollie Merideth (Utex Row Rybnik).
Oto zawodniczki jakie wytypowali do Meczu Gwiazd trenerzy zespołu Gwiazd FGE: Roman Skrzecz i Jarosław Krysiewicz: Slobodanka Maksimovic (Lotos PKO BP Gdynia), Agnieszka Skobel (MUKS Poznań), Daria Mieloszyńska (PKM Duda PWSZ Leszno), Joanna Jarkowska (INEA AZS Poznań), Natalia Małaszewska (KK AZS Jelenia Góra).
Zawodniczki wytypowane przez Zarząd PLKK: Agnieszka Szott (KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp.) i Katarzyna Kenig (ŁKS Siemens AGD Łódź).
Przypomnijmy, że dyrektorem zespołu Gwiazd FGE będzie Marcin Kicior, na co dzień związany z Lotosem PKO BP Gdynia. "
(http://www.plkk.pl/index.php?p=news&id=2272)
"Znamy sklad Gwiazd FGE
Znamy już skłąd zespołu Gwiazd Ford Germaz EKstraklasy, który 27 stycznia zmierzy się z zespołem Wisły Can Pack Kraków. Swoje typy podali trenerzy oraz Zarząd PLKK Sp. z o.o. Ustalono również, że trenerem odnowy biologicznej zespołu Gwiazd FGE będzie Jarosław Popiołkiewicz pracujący w Lotosie PKO BP Gdynia.
Piątka wybrana w głosowaniu kibiców: Dominique Canty (Lotos PKO BP Gdynia), Oliwia Tomiałowicz (Arcus SMS PZKosz Łomianki), Chamique Holdsclaw (Lotos PKO BP Gdynia), Nikita Bell (Utex Row Rybnik), Hollie Merideth (Utex Row Rybnik).
Oto zawodniczki jakie wytypowali do Meczu Gwiazd trenerzy zespołu Gwiazd FGE: Roman Skrzecz i Jarosław Krysiewicz: Slobodanka Maksimovic (Lotos PKO BP Gdynia), Agnieszka Skobel (MUKS Poznań), Daria Mieloszyńska (PKM Duda PWSZ Leszno), Joanna Jarkowska (INEA AZS Poznań), Natalia Małaszewska (KK AZS Jelenia Góra).
Zawodniczki wytypowane przez Zarząd PLKK: Agnieszka Szott (KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp.) i Katarzyna Kenig (ŁKS Siemens AGD Łódź).
Przypomnijmy, że dyrektorem zespołu Gwiazd FGE będzie Marcin Kicior, na co dzień związany z Lotosem PKO BP Gdynia. "
Eve pisze:Agnieszka Szott (KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp.)
Hmmm tak prawdę powiedziawszy Agnieszka nie graj jakiejś cudownej koszykówki w tym sezonie. Prędzej z jej miejsce nominowałbym Justynę Żurowską, która gra jak do tej pory (moim zdaniem) bardzo dobrze i prezentuje się lepiej od Agi, której nic nie ujmując nie idzie chyba tak jakby tego chciała.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008, 15:11 przez tadziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
'Tak jak myslalem kazdy trener dal zawodniczke swoja zeby sie ograly jesli mozna tak pwoiedziec
w przypadku Darii dla niej to teraz wazne zeby po kontuzji wczuc sie w gre
w przypadku Darii dla niej to teraz wazne zeby po kontuzji wczuc sie w gre
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Eve pisze: Katarzyna Kenig (ŁKS Siemens AGD Łódź).
Z całym szacunkiem i tyleż sympatii, ale... powiedziałbym... forma sportowa Kasi w tym sezone (rozumiem , że z przyczyn całkowicie uzasadnionych - podobnie zresztą jak Szott'ki) nie do końca pozwala zrozumieć tę nominację. No ale oczywiście nie ma to w tym przypadku także żadnego znaczenia...
W ogóle to nominacje są dla mnie jakieś dziwne. Co w tym gronie robi Slobodanka Maksimović? Czy gra tak bardzo dobrze, że jej się należało czy Romuś chce chce dać pograc swoim dziewczynom? Osobiście w jej miejsce wolałbym chociażby Humphrey bądź Taylor. A tak mamy 3 zawodniczki z Lotosu w tym jak dla mnie jedną, która nie zachwyca na tyle żeby ja od razu nominować
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
za Bobę wolałabym Lecię, ale generalnie to jestem zadowolona 
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Eve pisze:Tak, więc skład Gwiazd
"Znamy sklad Gwiazd FGE
BRAVO BRAVISSIMO
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
patrese pisze:Eve pisze:Tak, więc skład Gwiazd
"Znamy sklad Gwiazd FGE
BRAVO BRAVISSIMO![]()
<jupi>Nataliaaaa <jupi>
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
-
tomaszek
Wiele powiedziano już o Meczu "gwiazd" więc i ja wtrące swoje 3 grosze. Osobiście uważam że formuła meczu jest conajmniej nieprzemyślana, żeby niepowiedzieć wręcz debilna. Lepiej było rozegrać mecz Wisła-Lotos. Jeden ch**** by był
no ale cóż. Formuła Północ-Południe była by o wiele lepsza jak ktoś już powyżej wspomniał. No ale panowie decydenci wiedzą lepiej...
Co mnie cieszy to paradoksalnie to, że jest tylko jedna zawodniczka z Gorzowa (choć wolałbym żeby nie było żadnej). Wtedy dziewczyny miałby więcej czasu na odpoczynek a nie grę w śmiesznym meczyku.
OT: Teraz pewnie ręce zaciera trener Spisacki (prawie 3 tygodnie przerwy, wszystkie zawodniczki do dyspozycji, zespół może odpocząć, zgrać się)
Co mnie cieszy to paradoksalnie to, że jest tylko jedna zawodniczka z Gorzowa (choć wolałbym żeby nie było żadnej). Wtedy dziewczyny miałby więcej czasu na odpoczynek a nie grę w śmiesznym meczyku.
OT: Teraz pewnie ręce zaciera trener Spisacki (prawie 3 tygodnie przerwy, wszystkie zawodniczki do dyspozycji, zespół może odpocząć, zgrać się)
-
Siano
Ludzie nie rozumiem was totalnie, to jest tylko mecz pokazowy, czysta zabwa, w której chodzi o to żeby zrobić dobre widowisko a nie wynik... do pierwszej 5 została wytypowana niespełna 18-letnia dziewczyna... i co widzicie w tym złego?
nie jestem w stanie uwierzyć żeby jacyś jej szaleni fani z Pruszkowa czy Łomianek siedzieli przez 24h na dobe i nabijali jej głosy... uwazam że bardzo niesłusznie najeżdzacie na dziewczyne, której jedyna wina jest w tym że gra w PLKK i gra bardzo dobrze, jest wyrózniającą sie zawodniczką w swojej druzynie i najwyraźniej nie tylko ja tak uwazam, ale również ponad 1600 osób!! Te wszystkie płytkie wypowiedzi w stylu że jest za młoda, że nie jest znana itd. okazują bardziej zazdrość z Waszej strony... zazdrośc że nigdy Wam nie była dana taka szansa, że nigdy nie poczujecie tego co poczuje ona kiedy jako jedyna Polka (zarazem najmłodsza zawodniczka meczu) wybiegnie w pierwszej piątce Gwiazd
Ja osobiście bardzo sie ciesze że Olivia pomimo swojego wieku jest już (najwyraźniej) cenioną i lubianą zawodniczką. Życze jej dobrego wystepu i bede 3mał kciuki żeby prztarła nosa takim zarozumialcom i zazdrośnikom, jak niektórzy wypowiadający sie na tym forum
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Nasza hala jest jak tramwaj - studnia bez dna. Nie przypominam sobie sytuacji (no poza jednym meczem z Lotosem) w której byłby problem z biletami, więc spokojnie.
O rezerwacji internetowej możesz śmiało zapomnieć, takie rzeczy to na pewno nie u nas
aha, chciałbym wyrazić swoje zadowolenie iż Natalia znowu odwiedzi nasze skromne progi
O rezerwacji internetowej możesz śmiało zapomnieć, takie rzeczy to na pewno nie u nas
aha, chciałbym wyrazić swoje zadowolenie iż Natalia znowu odwiedzi nasze skromne progi
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Gratuluję wszystkim wybranym dziewczynom ! Życzę Wam na parkiecie, sobie i innym oglądającym na widowni, bądź przed TV - dobrej zabawy. Chyba będzie transmisja ? Mam nadzieję, że trenerzy korzystając z potencjalu zawodniczek przygotują jakieś mile dla oka zagrania, tak aby koszykówka pokazala się z tej najciekawszej strony.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”