Mecz Gwiazd

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 18 stycznia 2008, 09:54

o bilety ktoś pytał... 10 zł ulgowy, 15 zł normalny, 25 zł rodzinny. do nabycia w kasach przed meczem :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 18 stycznia 2008, 10:26

ann pisze:o bilety ktoś pytał... 10 zł ulgowy, 15 zł normalny, 25 zł rodzinny. do nabycia w kasach przed meczem :)

na karnet sie wejdzie??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 18 stycznia 2008, 10:35

osesek pisze:
ann pisze:o bilety ktoś pytał... 10 zł ulgowy, 15 zł normalny, 25 zł rodzinny. do nabycia w kasach przed meczem :)

na karnet sie wejdzie??

no raczej :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
tomtom
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: tomtom » 18 stycznia 2008, 15:31

O której odbędzie się ten mecz bo jakoś nie mogłem znaleźć informacji. Jeśli transmisja jest bezpośrednia to przypuszczam że o 15, ale prosiłbym jeszze o potwierdzenie. Kogo z Was będzie można spotkać na trybunach? Chyba będę na tym meczu i chętnie wymieniłbym kilka uwag z kibicami z innych miast :)
PozdROWienia
Tomasz

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 18 stycznia 2008, 15:34

Mecz o 14.45 sie zaczyna ... ale pewnie zeby znalezc sobie jakies dobre miejsce na hali .... to trzeba przyjsc kolo 14.00 najpozniej ;D A co do kibicow z innych miast - nie mnie to oceniac .. napewno beda WIŚLACY

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 stycznia 2008, 21:48

Dla mnie ten mecz Gwiazd to jest jakas zenada!!

Wiekszosc z zawodniczek nie zasluzyla na takie wyroznienie.
(nie mowiac o Holsdsclaw, Canty czy Bell)

Do tego trenerzy uzupelniajacy kadre swoimi zawodniczkami + indywidualnosciami ktore w grze zespolwej nie bardzo widze...
Nie mowiac juz o Agnieszce ktora nie bardzo zasluzyla na mecz gwiazd (zeby nie bylo ze krytykuje bo nie graja zawodiczki AZS-u) bo sa zawodniczki prezentujace o wiele lepsza forme...

Podsumowujac.. Wisla wbije w ziemie te "gwiazdki".
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 18 stycznia 2008, 21:59

ile razy można powtarzać, ze nie chodzi o to zeby ten mecz wygrać, tylko, żeby się pobawić koszykówką.
a jeśli chodzi o nominacje, to po 1. tak głosowali kibice, po 2. są to zawodniczki, które w swoich klubach są gwiazdami, czy też decydują o obliczu zespołu. bo nikt mi chyba nie powie, że Olivka nie jest gwiazdą SMSu? albo Aśka Jarkowska AZSu?
i tak mi teraz przyszło do głowy, że zamiast Maksimović chciałabym Stampaliję a nie Lecię :wink:
więc luzik, to tylko taki zabawowy meczyk.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 stycznia 2008, 22:03

ann pisze:ile razy można powtarzać, ze nie chodzi o to zeby ten mecz wygrać, tylko, żeby się pobawić koszykówką.
a jeśli chodzi o nominacje, to po 1. tak głosowali kibice, po 2. są to zawodniczki, które w swoich klubach są gwiazdami, czy też decydują o obliczu zespołu. bo nikt mi chyba nie powie, że Olivka nie jest gwiazdą SMSu? albo Aśka Jarkowska AZSu?
i tak mi teraz przyszło do głowy, że zamiast Maksimović chciałabym Stampaliję a nie Lecię :wink:

Łańcuszek po znajomych mozna wyslac i nominacje ma sie gotowa... ale po co :/
W AZS-ie bym sie z toba nie zgodzil...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 18 stycznia 2008, 22:05

Endrju pisze:
ann pisze:ile razy można powtarzać, ze nie chodzi o to zeby ten mecz wygrać, tylko, żeby się pobawić koszykówką.

jak sie chciało mieć swoją zawodniczkę w meczu to trzeba było się mobilizować nawzajem. proste :P
zawsze sa jakieś prretensje. jak sobie przypomnę mecz gwiazd WNBA z tego roku to... :lol:
to kto z AZSu Poznań Twoim zdaniem bardziej zasłużył ne mecz gwiazd jak nie Jarkowska?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 stycznia 2008, 22:07

ann pisze:
Endrju pisze:

jak sie chciało mieć swoją zawodniczkę w meczu to trzeba było się mobilizować nawzajem. proste :P
zawsze sa jakieś prretensje. jak sobie przypomnę mecz gwiazd WNBA z tego roku to... :lol:
to kto z AZSu Poznań Twoim zdaniem bardziej zasłużył ne mecz gwiazd jak nie Jarkowska?

Bardziej chodzilo mi o ten Gorzowski... (nie bede krytykowal zawodniczek z innych druzyn bo im sie doglebnie nie przygladam)...

Chociaz osobiscie wolalbym zeby specjalnie nikt z Gorzowa w tak dalekiej i meczacej podrozy nie uczestniczyl... tym bardziej ze pare dni pozniej sa puchary

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 18 stycznia 2008, 22:16

no już nie przesadzajmy że to jakaś mega męcząca podróż. niektórzy po takiej w dodatku w nieogrzewanym przedziale prosto dp pracy poszli :lol:
co do zawodniczki z Gorzowa, jestem zadowolona że wybór padł na nią :)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 stycznia 2008, 22:24

ann pisze:no już nie przesadzajmy że to jakaś mega męcząca podróż. niektórzy po takiej w dodatku w nieogrzewanym przedziale prosto dp pracy poszli :lol:
co do zawodniczki z Gorzowa, jestem zadowolona że wybór padł na nią :)

Pewnie nie ty jedna... jednak poprostu szkoda mi tych zawodniczek ktore na ten mecz poprostu zasluzyly :)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 18 stycznia 2008, 23:44

Endrju pisze:Pewnie nie ty jedna... jednak poprostu szkoda mi tych zawodniczek ktore na ten mecz poprostu zasluzyly :)

A ja powtórze że cieszę sie ze tylko jedna (albo az jedna) gorzowianka zagra w tym smiesznym meczu. Ryzykowac kontuzje czy zmeczenie jakąś pokazówką. Bezsens. Dla mnie Aga, Justyna czy każda inna z AZS PWSZ to gwiazdy. Nie muszą tego udowadniac i grac w smiesznym meczyku. Wazna jest liga i puchary i na tym trzeba się skupić i oszczedzac sily na te mecze a nie jakis meczyk "gwiazd"

PS. Sory za styl pisania ale jestem juz po 0,5 litrze :lol:

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 19 stycznia 2008, 01:10

W Krakowie na hali jeszcze nie byłem więc może ktoś wyjaśnić jak tam dojść/dojechać? :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 19 stycznia 2008, 04:29

Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”