Mecz Gwiazd

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 19 stycznia 2008, 11:18

tomaszek pisze:Dla mnie Aga, Justyna czy każda inna z AZS PWSZ to gwiazdy. Nie muszą tego udowadniac...

Bez przesady :)... Gdyby wszyscy tak uwazali... to by bardzo zle dzialalo na koszykarki ktore potrzebuja nieraz slow krytyki, aby sie zmobilizowac i grac jeszcze lepiej.
Pomimo iz sa bardzo dobrymi zawodniczkami nie mozna ich "nosic na rekach" bo byly by tego negatywne skutki.

tomaszek pisze:PS. Sory za styl pisania ale jestem juz po 0,5 litrze :lol:

Taka wena ci sie po 2 tymbarkach wlacza ? :lol: :lol: :lol: (zart)

Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 19 stycznia 2008, 11:21

Obrazek

tam gdzie jest czerwona kropka tak jest hala ;)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 19 stycznia 2008, 11:36

jakieś 30 minutek na piechotkę z dworca głównego :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

tomaszek

Postautor: tomaszek » 19 stycznia 2008, 15:04

Endrju pisze:
tomaszek pisze:Dla mnie Aga, Justyna czy każda inna z AZS PWSZ to gwiazdy. Nie muszą tego udowadniac...

Bez przesady :)... Gdyby wszyscy tak uwazali... to by bardzo zle dzialalo na koszykarki ktore potrzebuja nieraz slow krytyki, aby sie zmobilizowac i grac jeszcze lepiej.
Pomimo iz sa bardzo dobrymi zawodniczkami nie mozna ich "nosic na rekach" bo byly by tego negatywne skutki.

tomaszek pisze:PS. Sory za styl pisania ale jestem juz po 0,5 litrze :lol:

Taka wena ci sie po 2 tymbarkach wlacza ? :lol: :lol: :lol: (zart)

Pozdro

Ależ Andrzejku ja nie uważam że trzeba je na rękach nosić :lol: Nawet najlepsze zawodniczki czasem zasługują na krytykę. Chodziło mi tylko o to że nasze zawodniczki nie muszą brać udziału w jakimś tam meczyku zeby otrzymac status gwiazdy :lol: A pozatym im mniej występów w meczach o nić tym więcej sił w meczach o stawke :D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 19 stycznia 2008, 15:11

No wlasnie o to chodzilo "Czaruś" :D Z tym sie w 100% zgodze
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 19 stycznia 2008, 21:51

ann pisze:jakieś 30 minutek na piechotkę z dworca głównego :)

Najłatwiej trafić chyba przez Błonia jak ktoś nie wie, którędy kluczyć :)
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 19 stycznia 2008, 21:56

Często łażę na nogach z Dworca na R22. Różnymi drogami. Ale na to by iść przez Błonia jeszcze nie wpadłem :wink:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 19 stycznia 2008, 22:06

błonia to punkt do którego łatwo trafić, bo każdy krakus ci powie gdzie one są, a praawie każdy wie że Wisła jest po jednej stronie od tego pastwiska psich klocków!! greebo ja tez chodze wzdłuż błoń(al. 3 maja) jak ide z dworca, bo lubie sie po rynku przespacerować... to tak jak ktoś nie ma co robić i woli dłuższy spacer - ok 40 minet
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 19 stycznia 2008, 22:09

osesek pisze:błonia to punkt do którego łatwo trafić, bo każdy krakus ci powie gdzie one są, a praawie każdy wie że Wisła jest po jednej stronie od tego pastwiska psich klocków!! greebo ja tez chodze wzdłuż błoń(al. 3 maja) jak ide z dworca, bo lubie sie po rynku przespacerować... to tak jak ktoś nie ma co robić i woli dłuższy spacer - ok 40 minet

Tylko uważaj zebyś przypadkiem nie wylądował po nie właściwej stronie błoń ;-)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 23 stycznia 2008, 13:16

Ma ktoś moze nagrany pierwszy mecz gwiazd z 2003r :?:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 23 stycznia 2008, 23:10

ktoś kiedys pytał o rezerwację biletów przez neta więc:

Bilety także przez internet

Dla Kibiców, którzy przyjadą do Krakowa na Mecz Gwiazd spoza Krakowa, lub chcą mieć pewność, że zdobędą bilet na to niepowtarzalne wydarzenie mamy niespodzienkę. Za pośrednictwem serwisu www.eventim.pl można zakupić wejściówki na ten mecz. Przypominamy, pojedynek Wisła Can-Pack - Gwiazdy FGE już w najbliższą niedzielę.
www.wislacanpack.pl
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 23 stycznia 2008, 23:14

łoooo, to kolega od PR poszalał :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 24 stycznia 2008, 12:07

hmm...
W związku z katastrofą lotniczą i wprowadzeniem żałoby narodowej najbliższa kolejka DBE zostanie rozegrana w innym terminie. Nie są znane dalsze losy niedzielnego Meczu Gwiazd FGE, który ma zostać rozegrany w Krakowie.
Zarząd Polskiej Ligi Koszykówki S.A. informuje, że w związku z katastrofą lotniczą i zapowiedzianą przez Prezydenta Reczpospolitej Polskiej żałobę narodową, najbliższa kolejka Dominet Bank Ekstraligi może zostać przeniesiona na inny termin. Zarząd PLK S.A. podejmie decyzję w tej sprawie po oficjalnym komunikacie Prezydenta RP.

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=7& ... _id=242598

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 24 stycznia 2008, 12:12

" Żałoba będzie obowiązywała albo od godz. 20 w czwartek, albo od piątku przez trzy dni." cytat z GW.

Czyli pewnie meczu nie będzie...tym bardziej że miał on mieć charakter wybitnie zabawowy.
---------------

ps. żałoba do soboty, czyli gramy.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 24 stycznia 2008, 15:01

Mecz Gwiazd się odbędzie

W związku ogłoszeniem żałoby narodowej przez Prezydenta RP i jej zakończeniem w sobotę 26.01.2008r. o godz. 19.00, Zarząd PLKK informuje, że Mecz Gwiazd odbędzie się zgodnie z ustalonym terminem 27.01.2008r. o godz. 14.45.

PLKK Sp. z o.o.

plkk.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”