Mecz Gwiazd

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 27 stycznia 2008, 16:13

Tomiałowicz & Skobel rządziły!!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 27 stycznia 2008, 16:18

Bell Nikita - 04:26min :lol: to sobie pograła ale Tomiałowicz Oliwia no prosze 17pkt 8)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 27 stycznia 2008, 16:20

Ma lekka kontuzje kostki więc dlatego grała tak krótko.

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 27 stycznia 2008, 16:37

A jakie wasze wrazenia ogolne z meczu :?: :?: u mnie mieszane ... moze duzo wymagam ... ale jesli cos sie kryje pod nazwa mecz gwiazd to ja oczekuje czegos wiecej ... wiekszych atrakcji wiecej rozrywki itp. :wink:

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 27 stycznia 2008, 16:38

Brawo dla Oliwi :!: :D :D
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Max

Postautor: Max » 27 stycznia 2008, 17:05

Mecz Gwiazd: Wisła zwycięska!

Wisła Can Pack Kraków wygrała mecz z Gwiazdami ligi polskiej 83:79.

Wisła Can Pack Kraków - Gwiazdy Ligi 83:79 (24-20 23-17 20-17 16-25)

Punty dla Wisły: Braxton 16, Gajda 11, Fernandez 10, Gburczyk 9, Kobryń 8, Trafimova 7, Dupree 6, Pałka 5, Wielebnowska 4, De Forge 4, Krawiec 3, Skerovic

Punkty dla Gwiazd: Tomiałowicz 17, Szott 10, Merideth 10, Mieloszyńska 8, Skobel 8, Holdsclow 8, Canty 6, Kenig 4, Jarkowska 4, Maksimovic 4, Bell

MPV zawodów uznana została zawodniczka MUKSu Poznań - Agnieszka Skobel. Joanna Jarkowska na placu gry spędziła ponad 10 minut.

za
www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 27 stycznia 2008, 17:08

Max pisze:Mecz Gwiazd:
MPV zawodów uznana została zawodniczka MUKSu Poznań - Agnieszka Skobel. Joanna Jarkowska na placu gry spędziła ponad 10 minut.

za
www.azs.poznan.pl

Wydaje mi się jednak, że Agnieszka Skobel nie została MVP zawodów, tylko MVP drużyny Gwiazd.
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 27 stycznia 2008, 17:08

Max pisze:

za
www.azs.poznan.pl

z tego co słyszałam na hali to Agnieszka została MVP drużyny gwiazd,
a MVP całego meczu zgarnęła Kara Braxton.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 27 stycznia 2008, 17:34

Ałgaja pisze:
Max pisze:

za
www.azs.poznan.pl

z tego co słyszałam na hali to Agnieszka została MVP drużyny gwiazd,
a MVP całego meczu zgarnęła Kara Braxton.

Dokladnie ... Skobel MVP Gwiazd, Mvp Wisły - Kara Braxton .. i Mvp spotkania Kara Braxton :)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 27 stycznia 2008, 18:41

hmm Bell 0 pkt . :/ a młodziczka Tomiałowicz 17 naprawdę niezłe wyniki :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

matishe
Żak

Postautor: matishe » 27 stycznia 2008, 19:51

Fajne spotkanie.. :D ciekawie się oglądało.. :D nio a młodziutka Olivia Tomiałowicz dobry mecz . . :D. Nasza " Nati ",no cóż nie zdobyła pkt. ale mam nadzieje że super się tam w Krakowie bawiła hihi.. :)

Pozdrawiam :lol:
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 27 stycznia 2008, 20:14

Niestety nie w całości ale.... :))

Obrazek
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kibic1212121

:)

Postautor: kibic1212121 » 27 stycznia 2008, 20:20

No to mam nadzieję, że tym, którzy tacy byli nieprzychylni Olivii, troszkę dziewczyna udowodniła, że nie znalazła sie tam przypadkiem, i że w pełni na to zasłużyła...Brawo Olivia, oby tak dalej!!!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 27 stycznia 2008, 20:32

D. Canty: Kibice pokazali klasę

Jeszcze w ubiegłym sezonie Dominique Canty występowała w Wiśle Can-Pack. I chyba nie ma kibica, któremu nie kręci się łezka w oku, gdy wspomina jej rzut w trakcie syreny, dzięki któremu "Biała Gwiazda" pozostała w grze o mistrzostwo Polski. Dziś Canty gra dla Lotosu, ale jest zadowolona, że kibice nie zapomnieli o tym, co zrobiła w Krakowie.

Dominque, miałaś obawy o przyjęcie w Krakowie?

- Nie, gdyż wiedziałam, że tutaj są kibice, którzy potrafią docenić zawodnika. Nie było "buczenia" czy gwizdów. Ja jestem profesjonalną zawodniczką. W tamtym roku zdobyłam tutaj mistrzostwo, ale teraz gram w Lotosie. Oni mają klasę i rozumieją mnie. Powitanie mnie w Krakowie obyło się bez niemiłych akcentów.

Dobrze bawiłaś się podczas dzisiejszego meczu?

- Zdecydowanie to był mecz, który miał dostarczyć nam radości. Tak się stało, bawiłyśmy się bardzo dobrze.

-------------------------------------------------

A. Wielebnowska: Wszystko się udało!

Anna Wielebnowska zdobyła cztery oczka w Meczu Gwiazd Ford Germaz Ekstraklasy. Najistotniejsza nie była wszak duża zdobycz punktowa, ale dobra zabawa.

- To miała być zabawa i wydaje mi się, że tak to wyglądało. Chyba żadna zawodniczka nie podeszła na serio do tego spotkania. I bardzo dobrze! Przez to zobaczyliśmy sporo ciekawych akcji. Do tego doszła fantastyczna atmosfera stworzona przez naszych wspaniałych kibiców. Wszystko się udało! - stwierdziła z zadowoleniem Anna Wielebnowska.

Wiślaczki grają zazwyczaj pod presją wyniku. Mecz Gwiazd pozwolił się im choć na chwilę zdystansować do codziennej rywalizacji. - Takie spotkanie dostarczyło nam wiele radości, ale nie będziemy podchodzić z pewnością do kolejnych tak jak do tego.

Swój pierwszy mecz po przyjeździe do Polski rozegrała Kara Brown-Braxton. - Myślę, że musi jeszcze troszeczkę popracować, ale jest w niej potencjał i będzie sporym wzmocnieniem - oceniła swoją koleżankę z zespołu, do której powędrowały nagrody dla najlepszej zawodniczki Wisły Can-Pack oraz MVP meczu.

wislacanpack.pl
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Re: :)

Postautor: hellraiser » 27 stycznia 2008, 20:45

Kara może grać w Eurolidze??

Co prawda było widać że jeszcze jest na diecie McDonaldowej ale już teraz ma siłę podkoszową której Dupree brakuje.
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”