18 kolejka FGE: MUKS Poznań- AZS KK Jelenia Góra 84-73

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 07 lutego 2008, 11:56

W Krakowie to nie do pomyslenia!! :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 07 lutego 2008, 12:43

MARAS pisze:Tylko szukają sensacji niektórzy bo nie w smak im to że przeciw MUKSowi dopingowaliśmy, ale jak sie dopinguje AZS to raczej ciężko być jednocześnie za MUKSem. Jedno wyklucza drugie!
A ja bym proponował Panu Wesołkowi z Wyborczej zacząć dopingować MUKS, skoro jest takim zagorzałym fanem i jedzie po nas w artykułach, a nie ogląda sie na Kule.

Najbardziej wysmakowanym tekstem krzyczanym przez kibiców AZS na tym meczu było" nie dla psa kiełbasa, nie dla MUKS ekstraklasa". Oj, chyba mocno was boli, że drużyny są sąsiadami w tabeli.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 lutego 2008, 13:57

Saletra- to nie było kibicowanie przeciwko MUKSowi tylko kibicowanie Jeleniej Górze, w każdym meczu można być za jedną drużyną grającą na parkiecie a nie za dwoma naraz( to by bylo chore).
Mało jest takich osob które podchodzą do tego tak jak ty. Jest grupa osób którzy trzymają kciuki za AZS i jest grupa trzymająca za MUKS.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 07 lutego 2008, 14:37

Saletra pisze:Z drugiej jednak strony muszę przyznać, że osobiscie kibicowanie przeciwko jakiejkolwiek drużynie z rodzimego miasta przyjmuję z niesmakiem - jak można z RODZIMEGO miasta nie kibicować druzynie, nawet jesli ma inny szyld?

No cóz rożne są podejścia z do tego tematu - ja osobiście zawsze trzymam kciuki za poznańskie drużyny niezależniie od nazw klubowych i nigdy nei ma po tym względem wyjątku

No może i trochę z jednej strony jest niesmakiem nie bycie za drużyną ze swojego miasta i też uważam, że niesmaczne są teksty typu "nie dla psa kiełbasa, nie dla muksu ekstraklasa" , ale uważam, ze nie ma nic az tak dziwnego w kibicownaiu przeciwko takiej drugiej drużynie. Bo to nie jest tak, że jest sie przeciwko komus ze swojego miasta - tylko po prostu jak się jest za np. MUKSem to nie można byc sercem jednoczesnie za AZSem skoro obie druzyny sa ze srodka tabeli i ocierają sie o osemke i wygrana jednego moze spowodowac brak awansu do PO drugiego, to po prostu wyklucza sie i nie mozna byc sercem za obiema... Jakby obie ekipy były na koncu tabeli, albo obie miały spokojne miejsce w PO to wtedy może i tak, ale w takiej sytuacji jak teraz , jak ktos woli AZS, a MUKS ma podobna ilosc punktow a gra z druzyna ktora sie nie liczy dla AZSu (bo jest albo na dole tabeli, albo poza zasiegiem na gorze) to wiadomo, ze bedzie liczyc na porazke MUKSu, ale to nie tak ze jest przeciwko tej druzynie tylko po prostu dla jego ukochanej druzyny jest to korzystne w tabeli i tyle... Do tego dochodzi przyjazn chlopakow z AZS Poznan i chlopakow z Jeleniej i ja tam wcale sie nie dziwie czy nie zniesmaczam ze chlopacy z azsu kibicowali przeciwko muksowi
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2008, 14:45 przez Nas, łącznie zmieniany 1 raz.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 lutego 2008, 14:43

To nie dokońca tak jak piszesz Nas, to ze kibicowaliśmy z Jelenią miało swoje uzasadnienie w tym że między kibicami tych dwóch AZSów są dobre stosunki. Gdy na Chwiałkowskiego przyjedzie inna drużyna np Gorzów czy Rybnik to nie będziemy z nimi dopingowali :lol: Bo niby po co! Rozumiesz teraz??

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 07 lutego 2008, 14:47

MARAS pisze:To nie dokońca tak jak piszesz Nas, to ze kibicowaliśmy z Jelenią miało swoje uzasadnienie w tym że między kibicami tych dwóch AZSów są dobre stosunki. Gdy na Chwiałkowskiego przyjedzie inna drużyna np Gorzów czy Rybnik to nie będziemy z nimi dopingowali :lol: Bo niby po co! Rozumiesz teraz??

No rozumiem rozumiem, tez to wlasnie dopisałem do mojego posta podczas gdy mnie uprzedziles i odpisales juz. Ale chodzi mi o to, ze nawet gdyby to byla jakas druzyna , z ktora nie macie takiego ukladuu jak z Jelenia , a bylibyscie sercem nie za Muksem to w sumie tez nie byloby nic takiego

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 07 lutego 2008, 14:50

Ja też rozumiem doping dla przyjaciół. Ale jeśli to był doping dla Jeleniej Góry a nie przeciwko MUKSowi to chyba nie na miejscu było to : "Je**ć MUKS!"

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 07 lutego 2008, 15:53

DaRiO pisze:Ja też rozumiem doping dla przyjaciół. Ale jeśli to był doping dla Jeleniej Góry a nie przeciwko MUKSowi to chyba nie na miejscu było to : "Je**ć MUKS!"

Ale nawet tego ani razu nie krzyknelismy wiec o co chodzi? :shock:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 07 lutego 2008, 15:55

:) ok, na pewno mi się przesłyszało! w końcu z odległosci 1 metra można niedokłądnie coś usłyszeć ;]

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 07 lutego 2008, 20:47

DaRiO pisze::) ok, na pewno mi się przesłyszało! w końcu z odległosci 1 metra można niedokłądnie coś usłyszeć ;]

Ja nie wiem moze masz jakies urojenia bo wszystko co pisza to prawda,ale zebysmy krzyczeli to co ty powiedziales to raczej mi sie nie przypomina... :shock:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

matishe
Żak

Postautor: matishe » 07 lutego 2008, 21:37

DaRiO pisze:Ja też rozumiem doping dla przyjaciół. Ale jeśli to był doping dla Jeleniej Góry a nie przeciwko MUKSowi to chyba nie na miejscu było to : "Je**ć MUKS!"

Łoooohohohohohohh..yyy.y....aaaa.... zamurowało mnie =) tego przekleństwa na pewno nie śpiewaliśmy.. chyba, że ja już zły słuch mam (a stałem 1cm od śpiewających kibiców.. :) )???:D jeśli tak to będę musiał się przejść do laryngologa :oops: A tekst " Nie dla psa kiełbaska.. " to dziewczyny z MUKSu po meczu nawet to śpiewały, widocznie tekst wpadł w uszko.. ;D i można było sobie nucić... [śpiewam]

Pozdrawiam !!!!:)))
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 07 lutego 2008, 21:54

tey chlopaki jak 1 cm od siebie staliście to sie wrecz chyba do siebie przytulaliście ;) ahh ta milosc zart ofkors :P
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 07 lutego 2008, 22:08

Hmmmm no dobra, to widocznie faktycznie coś mi się przesłyszało.. Chociaż dałbym sobie rękę uciąć :] To moze mnie wyprowadzicie z błędu i powiecie co śpiewaliście takiego, że mogło brzmieć podobnie? Po końcowej syrenie? Pozdrawiam

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 07 lutego 2008, 22:48

Mozarthio pisze:tey chlopaki jak 1 cm od siebie staliście to sie wrecz chyba do siebie przytulaliście ;) ahh ta milosc zart ofkors :P

Milosc zawsze jest w kibicach 8) :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 lutego 2008, 22:56

Śpiewaliśmy "Idziemy na browara" :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”