18 kolejka FGE: MUKS Poznań- AZS KK Jelenia Góra 84-73

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

BB
Nowy na forum

Postautor: BB » 08 lutego 2008, 08:43

Calym sercem jestem za MUKS-em, ale w pozostalych meczach dopinguję AZS. W meczach europejskich trzymam kciuki za polskie drużyny. Nie życzę żadnej drużynie z naszego podwórka potknięcia - przegranej. Życzę by moja drużyna byla lepsza. Dla mnie "żywiolowy" doping kibiców AZS-u i to dla drużyny przeciwnej, byl niemilym zaskoczeniem. Tym bardziej, że na szalikach bylo napisane AZS POZNAŃ.
To piszę ja - sympatyk koszykówki.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 08 lutego 2008, 15:16

Żadnej drużyny przeciwnej! Jelenia to nasz brat! W końcu AZSy trzymają sie razem! Więc po co te żale??? Zdrowie AZsu wznosze! :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 08 lutego 2008, 15:24

MARAS pisze:Żadnej drużyny przeciwnej! Jelenia to nasz brat! W końcu AZSy trzymają sie razem! Więc po co te żale??? Zdrowie AZsu wznosze! :lol:

Azs Poznan, Kolegium Karkonoskie dwa bratanki do kibicowania i do szklanki :lol: 8)
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

gosc

Postautor: gosc » 08 lutego 2008, 22:29

Zobaczymy co powiecie po rewanzowym meczu z Jelenia :))A Jelenia bedzie coraz mocniejsza!!!! Przyjazn byla ,jak Kolegium była łatwym łupem......

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 lutego 2008, 00:39

Co ty p...! To nie tak jak ty myślisz! Przyjdź do Areny a zobaczysz że doping będzie wspólny po połowie dla każdej z drużyn!
Po meczu rewanżowym nie będziemy nic mówić bo nie bedziemy mogli :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 09 lutego 2008, 11:34

gosc pisze:Zobaczymy co powiecie po rewanzowym meczu z Jelenia :))A Jelenia bedzie coraz mocniejsza!!!! Przyjazn byla ,jak Kolegium była łatwym łupem......

:lol: :lol: Zastanow sie co mowisz bo to jest zalosne :lol: :lol:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”