19 Kolejka FGE: Lotos PKO BP Gdynia- MUKS Poznań 100-63
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
19 Kolejka FGE: Lotos PKO BP Gdynia- MUKS Poznań 100-63
10.02 godz. 15.00
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2008, 15:32 przez ann, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
gosc
-
gosc
gosc pisze:nikt nie mowi o olewaniu meczu ale spinanie sie na wygranie 20+ nie ma sensu po takim tygodniu no chyba ze przyjezdne sie same o to postaraja..
jakos nie przypominam sobie zeby Lotos spinal sie ostatnio na +20 to nie nasza domena
i jak znam Romka to raczej pograja zmienniczki - czego sobie i Wam zycze
- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:Skobelek zagrała tak se ale mam nadzieje że to nie przeszkodzi jej w przyszłym sezonie obrać jedynie słuszny nadmorski kierunek.
Może i wybierze, a może i będzie mądra i nie wybierze. Zawsze trzeba drżeć o zdolne młode zawodniczki, kogo wybiorą. Tak to już jest, jak się nie umie samemu wychować
Napisze jedno jestem pod wielkim wrażeniem rozgrywającej Muksu
To co ona robiła na boisku to
Jak dla mnie najlepsza zawodniczka drużyny.
To co ona robiła na boisku to
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
hellraiser pisze:Lubie takie mecze.Nasze twin towers czyli Jujka&Gulak poszalały.MUKS nie ma nikogo pod kosz.
Skobelek zagrała tak se ale mam nadzieje że to nie przeszkodzi jej w przyszłym sezonie obrać jedynie słuszny nadmorski kierunek.
juz przestan hel, ani nadmorski ani krakowski ani zaden inny poza MUKS-em.
I na tym KONIEC. A więc mamy sytuację wspaniałą - żadnych zagranicznych cieniar w zespole, plus w 10 meczowej 7 Polek!. Oczywiscie kontrakty podpisane z Polkami na 3- 4 sezony i perspektywa wspaniałego wspinania się przez puchar FIBA na sam szczyt młodymi koszykarkami. Az do Euroligi.
Nie musze mówić, jak barodz zzyskuje na tym nasza repa...
Ech pomarzyć dobra rzecz..
Ja sie tylko zamierzam wypowiedzieć w kwestii takiej ze sorki ale hmm czasy potentatów Wisly i Lotosu juz powoli mijają jeśli chodzi o to zeby zawodniczki za wszelka cene chcialy tam grac... jest kilka zawodniczek które ma w glebokim poważaniu 2 najlepsze kluby naszej ligi dlaczego ? każdy będzie gdybac, bo moze by tyle nei grały ,bo moze okazaly by sie za slabe ,ale wg mnie z powodzeniem można grac w innych drużynach naszej ligi i stworzyć nowe sily tak jak w lidze tak w pucharach
p.s. a skad ta pewnosc ze Skobel tak ciagnie do Lotosu hmmm? lepiej nie robic takiego bledu jak zrobila młoda Bibrzycka...
i kolejne repreentacja bedzie wtedy silna jesli w lidze bedzie kilka klubow ktore ze soba moga nawiazac rownorzedna walke a dzis są 2 i tzw wypadki przy pracy jesli ewentualnie Wisla przegra ... no to ja wole jednak slabsza lige i bardziej wyrownana gdzie nie bedzie gwiazdek z WNBA ktore jakos w tym sezonie i tka nie blyszcza a za tobedzie wiecej miejsc dla rodzimych zawodniczek
p.s. a skad ta pewnosc ze Skobel tak ciagnie do Lotosu hmmm? lepiej nie robic takiego bledu jak zrobila młoda Bibrzycka...
i kolejne repreentacja bedzie wtedy silna jesli w lidze bedzie kilka klubow ktore ze soba moga nawiazac rownorzedna walke a dzis są 2 i tzw wypadki przy pracy jesli ewentualnie Wisla przegra ... no to ja wole jednak slabsza lige i bardziej wyrownana gdzie nie bedzie gwiazdek z WNBA ktore jakos w tym sezonie i tka nie blyszcza a za tobedzie wiecej miejsc dla rodzimych zawodniczek
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”