JUNIORKI STARSZE sezon 2007/2008

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 lutego 2008, 22:00

:))))) Wielkie GRATKI dla Olimpijek!!!!!!!!:))) Super sprawa!!! Teraz tylko koncentracja do końca i nie wypuścić z rąk sukcesu!:)

Ps. Dzięki Bartek za wynik!!! Powodzenia jutro:)))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 lutego 2008, 22:03

Liquidor pisze:
ŻOŁNIERZ pisze:Wkrzykników brak. dzięki za info. Ostatnie pytanko? kto w Olimpii grał na rozegraniu? I juz daje spokój. :D

Łoooo to będzię ciężkie do rozkminienia. Hmm taka niska, ciemne włosy i buty, chyba 8, i czasem 10, taka dość szczupła szatynka, z tego co pamiętam, ale głowy sobie nie dam uciąć.

Co do Budeń, no szczerze to nie zrobiła na mnie jakiegoś wrażenia, niby grała poprawnie ale na pewno bez błysku. W sumie po tym jak darł się cały mecz na wszystkie laski to dziwne że w ogóle ktoś dostał pochwały :wink:

Szczupła szatynka to może być tylko Bodzio :)))) A Karolina jeszcze pokaże indywidualne umiejętności... póki co liczy się ZESPÓŁ:)

Pozdrowionka i dzięki za informację! Szkoda, że to w środku tygodnia, bo na bank byśmy wpadli i w końcu się poznali z Forumowiczami z Krakowa :(

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 12 lutego 2008, 22:06

Kretyński termin. Już byśmy tam byli i troszkę dali z siebie.

generalie pierwszy dzień w normie wynikowej oprócz................ Olimpii. wygrała meczyk w którym nie była faworytem. A biorąc pod uwagę kontuzje Wery to wynik budzi podwójny szacunek.

Czarny. Co jest???? Ostrovia!!!!

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 12 lutego 2008, 22:15

VBW GTK Gdynia-MKS BASKET 67 Bydgoszcz 83:35 (27:11, 20:13, 20:6, 16:5)
Punkty dla VBW: Cieślicka Marta 18, Niewrzawa Natalia 16 (1x3), Bednarczyk Katarzyna, Modelska Agnieszka po 11, Jujka Marta 8, Misiuk Małgorzata 7, Krzysztofik Aleksandra 6, Lubczyńska Kaja 5, Olędzka Marta 1, Tarnachowicz Paula, Olszewska Sylwia po 0.

Punkty dla MKS: Wierzbicka Alicja 9, Maj Monika 6, Kosiol Adrianna 5, Ostruszka Katarzyna 3, Czeczewska Aleksandra 3 (1x3), Olender Anna, Gondek Marta, Turzyńska Ada, Kulesza Joanna po 2, Lewandowska Joanna 1, Kolasińska Joanna 0

romek
Amator

Postautor: romek » 12 lutego 2008, 22:31

Shrek pisze:VBW GTK Gdynia-MKS BASKET 67 Bydgoszcz 83:35 (27:11, 20:13, 20:6, 16:5)
Punkty dla VBW: Cieślicka Marta 18, Niewrzawa Natalia 16 (1x3), Bednarczyk Katarzyna, Modelska Agnieszka po 11, Jujka Marta 8, Misiuk Małgorzata 7, Krzysztofik Aleksandra 6, Lubczyńska Kaja 5, Olędzka Marta 1, Tarnachowicz Paula, Olszewska Sylwia po 0.

Punkty dla MKS: Wierzbicka Alicja 9, Maj Monika 6, Kosiol Adrianna 5, Ostruszka Katarzyna 3, Czeczewska Aleksandra 3 (1x3), Olender Anna, Gondek Marta, Turzyńska Ada, Kulesza Joanna po 2, Lewandowska Joanna 1, Kolasińska Joanna 0

Patrząc na punkty Gdyni, to chyba nie grały całego meczu rezerwowymi. Czyli do boju Korona i Olimpia.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 12 lutego 2008, 23:07

Korona widać miała moc w 1 i 2 kwarcie :wink: ale chyba potem musiała troche werwy stracic mimo, że napewno woli walki odmówić nie można.

THE POWER IS BACK!
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 13 lutego 2008, 09:24

DZIEŃ DRUGI.

OLIMPIA OLIMPIA OLIMPIA!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 lutego 2008, 09:31

:) W najgorszym wypadku wystarczy porażka 4 punktami:)

DO BOJU LASKI!!!!!!!!:)

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 13 lutego 2008, 10:23

no to ja czekam na dobre wiadomosci z Krakowa :D

do boju dziewczyny :) Gdynia czeka na zwyciestwo!!!!
:D

Awatar użytkownika
emplay
Nowy na forum

Postautor: emplay » 13 lutego 2008, 12:57

znacie juz jakies wyniki z dzisiaj? kilka meczy sie juz zakonczylo! i czekamy wynik meczy lotos -olimpia. trzymamy kciuki

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 lutego 2008, 13:08

emplay pisze:znacie juz jakies wyniki z dzisiaj? kilka meczy sie juz zakonczylo! i czekamy wynik meczy lotos -olimpia. trzymamy kciuki

Nasze grają o 15 :) Jeszcze więc nawet nie zaczęły się rozgrzewać;) Pewnie więcej się nie dowiemy póki co, bo trenejro najprawdopodobniej tak samo jak wczoraj zabrał dziewczynom komórki;) I DOBRZE!!! O ile tylko to ma pomóc, żeby wygrały ;) hihi

Pozdrowionka!!!

DO BOJU OLIMPIA!!!!!!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 lutego 2008, 13:20

Seba pisze:
emplay pisze:znacie juz jakies wyniki z dzisiaj? kilka meczy sie juz zakonczylo! i czekamy wynik meczy lotos -olimpia. trzymamy kciuki

Nasze grają o 15 :) Jeszcze więc nawet nie zaczęły się rozgrzewać;) Pewnie więcej się nie dowiemy póki co, bo trenejro najprawdopodobniej tak samo jak wczoraj zabrał dziewczynom komórki;) I DOBRZE!!! O ile tylko to ma pomóc, żeby wygrały ;) hihi

Pozdrowionka!!!

DO BOJU OLIMPIA!!!!!!

tak szczerze to ja nie widze najmniejszego sensu w zabieraniu telefonow komorkowych?!? nie mozna poinformowac o wynikach nikogo ze znajomych po drugie gdyby cos sie stalo np na glupich zakupach.. jak telefon moze kolidowac z meczem?? przez telefon nie mozna sie skupic? lepiej zamknac laski w pokojach pozwalac tylko wychodzic do toalety (jesli one sa na zewnatrz a nie w pokojach) i o ustalonej godzinie (jesli ktos w ogole ma zegarek bo ja np mam zegarek w telefonie [z komunii mi ukradli :P]) pojawiac sie na posilkach.. totalny bezsens.. co to jakis klasztor czy wiezienie?? maja tylko i wylacznie myslec o koszykowce zadnego odreagowania?? pier...lca mozna dostac.. zreszta telefon jest rzecza prywatna i jesli rodzice dali dziecku telefon to ich decyzja.. bezsens totalny
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 lutego 2008, 13:34

Paździoszku... na końcu mojej wypowiedzi, którą wyboldowałaś (fajne słowo... hihi) znajdował się znaczek " ;) " ... wskazuje to wyraźnie, że należy ją potraktować z przymrużeniem oka:) Nie wiem, jak to wyglądało na miejscu... nie wiem nawet, czy miało miejsce na 100000% (takie dostałem info)... nie mnie oceniać... nie mnie krytykować, nie mnie chwalić... hihi... najważniejsze, że ... WYGRAŁY!!!!:)))))))) Pewnie jeśli ktoś im powie, że dzięki temu wygrają mistrzostwo Polski, to tak jak piszesz, do toalety też nie będą chodzić ;) ;) ;) hhi... tylko do butelki będą ;) ;) ;) :))))

Pozdrowionka:))))))))

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 13 lutego 2008, 13:36

A ja myślę,ze to dobrze................ Już widziałem panny którym jakiś łeb (chłopak jej) tuż przed meczem napisał,że np. ma coś do niej i był bigos. Moze ta zabrana komórka uchroni czasem od tego typu sytuacji. Tak naprawdę jakby za każdym razem tak było to nie byłoby problemu. Telefony do trenera i ok. Sama Pażdzioszku stwierdziłaś ,ze to ...................... dzieci. Więc czasami warto. Popieram.

Awatar użytkownika
emplay
Nowy na forum

Postautor: emplay » 13 lutego 2008, 14:05

w ramach sprostowania ryszard zabiera im komorki tylko na 3 h przed meczem a po meczu oddaje zeby mogly sie podzielic dobra informacja z innymi . oby dzis tazke mogly sie pdzielic dobra1?!?! ale skad u rysia taki pomysl na starosc. sam nas zaskakuje coraz bardziej

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”