21 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 lutego 2008, 12:46

Pantczak pisze: Ja jakoś nie widziałem tego ewidentneg dotknięcia naszej zawodniczki.

Chyba jako jedyny na całej sali... Piłka zmieniła tor lotu spokojnie o jakieś pół metra... Nawet ludzie z Gorzowa, z którymi rozmawiałem, byli "przerażeni" tą sytuacją.

pozdrowienia i gratki dla Gorzowa.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 21 lutego 2008, 12:58

Gratulacje dla Gorzowa. O meczu nie wiele napisze, bo obowiązki wzywały, ale przeraża mnie nasza skuteczność, a raczej jej brak w rzutach za 1punkt.
11/26 :? Kpina lekka

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 lutego 2008, 13:41

Co do rzutów osobistych to my tez mielismy ostatnio taki mecz
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 21 lutego 2008, 13:52

elen pisze:Co do rzutów osobistych to my tez mielismy ostatnio taki mecz
Nie wydaje mi się :wink:

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 22 lutego 2008, 08:35

Pantczak pisze:
KKobi8 pisze:ale ta ich decyzja w 7 minucie w 2 kwarcie...no to smiech na sali... ewidennie pilka po rekach zawodniczki z Gorzowa ale sędzia twierdzi inaczej...pokazuje pilka dla Gorzowa....wroc...oczywiscie jeszce narada z 2 sedzia ktory ten tez slepy i piłka dla Gorzowa.. cała hala widziała ze zawodniczka dotkneła piłke...nawet sama sie przyznała ze dotknela ale sedzia i tak postawił na swoim :? i jeszce ostatnia akcja meczu... siedziałem na wprost od tej akcji i jednak wydawalo mi sie ze byl faul... ale ja nie mam nic do gadania... jak to mowia : "sedzia ma zawsze racje".. :lol: Gratulacje dla Gorzowa :) Jak dla mnie to był kapitalnny mecz :D oczywiscie oby druzyn :D
Która się u nas przyznała, że dotknęła piłkę? Ja jakoś nie widziałem tego ewidentneg dotknięcia naszej zawodniczki. Tam mogli gwizdnąć faul, ale nie gwizdnęli. A przy ostatniej akcji, u "góry" faulu nie było, Kiki miałaa ręce pionowo w górze, natomiast na "dół" nie zwracałem za dużej uwagi ale wydaje mi się że stała w miejscu.

tam przyuwaz ze bylo podwojenie :D
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”