Aleksandra Chomać
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Aleksandra Chomać
Od kilku meczy obserwujemy kryzys w poczynaniach na parkiecie. Ciekawe czym jest to spowodowane.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ej no ludzie irytujacy jesteście wiecie? pod koszem ktoś stoi i broni tak ? no chyba kasia czubak na centrze za kiki nie zagra a ktos kiki zmienic musi czarna tez dobrze gra w obronie ale ostatnio jak wchodzi to czesciej po obwodzie leta i straszy tym rzutem za 3 ktory tam kiedys wejdzie no niestety ale ola musi z nami jeszcze troche pograc a KK powinno sprobowac jakos zmotywowac nasza zawodniczke w zeszłym sezonie przeciesz miała ładne a nawet swietne akcje może poprostu brakuje motywacji ?
friel pisze:ej no ludzie irytujacy jesteście wiecie?
no wiemy, ale nie bardziej niż gra Oli w tym sezonie
friel pisze:pod koszem ktoś stoi i broni tak?
pewnie, że tak, tylko szkoda, że Ola w wielu spotkaniach tego nie robi; proponuję wybrać się z nami na meczyk wyjazdowy, a nie oceniać zawodniczek tylko po grze na naszej hali; ciesz się, że nie oglądałeś gry obronnej Oli w Toruniu, bo tam AZS grał 4-ką w obronie, a Ola chyba pomagała Katarzynkom; w 3 kolejnych akcjach Taylor, Ola brała udział tylko w jednej, bo albo nie nadążała za atakiem, albo nie nadążała za obroną, normalnie spacer po bulwarze, przy czym Taylor zapier...a ponad pół godziny, a Ola spacerowała po parkiecie niewiele ponad 4 MINUTY;
friel pisze:KK powinno sprobowac jakos zmotywowac nasza zawodniczke
friel pisze:może poprostu brakuje motywacji ?
nie wiesz, co to motywacja w sporcie zawodowym? ta motywacja to comiesięczne sprawdzanie salda na rachunku bankowym, a w tym roku Jej motywacja znacznie przewyższa efekty Jej pracy; o stypendium nie wspomnę
Ola gra duzo slabiej niz my tego bysmy chcieli i niz sama potrafi i wszystcy to wiedza ale to nie powod zeby takie rzeczy pisac odrazu o niej ja tam mysle ze ona sie troche wezmie za siebie i jakos nam ta kiki zastepowac bedzie
tylko nie wiem oczywiscie kiedy oby jak najszybciej 
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D
Może w ciązy jest to ostatnio takie popularne jest wśród koszykarek

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)