23 kolejka FGE:MUKS Poznań-AZS Poznań62-78

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matishe
Żak

Postautor: matishe » 03 marca 2008, 15:44

jhk17 pisze:AZS syfem jest
a panowac to sobie mozecie na podworku.

simon: pierwsze ostrzeżenie... a ja dodałem drugie, bo pewnych spraw tolerować nie można! S.

uuuu.. jaka wyczerpująca odpowiedź - hehe Szanowny użytkowniku tego forum :) Czemuż tak sądzisz ????????? Syfa to można mieć na czole ? :? :lol: :oops:
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Gość

Postautor: Gość » 03 marca 2008, 15:52

Myślałem, że będzie trochę więcej o samym meczu w tym temacie. Wygrała drużyna w tej chwili lepsza, ale patrząc na mnóstwo dziewczyn z MUKS na sali i wreszcie te małe brzdące z przedszkola, które mają zajęcia z trenerami z MUKS nietrudno zgadnąć, która drużyna ma większą przyszłość, niezwiązaną tylko i wyłącznie z łaską, czy jej brakiem ze strony sponsorów. A w świetle wywiadu z początku tematu, kwiaty na początku meczu dla trener Jabłońskiej od trenera Habera i władz AZS stają się typowym gestem pod publiczkę.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 marca 2008, 15:52

On nawet nie wie że obrazil wszystkie AZSy występujące w lidze gdyż nie napisał o jaki konkretnie mu chodzi :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba nzlg

Postautor: Seba nzlg » 03 marca 2008, 15:59

MARAS pisze:On nawet nie wie że obrazil wszystkie AZSy występujące w lidze gdyż nie napisał o jaki konkretnie mu chodzi :?

Maras prosiłbym naprawdę o pominięcie tego żenującego wpisu minutą ciszy :( Nie zasługuje na rozgłos... został uczczony ostrzeżeniami, wpisujący zbliżył się całkiem ciekawie do bloka i... starczy;) Merytoryczność żadna, więc nie ma sensu powielać cytując i komentując;)

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 marca 2008, 16:34

no wlasnie.

btw: bardzo podobaly mi sie wspomniane wyzej dziewczynki wychodzace na parkiet razem z zawodniczkami MUKSu. Naprawde fajnie to wygladalo! no i pewnie to bylo niezle "przezycie" dla samych zainteresowanych "młodziczek" ;)

kompletnie dennie wyszla natomiast konferencja. Zawałowicz, mimo ze miał uszykowane krzesło, to nawet nie raczył na nim usiąść i konferencję prowadził na stojąco, gdzies z boku marudząc sobie pod nosem. I mimo, ze stalem bodaj maxymalnie 2 metry od niego to kompletnie nie rozumialem co mowi.... zmeczone po meczu zawodniczki wydawały z siebie silniejsze głosy;)

ale ogolnie cala organizja meczu, ochrona itp... in plus.
reloaded :]

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 03 marca 2008, 20:32

Mytek pisze:kompletnie dennie wyszla natomiast konferencja.

ale ogolnie cala organizja meczu, ochrona itp... in plus.

Tak po prawdzie to chyba nie najlepiej świadczy o organizacji. Bo jak sam piszesz, to konferencje prasowa. Czyli chyba nie powinno Ciebie tam być :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 marca 2008, 21:10

zawsze ide na konferencje - taka moja tradycja;) poza tym skąd wiesz, czy oprócz bycia kibicem nie jestem dziennikarzem, lub nie szkolę się w tym kierunku?

Tak po prawdzie to chyba nie najlepiej świadczy o organizacji.

tak, denna konferencja swiadczy in minus o organizacji meczu: no ale na chwiałce nie ma miejsca na konferencje, więc tego akurat nie można organizatorom zarzucić... - no chyba, ze konferencje by zrobili w tym barze do góry przy klubie fitness :lol: :lol:

edrys
Nowy na forum

Postautor: edrys » 03 marca 2008, 23:17

Konferencja AZS-u po meczu na Chwiałce też była na parkiecie, więc nie wiem co za zarzut. A że prowadzący nie robi z siebie najważniejszej osoby na niej to akurat plus dla niego. Zawsze jak wracam z meczu w Arenie to na 10 minut nagrania konferencji na dyktafonie 3 minuty zajmują zupełnie bezsensowne wywody prowadzącego.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 marca 2008, 23:21

Dobrze że konfa była na parkiecie, bo niewielu pewnie bylo na jedynej konfie która odbyła sie w Hotelu-Sport w tym sezonie po meczu z Polkowicami i co stało sie wtedy z tą płachtą reklamową.

Aha i jeszcze jedno! Zawalowicz do pięt nie dorasta Biegańskiemu w komentowaniu meczy a i prowadzącego konfe lepszego nie widziałem.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 marca 2008, 18:16

edrys pisze:Konferencja AZS-u po meczu na Chwiałce też była na parkiecie, więc nie wiem co za zarzut. A że prowadzący nie robi z siebie najważniejszej osoby na niej to akurat plus dla niego. Zawsze jak wracam z meczu w Arenie to na 10 minut nagrania konferencji na dyktafonie 3 minuty zajmują zupełnie bezsensowne wywody prowadzącego.

przeciez napisałem ze to NIE jest zarzut :!: (i jeszcze specjalnie to podkresliłem) ... widze, ze czytanie ze zrozumieniem kuleje w tym kraju...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”