Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kilka moich spostrzezen z kibicowania w dzisiejszym meczu Pucharowym.
Wedlug mnie w tym sezonie byl to najlepszy doping w wykonaniu nas na wlasnej hali pomimo tego ze w mlynie nie bylo za duzo osob.
Jakie wnioski mi sie nasuwaja:
Bylo nas mniej ale wszyscy dawali z siebie wszystko i to przynosilo dobry efekt...
A gdy jest nas wiecej i czesc sobie odpuszcza... to zniecheca sie reszta i doping jest slaby.
Trzeba poprostu eliminowac osoby ktore tylko tlo robia
Bylo niezle
Mam nadzieje z Polkowicami bedzie jeszcze lepiej 
Wedlug mnie w tym sezonie byl to najlepszy doping w wykonaniu nas na wlasnej hali pomimo tego ze w mlynie nie bylo za duzo osob.
Jakie wnioski mi sie nasuwaja:
Bylo nas mniej ale wszyscy dawali z siebie wszystko i to przynosilo dobry efekt...
A gdy jest nas wiecej i czesc sobie odpuszcza... to zniecheca sie reszta i doping jest slaby.
Trzeba poprostu eliminowac osoby ktore tylko tlo robia
Bylo niezle
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
kmitek85 pisze:Trzeba wszystkich zachęcać do dopingowania i gdzieś na 2 min przed końcem robić to z całą halą i będziemy mieć super doping.
tylko 2 min przed koncem ?
- Gorzowianin
- Nowy na forum
Witam serdecznie!
W swoim pierwszym poscie na tym forum chcialem sie zwrocic do wszystkich czlonkow Klubu Kibica. Chodze na mecze koszykarek regularnie od kilku lat i mam kilka uwag co do Waszej tegorocznej aktywnosci.
Postanowilem napisac tego posta, bo jestem bardzo rozczarowany (zreszta nie tylko moja osoba) mowiac najogolniej tegorocznym dopingiem na meczach. Chce abyscie mnie dobrze zrozumieli. Nie wysmiewam Waszej postawy, bo kazda inicjatywa jest dobra, ale przed sezonem padly pewne zapowiedzi (rowniez na tym forum), ze KK bedzie mial nowe lepsze oblicze.
Niestety, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze z tych zapowiedzi nic nie wyszlo. Porownujac doping do zeszlorocznego i sprzed dwoch lat, w tym roku wyglada to niestety katastrofalnie.
Nie wiem z czego to wynika? Moze pojawily sie pewne fakty, o ktorych zwykly kibic nie wie? Wasze zapowiedzi z tematu "ZUPELNIE INNE OBLICZE KLUBU KIBICA" zupelnie nie weszly w zycie. Co gorsza wydaje mi sie, patrzac tak z boku, ze wyraznie brakuje pomyslu na dalsze dzialanie.
Nie wiem ale mogac skorzystac z pomocy takiego sponsora jakim jest KSSSE chyba cos mozna wymyslec. Nikt nie oczekuje, ze KK gorzowskich koszykarek bedzie dzialal z takim rozmachem jak kibice np. na meczach zuzlowych.
Przed Wami decydujace mecze. Mysle ze warto jeszcze sie zmobilizowac, skrzyknac ekipe, moze jakies spotkanko i pokazac na koniec sezonu , ze jestesci mocni. Potraktucjcie ten post jako doping ze strony szarego kibica (takze sponsora koszykarek) i postarajcie sie aby na ostatnich meczach bylo lepiej. Warto chyba zatrzec tegoroczna slaba postawe?
A moze sie zwyczajnie myle i macie odmienne zdanie?
W swoim pierwszym poscie na tym forum chcialem sie zwrocic do wszystkich czlonkow Klubu Kibica. Chodze na mecze koszykarek regularnie od kilku lat i mam kilka uwag co do Waszej tegorocznej aktywnosci.
Postanowilem napisac tego posta, bo jestem bardzo rozczarowany (zreszta nie tylko moja osoba) mowiac najogolniej tegorocznym dopingiem na meczach. Chce abyscie mnie dobrze zrozumieli. Nie wysmiewam Waszej postawy, bo kazda inicjatywa jest dobra, ale przed sezonem padly pewne zapowiedzi (rowniez na tym forum), ze KK bedzie mial nowe lepsze oblicze.
Niestety, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze z tych zapowiedzi nic nie wyszlo. Porownujac doping do zeszlorocznego i sprzed dwoch lat, w tym roku wyglada to niestety katastrofalnie.
Nie wiem z czego to wynika? Moze pojawily sie pewne fakty, o ktorych zwykly kibic nie wie? Wasze zapowiedzi z tematu "ZUPELNIE INNE OBLICZE KLUBU KIBICA" zupelnie nie weszly w zycie. Co gorsza wydaje mi sie, patrzac tak z boku, ze wyraznie brakuje pomyslu na dalsze dzialanie.
Nie wiem ale mogac skorzystac z pomocy takiego sponsora jakim jest KSSSE chyba cos mozna wymyslec. Nikt nie oczekuje, ze KK gorzowskich koszykarek bedzie dzialal z takim rozmachem jak kibice np. na meczach zuzlowych.
Przed Wami decydujace mecze. Mysle ze warto jeszcze sie zmobilizowac, skrzyknac ekipe, moze jakies spotkanko i pokazac na koniec sezonu , ze jestesci mocni. Potraktucjcie ten post jako doping ze strony szarego kibica (takze sponsora koszykarek) i postarajcie sie aby na ostatnich meczach bylo lepiej. Warto chyba zatrzec tegoroczna slaba postawe?
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Moze i nie jest najlepiej, ale nie moge sie z toba zgodzic ze jest gorzej niz w zeszłych latach. Wczesniej doping prowadziło góra 10 osób, teraz jest ich ok 30. Z mojego punktu widzenia jest lepiej niz było, ale fakt jest faktem, że po dobrym poczatku sezonu w ostatnich meczach widac znizke dopingu.
No cóż zbliza sie play off, może KK sie zmobilizuje i bedzie lepiej
No cóż zbliza sie play off, może KK sie zmobilizuje i bedzie lepiej
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Zaxs pisze:Witam serdecznie!
Niestety i to jest bardzo przykre ze sie nie mylisz i to jest prawda.
Poczatek sezonu byl naprawde dobry... pozniej po pucharach cos sie zepsulo najpierw problemy z bebnem... pozniej z meczu na mecz coraz mniej osob zaczelo przychodzic i dopingowac...
nastepna sprawa jest przychodzenie osob do sektora klubu kibica ktore praktycznie nic nie wnosza:|... co tylko zmniejsza jakosc dopingu...
(Kiedys pisalem ze lepiej 12 osob ostro krzyczacych niz 30 robiacych tlo)...
Moze slaby nasz doping spowodowany byl meczami bez "emocji"
w ktore nie porywaly... pewnie wygrywane... (Chociaz to duzy blad bo wedlug mnie na kazdym meczu doping powinien byc rowny).
Jednak z takimi zespolami jak Wisla, Gospic Taranto (czy innymi pucharowymi) doping byl w mojej ocenie dobry jak nie bardzo dobry.
(Dopingu 2 sezony temu nie bylo wiec nie ma co porownywac)... ale do koncowki poprzedniego sezonu naprawde nam daleko...
Juz dzisiaj caly dzien praktycznie rozmawialem z Bartim na temat wyjazdow i dopingu... ze trzeba we Wtorek zrobic spotkanie i pewne sprawy ustalic... (ale co z tego wyjdzie )
Jedyny plus w tym sezonie byl taki ze bylismy na wiekszosci wyjazdow (Leszno Łodz Polkowice Gdynia J.Gora Poznan Brzeg Torun)... w doping byl zawsze o niebo lepszy niz w Gorzowie
Osobiscie wierzylem ze w Gorzowie da sie stworzyc dobry doping... jednak na dzien dzisiejszy jest kiepsko... zobaczymy czy cos sie zmieni i pewne decyzje trzeba bedzie podjac
Ciężko mi się przyznać, ale Zaxs ma rację. Jesteśmy tego świadomi, że szczególnie ostatnie mecze były w naszym wykonaniu nie najlepsze. Wpłynęło na to wiele czynników. Przede wszystkim fakt, że mecze te nie stały na wysokim poziomie nie wyzwalało to w nas "adrenaliny". Ze swojej strony mogę powiedzieć, że na play-offy zamierzamy się postarać i zrobić coś fajnego tak jak to było np. w meczu z Lesznem. Jak na razie to w takim wielkim skrócie, ale lepiej wziąć się w garść niż o tym pisać.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
CoNieJakTak
- Nowy na forum
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”