Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 22 marca 2008, 22:29

wzmocnienie na pewno :)
a wiadomo już coś o innych zmianach w Gorzowie?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 22 marca 2008, 23:04

Jest na to za wcześnie ale w jednym z wywiadów Ola Karpińska vel Drzewińska wspominała i możliwości powrotu do Poznania. W taki wypadku bilans zysków i strat wyszedł by na zero :?

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 23 marca 2008, 17:49

Ja bym chciał żeby Lindsay u nas zostala. W przyszłym sezonie są plany budowania silnej ekipy, ale co z tego wyniknie - nie wiem.LG to nasza najlepsza zawodniczka i będzie nam jej brakowało.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 23 marca 2008, 17:50

rodgers-kibic z torunia pisze:Ja bym chciał żeby Lindsay u nas zostala. W przyszłym sezonie są plany budowania silnej ekipy, ale co z tego wyniknie - nie wiem.LG to nasza najlepsza zawodniczka i będzie nam jej brakowało.

a skad wiesz kto przyjdzie w jej miejsce, jesli odejdzie? moze rownie dobra zawodniczka? tylko juz nie ze wzrostem 203cm :)
ObrazekObrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 marca 2008, 18:43

rodgers-kibic z torunia pisze:Ja bym chciał żeby Lindsay u nas zostala. W przyszłym sezonie są plany budowania silnej ekipy, ale co z tego wyniknie - nie wiem.LG to nasza najlepsza zawodniczka i będzie nam jej brakowało.

Mówisz w przyszłym sezonie budujecie ekipe?? Dziwne że już w tym mieliscie niezłą paczke, ze spokojem na pierwszą "6" i jakoś lipa z tego wyszła, wiec same nazwiska nikogo nie przestraszą. Waszym przeciwieństwem jest Leszno gdzie z zawodniczek nie grających kluczowych ról w poprzednich sezonach stworzono zespół na pierwszą czwórke
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 23 marca 2008, 19:14

No tak, masz rację. Tylko jak wiesz w Toruniu 3 razy zmieniał sie trener zanim trafił się "ten własciwy" i to mogło miec kluczowy wpływ na postawe Energi.
ObrazekObrazek

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 23 marca 2008, 23:51

teraz juz trener odpowiedni, byc moze zostanie z nami na przyszly sezon. A ja chce Sibore u nas :P :P :D

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 24 marca 2008, 10:25

MARAS pisze:

Mówisz w przyszłym sezonie budujecie ekipe?? Dziwne że już w tym mieliscie niezłą paczke, ze spokojem na pierwszą "6" i jakoś lipa z tego wyszła, wiec same nazwiska nikogo nie przestraszą. Waszym przeciwieństwem jest Leszno gdzie z zawodniczek nie grających kluczowych ról w poprzednich sezonach stworzono zespół na pierwszą czwórke

Mam nadzieje, że może trszke więcej da sie ugrać niż "tylko" czwórka... :wink: :D Czas pokaże...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 marca 2008, 13:05

Marek1990 pisze:
MARAS pisze:

Mam nadzieje, że może trszke więcej da sie ugrać niż "tylko" czwórka... :wink: :D Czas pokaże...

A kogo chcecie wyrzucic ze strefy medalowej ? Lotos czy Wisle :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 marca 2008, 13:14

A kogo chcecie wyrzucic ze strefy medalowej ? Lotos czy Wisle

Wisłę im będzie trudno wyrzucić ze strefy medalowej. zwłaszcza że się już z Tęczą w tym sezonie nie spotkamy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 24 marca 2008, 13:35

ann pisze:

Wisłę im będzie trudno wyrzucić ze strefy medalowej. zwłaszcza że się już z Tęczą w tym sezonie nie spotkamy.

Hmmm.. teoretycznie jest jeszcze możliwe ze odwiedzimy Trapez. Np w meczu o 3 miejsce lub.. w finale ;-)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 marca 2008, 14:04

Greebo pisze:
ann pisze:

Hmmm.. teoretycznie jest jeszcze możliwe ze odwiedzimy Trapez. Np w meczu o 3 miejsce lub.. w finale ;-)

a w meczu o 3 miejsce to nie do Polkowic? :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 24 marca 2008, 14:07

wygrany z pary Lotos-ŁKS gra z wygranym z pary Tęcza-Orzeł, tak?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 marca 2008, 14:09

rzymi pisze:wygrany z pary Lotos-ŁKS gra z wygranym z pary Tęcza-Orzeł, tak?

dokłądnie tak. dlatego właśnie założyłam, że Wisła się już z Tęcza w tym sezonie nie spotka, ale...kto wie :oops:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 24 marca 2008, 14:14

no nie wiadomo, nie wiadomo. miejmy nadzieję, że jednak Twoje założenie się sprawdzi :D
ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”