Tęcza - Orzeł
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Poszaleli troszke Panowie Policjanci
Przed halą napewno byliście łagodni jak baranki
a tą flare to sam Pan komendant odpalił
Nie raz już byliśmy na meczach i nie raz jeszcze pojedziemy, wiec prosze Cie nie pisz glupot
Jakos dziwne, ze wczoraj wszystko bylo ok 
Ostatnio zmieniony 28 marca 2008, 07:29 przez Marek1990, łącznie zmieniany 1 raz.
-
WiErNy fAn!!!!
- Nowy na forum
-
WiErNy fAn!!!!
- Nowy na forum
WiErNy fAn!!!! pisze:ty ziomus widze ze jestes kozak wiec powiedz mi co my zrobilismy?????? wychodzimy spokojnie z hali a tu policja z palami do nas!!!! co bys zrobil na naszym miejscu????pewnie spie....!! a my sie nie dalismy!!![/]
no i widzisz sam sobie odpowiadasz na pytanie, kazdy zapewne mial "przyjemnosc" z policja wiec wie jak to jest jak sie nie dajesz
Rozumiem, ze emocje sa duze po pierwszym wyjezdzi i cos takiego zdarza sie rzadko ale juz chyba czas spac bo jutro do szkoly
-
WiErNy fAn!!!!
- Nowy na forum
Baran pisze:ty ale wes tak pomysl logicznie wyszedl bys od nas i bys zaczol bic uzbrojonych palarzy ? jak ziomkomi chcial wyjebac to wiadomo ze uni i but chyba co, nie wiem moze wy lubicie byc bici palami na ziemi,ale nam to nie pasuje jakos
Ty "wes" sie lepiej za nauke, żebyś "zaczol" poprawnie pisać
-
Baran
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Marek1990 pisze:Baran pisze:ty ale wes tak pomysl logicznie wyszedl bys od nas i bys zaczol bic uzbrojonych palarzy ? jak ziomkomi chcial wyjebac to wiadomo ze uni i but chyba co, nie wiem moze wy lubicie byc bici palami na ziemi,ale nam to nie pasuje jakos
Ty "wes" sie lepiej za nauke, żebyś "zaczol" poprawnie pisać
ty wes znowu nie zmieniaj tematu i w budzie inaczej pisze gdybym chical tu poprawnie pisac to bym pisal ąęłó