Tęcza - Orzeł

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 marca 2008, 10:19

Obrazek

:shock:

az takie siły na tym meczu kosza?

Sorki, ale czy to My sie mamy troszczyć o kibicow przeciwnej drużyny??

skoro już przyjechali i ie chcą ich wpuścić powinnienes wszystko zrobic zeby weszli

w dupie, to mam czy wejda czy nie!!!

a potem się dziwić, że ktoś się rewanżuje

czyta to forum jakiś działacz z jakiegos klubu w Polsce i sobie mysli. On ma w dupie tych z Polkowic, to my zrobimy tak ze Ci z Leszna jak przyjadą do nas też nie wejdą. I tez w dupie to będą miec, że przejechałeś 100 czy 500 km za swoja drużyną.

Gratuluję podejścia.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 28 marca 2008, 10:32

Shocked

az takie siły na tym meczu kosza?

no ten to jeszcze maski przynajmniej nie ma :lol: po drugie te "sily" uzyly swojej sily .... :x

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 28 marca 2008, 11:16

Poziom tego działu chyba powoli osiąga dno. Niektórym przydałby się porządny wpier... wtedy może nauczyliby się trochę pokory.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2008, 11:44 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 28 marca 2008, 11:35

Jak was nie lubię to powiem współczuję. Przesada z tą akcja policji :/
Tym bardziej jak utrzymujecie, że był spokój
ZAL.PL
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 28 marca 2008, 13:44

wlodi9 pisze:Dobra Bartas daj spokoj!!!! k... palki przesadzily i choj!!!!!!! Zachowali sie jakby nie mieli sie na kim wyzywac!!!!! Totalni idioci!!

Przesadzili, to jest oczywiste, ale co my za to mozemy, to nie jest najlepsze miejsce aby wylewac swoje zale odnosnie zachowania policji. Nikt zwiazany z Teczą tych antyterrorystow tutaj nie zaprszal. Zlozcie zazalenie do policji ze zostaliscie zle potraktowani a nie z pyskiem do nas. za zachowanie policji nikt nie moze.

Marco pisze:az takie siły na tym meczu kosza?

Tak, az takie. Napisalem juz wczesniej ze dla policji byl to mecz podwyzszonego ryzyka, a Ty dobrze powinienies wiedziec co to znaczy.

Marco pisze:skoro już przyjechali i ie chcą ich wpuścić powinnienes wszystko zrobic zeby weszli
Gratuluję podejścia.

Nie byles, nie wiesz, nie mow.

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 marca 2008, 13:52

bartas pisze:
Tak, az takie. Napisalem juz wczesniej ze dla policji byl to mecz podwyzszonego ryzyka, a Ty dobrze powinienies wiedziec co to znaczy.

wybacz na koszu jeszcze się nie spotkałem z meczem podwyższonego ryzyka, nawet na Lotosie :lol:

a jeśli masz na myśli piłkę, to już nie ma różnicy jak to sobie nazywają, ważne ze mobilizacja chuliganów z napisem policja wygląda tak samo

Marco pisze:skoro już przyjechali i ie chcą ich wpuścić powinnieneś wszystko zrobic zeby weszli
Gratuluję podejścia.

nie spinaj się tak chłopie bo ci zyłka peknie, przeczytaj raz jeszcze do czego się odniosłem. ale żeby ci ułatwić.

Odniosłem się do tego wpisu

oraz przede wszystkim do tego

wiec dotyczy się tej wypowiedzi

a jeśli inni pomogli to tylko pogratulować

wiec zanim zaczniesz się spinać i bulwersować i pouczać zastanów się kto do czego się odnosi.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Gregor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Gregor » 28 marca 2008, 14:01

bartas pisze:
wlodi9 pisze:Dobra Bartas daj spokoj!!!! k... palki przesadzily i choj!!!!!!! Zachowali sie jakby nie mieli sie na kim wyzywac!!!!! Totalni idioci!!

Przesadzili, to jest oczywiste, ale co my za to mozemy, to nie jest najlepsze miejsce aby wylewac swoje zale odnosnie zachowania policji. Nikt zwiazany z Teczą tych antyterrorystow tutaj nie zaprszal. Zlozcie zazalenie do policji ze zostaliscie zle potraktowani a nie z pyskiem do nas. za zachowanie policji nikt nie moze.

Pozdro

tak kk nie jest do wyżalania sie na policje ale na Impel można, tak ?

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 28 marca 2008, 14:12

Baran weź napisz chociaż porządne 3 zdania na temat meczu, dopingu, a nie się spinasz i wchodzisz w dyskusje, bo lekka siarę robisz :? :? . Do kibiców z Leszna nie można mieć pretensji więc nie wiem po co te wonty, a że jakiś pajac się zawsze znajdzie czy to u nas czy to w Lesznie, Gorzowie itd. to jest rzecz prawie pewna i nie powinno to nikogo ruszać...

Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 marca 2008, 14:13 przez ginda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gregor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Gregor » 28 marca 2008, 14:12

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 28 marca 2008, 14:23

Marco pisze:
bartas pisze:

wybacz na koszu jeszcze się nie spotkałem z meczem podwyższonego ryzyka, nawet na Lotosie :lol:

a jeśli masz na myśli piłkę, to już nie ma różnicy jak to sobie nazywają, ważne ze mobilizacja chuliganów z napisem policja wygląda tak samo

Marco pisze:skoro już przyjechali i ie chcą ich wpuścić powinnieneś wszystko zrobic zeby weszli
Gratuluję podejścia.

nie spinaj się tak chłopie bo ci zyłka peknie, przeczytaj raz jeszcze do czego się odniosłem. ale żeby ci ułatwić.

Odniosłem się do tego wpisu

oraz przede wszystkim do tego

wiec dotyczy się tej wypowiedzi

a jeśli inni pomogli to tylko pogratulować

wiec zanim zaczniesz się spinać i bulwersować i pouczać zastanów się kto do czego się odnosi.

Spoko, do nerwo to mi jeszcze sporo brakuje: D

Fakt, moze nie do konca odbralem Twoja wypowiedz tak jak powinienem, jesli tak to zwracam honor:) W glownej mierze chodzilo mi o to, iz byly poczynione kroki aby wpuscic kibicow z Polkowic, wiec dlatego nie na miejscu sa teksty ze nic z tym nie zrobilismy. Nikt nie chce jakos zauwazyc ze za problemu przy wejsciu nalezaloby troche podziekowac szefostwu Orła.

Gregor pisze:
tak kk nie jest do wyżalania sie na policje ale na Impel można, tak ?

Taki jedan maly niuans: Impel pracuje dla kla klubu podczas meczu, i klub jest w jakims stopniu odpowiedzialny za wyczyny panow z Impelu, a co do policji to Tecza ma z nimi tyle wspolnego co... :D
Obrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 28 marca 2008, 14:29

bartas pisze:
Marco pisze:
bartas pisze:

Taki jedan maly niuans: Impel pracuje dla kla klubu podczas meczu, i klub jest w jakims stopniu odpowiedzialny za wyczyny panow z Impelu, a co do policji to Tecza ma z nimi tyle wspolnego co... :D

Oczywiscie ze ma ... poniewaz Policja w glownej mierze interweniuje na prosbe organizatora imprezy ...

WiErNy fAn!!!!
Nowy na forum

Postautor: WiErNy fAn!!!! » 28 marca 2008, 14:38

powiem tak jezeli wy macie pretensje ze w polkowicach jest zjeb..... ochrona to za to w lesznie jest zajebista!!!! pelne wyposarzenie!!!!

Awatar użytkownika
Gregor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Gregor » 28 marca 2008, 14:50

ta ochrona z pełnym wyposażeniem jest chyba tlyko na mecz z nami bojak to komendant powiedział " są to mecze podwyższonego ryzyka" :lol: :lol:

Baran
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Baran » 28 marca 2008, 15:17

ginda pisze:Baran weź napisz chociaż porządne 3 zdania na temat meczu, dopingu, a nie się spinasz i wchodzisz w dyskusje, bo lekka siarę robisz :? :? . Do kibiców z Leszna nie można mieć pretensji więc nie wiem po co te wonty, a że jakiś pajac się zawsze znajdzie czy to u nas czy to w Lesznie, Gorzowie itd. to jest rzecz prawie pewna i nie powinno to nikogo ruszać...

No dobra myślę że żaden kibici nie powinien trzymać z psiarnią i tak jest .
Mecz był dobry i trzymał w napięciu do samego końca tylko szkoda że wpuścili nas dopiero w połowie ,doping dobry my nie słyszeliśmy was wy nie słyszeliście nas to chyba oczywiste,a psy jak to psy wyżywają się jak zawsze

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 28 marca 2008, 15:21

Gregor dawaj wiecej filmikow.. :D :D :D
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Wróć do „Kibice”