1/4 finału: Tęcza Leszno vs. Orzeł Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto awansuje do kolejnej rundy?

Czas głosowania minął 30 marca 2008, 17:48

Leszno
28
40%
Polkowice
42
60%

Liczba głosów: 70

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2008, 17:52

Mozarthio pisze:nom spokojnie :) to tylko takie przemyślenia mam nadzieje ze nikt tego nei odbiera jak ataki . A to ze druzyne buduje sie powoli to wiemy, my ją budujemy od poczatku tego sezonu i efekty przerosly wszystkich , teraz utrzymac sklad i marzy mi sie 3-4 zawodniczki w przyszlym sezonie na wzmocnienia
.

Hehe :D :D :D to jak Wy powoli budujecie druzyne to co My mamy powiedziec jak na nasza jest budowana od 4-5 lat :D Konsekwetnie cegielka po cegielce :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 02 kwietnia 2008, 18:49

Mozarthio pisze:p.s. A.Shock chyba amerykanki wtedy z nami nei grały nie wiem nie pamietam ale grala wtedy Snitsina i Bretreiner u nas (wtedy obydwie byly w formie wysokiej moim zdaniem bo wchodzilo im wszystko) , a na wyjazdach to juz nei wiem kto byl w waszym skladzie .

I Lecia zagrala zajefajny mecz - chyba jakims MVP chyba zostala czy jak :wink:

Mozarthio pisze:hmm a co do porównania ze w Lesznie jest 11 zawodniczek to tak nie dokonca ...bo w sumie te ktore nadaja sie do gry to 7-8 a u was 6 tak? no to poziom byłby zbliżony jesli chodzi o personalia .

mowisz 6 u ans? a to wymien ktore bo ja licze i licze i 4 mi wychodza :lol:
ale za to jaka 4 :D mysle ze Wasze nie mialy by szans :wink:

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 02 kwietnia 2008, 19:55

A.shock pisze:
no 11 zawodniczek przeciko 6 a raczej 5 to mogloby sprawic nam problem nie powiem :lol:

A.shock pisze:mowisz 6 u ans? a to wymien ktore bo ja licze i licze i 4 mi wychodza :lol:

Już nic nie rozumiem :wink:

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 02 kwietnia 2008, 21:10

6 ktore musza byc zgloszone do meczu - 4 no moze 5 ktore ewentualnie zagraja i to moga na wysokim pozimie zagrac (mam andzieje)

w Lesznie jest 11 zawodniczek a kolegha pisal ze tylko 7-8 gotowych do gry wiec ja tym samym torem szlam :wink:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 02 kwietnia 2008, 21:56

hmm ale mi chodzil otylko o polki i to te ktore reprezentuja okreslony poziom najwyzszej polskiej ligi bo zaplecze ze tak pwoiem mamy bardzo slabe ...
p.s. dokladnie neiwiem ile macie polek wskladzie wiec nei wnikam ale myslalem ze ty mowisz ze macie 6 Polek przeciwko naszej 11 -sce
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 03 kwietnia 2008, 06:49

moze zmienmy temat :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 03 kwietnia 2008, 12:33

A.shock pisze:moze zmienmy temat :lol:

słuszny pomysł...

- słuchajcie, czy interesują Was stare samochody? albo wędkarstwo? :wink:

sory - musiałem :wink:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 03 kwietnia 2008, 13:17

Tecza - Orzel 3:1 hurrrrrrrrraaaa wooow niespodziewalem sie naprawde łzy sie w oku kręcą - p.s. zeby nie bylo OT

p.s.2. no simon ty zawsze duzo musisz .... sodowka ci uderza do glowy? wielk administratorze tegoz pieknego i wielkiego forum
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”