Mecze o 3 miejsce: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 kwietnia 2008, 18:27

ann pisze:tak. rok temu też Lotos powinien wygrać 5 mecz 8) :wink:
zeby tak nie było całkiem nie na temat i Endrju się nie denerwował wpisami" notatników", to wielkie gratulacje dla zawodniczek Gorzowa :D

aha i o finanse Wisły i Lotosu się nie musisz martwić. jak rozrzucamy to My, nie Gorzów, bo jak wiadomo do Was Thorn nie przyszłaa, bo mogła tylko do grudnia. dziwnym trafem poźniej jednak zdecydowała się na Europę. Chandi Jones była poważnie chora, ale tez tylko w Gorzowie, bo aktualnie zdaje się we Francji gra.
niestety za cukierki takie zawodniczki grać nie będę, nawet dla przystojnego trenera.

No to gratuluje zespolowi ktory zatrudnil koszykarke ktora ma kilogram metalu w nodze :lol: :lol: :lol:

Faktycznie za cukierki takie zawodniczki grac nie beda :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 18:29

Endrju pisze:
zeby tak nie było całkiem nie na temat i Endrju się nie denerwował wpisami" notatników", to wielkie gratulacje dla zawodniczek Gorzowa :D

aha i o finanse Wisły i Lotosu się nie musisz martwić. jak rozrzucamy to My, nie Gorzów, bo jak wiadomo do Was Thorn nie przyszłaa, bo mogła tylko do grudnia. dziwnym trafem poźniej jednak zdecydowała się na Europę. Chandi Jones była poważnie chora, ale tez tylko w Gorzowie, bo aktualnie zdaje się we Francji gra.
niestety za cukierki takie zawodniczki grać nie będę, nawet dla przystojnego trenera.

No to gratuluje zespolowi ktory zatrudnil koszykarke ktora ma kilogram metalu w nodze :lol: :lol: :lol:

że nadwagę przez to miała i nie dała rady zrzucić? :?
szkoda dla Gorzowa;/
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 kwietnia 2008, 18:35

ann pisze:
Endrju pisze:

że nadwagę przez to miała i nie dała rady zrzucić? :?
szkoda dla Gorzowa;/

Skoro wiesz lepiej od naszych "doktorków" :lol: :lol:

Jedno jest pewne... jak zobaczyl to kolano to sie przezegnal :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 28 kwietnia 2008, 18:39

Endrju pisze:No to gratuluje zespolowi ktory zatrudnil koszykarke ktora ma kilogram metalu w nodze :lol: :lol: :lol:

Erin też ma metal w nodze? czy po prostu trudno przyznać, że jednak nie była to ta półka finansowa, bo niestety czasy są jakie są i koszykarka jest warta tyle ile ktoś jest w stanie za nią zapłacić?
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 kwietnia 2008, 19:30

Greebo jak juz jestes taki cfany to ja ci cos powiem polaczymy tylko dwa kluby ....Tecze i Azs gorzow i dwoch znakomitych trenerow tych druzyn ..i twoja Wisełka moim skromnym zdaniem bedzie pozamiatana :) i to nei bedzie wygrana przy slabszej dyspozycji Wisły bo jestem pewny ze tylko z tych 2 klubow mozna zrobic naprawde znakomitą druzyne z leszna bysmy dali Koc , Mieloszynska , Krysiewicz oraz Coleman z Gorzowa Szott, Ristic , Moore , Żurowska i jeszcze dwie ktore dobrze graly w lesznie niestety nazwiska nie zapamietalem... i w tym momencie mamy rotacje w skladzie i zawodniczka zmieniajaca nei bedzie gorsza a nawet lepsza i co wtedy Wiselka zrobi hmm? Torun pokazal ze tak islaby klub jak oni potrafili was pokonac bbaa blisko bylo drugiej porazkiWisly z tym samym klubem :) wiec za przeproszeniem przestan robic z Wisly i Lotosu nie wiadomo czego bo jestescie do pokonania nie w tym sezonie to w innym , druzyny beda sie wzmacniac i nie placz za rok moze dwa jak przegracie ;)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 19:38

OK to ja z niecierpliwością czekam na połączenie tych dwóch klubów i wygrane z Wisłą albo Lotosem.
:D
może już w następnym sezonie? bo w Gorzowie szykuja się duże zmiany, więc może któraś z dziewczyn trafi pod skrzydła J. Krysiewicza.

czekam

druzyny beda sie wzmacniac i nie placz za rok moze dwa jak przegracie

cały Kraków się zapłacze o ile nie będzie grupowych depresji wśród kibiców.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 kwietnia 2008, 19:57

Mozarthio pisze:Greebo jak juz jestes taki cfany to ja ci cos powiem polaczymy tylko dwa kluby ....Tecze i Azs gorzow i dwoch znakomitych trenerow tych druzyn ..i twoja Wisełka moim skromnym zdaniem bedzie pozamiatana :) i to nei bedzie wygrana przy slabszej dyspozycji Wisły bo jestem pewny ze tylko z tych 2 klubow mozna zrobic naprawde znakomitą druzyne z leszna bysmy dali Koc , Mieloszynska , Krysiewicz oraz Coleman z Gorzowa Szott, Ristic , Moore , Żurowska i jeszcze dwie ktore dobrze graly w lesznie niestety nazwiska nie zapamietalem... i w tym momencie mamy rotacje w skladzie i zawodniczka zmieniajaca nei bedzie gorsza a nawet lepsza i co wtedy Wiselka zrobi hmm? Torun pokazal ze tak islaby klub jak oni potrafili was pokonac bbaa blisko bylo drugiej porazkiWisly z tym samym klubem :) wiec za przeproszeniem przestan robic z Wisly i Lotosu nie wiadomo czego bo jestescie do pokonania nie w tym sezonie to w innym , druzyny beda sie wzmacniac i nie placz za rok moze dwa jak przegracie ;)

Juz zaczynam płakac :D

ba, ciągle nie przestałem po porażce z Toruniem :D

PS. powaliłeś mnie swoja argumentacją i wiedzą o koszykówce (szczególnie te zawodniczki których nazwisk niestety nie zapamiętałes - respect - tu masz kadrę Gorzowa, może to pomoże: http://www.plkk.pl/index.php?p=clubs&id=16) wiec poddaje się, nie będę wysuwał żadnych argumentów na obronę swoich tez 8)

PS. tez czekam na fuzje..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 28 kwietnia 2008, 20:05

Mozarthio pisze:z leszna bysmy dali Koc , Mieloszynska , Krysiewicz oraz Coleman z Gorzowa Szott, Ristic , Moore , Żurowska [b]i jeszcze dwie ktore dobrze graly w lesznie niestety nazwiska nie zapamietalem...[b/]

:lol: :lol: :lol: ja wlasnie placze tyle ze ze smiechu.. juz moglbys sie pofatygowac i znalezc te "nieznane" nazwiska ktore ciezko zapamietac.. jestes najlepszy :!: :!:
co do Twojej wyimaginowanej fuzji zapytam tylko kto by byl pierwszym trenerem?? I czy ta druzyna tylko skladalaby sie z 10 zawodniczek?? A co w przypadku kontuzji ktorejs z nich?? Za niepelny sklad (czyt. 10 zawodniczek na mecz) placi sie kare.. ajjj :lol:
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2008, 20:07 przez paździoch-osanka, łącznie zmieniany 1 raz.
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 28 kwietnia 2008, 20:06

ann pisze:

druzyny beda sie wzmacniac i nie placz za rok moze dwa jak przegracie

cały Kraków się zapłacze o ile nie będzie grupowych depresji wśród kibiców.

nie tylko Kraków. 8)
ObrazekObrazek

friel
Kadet

Postautor: friel » 28 kwietnia 2008, 20:12

to do niczego nie prowadzi kibicom z wisły nie wytłumaczysz ,że wygrywaja najczesciej nazwa a nie zawodniczkami (przykład torun grajacy bez respektu) gorzów idzie cały czas w góre z przyjemnością zasiade na trybunie na przeciw klubu kibica (blizeł ławki przyjezdnych) i będe rozkoszował się porazką wisły a teraz pozostaje zalać herbatkę siaść w fotelu i patrzec na ruchy transferowe

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 20:19

na klawiaturze masz taki przycisk jak Caps Lock, ewentualnie Shift. używaj go czasem.

że wygrywaja najczesciej nazwa a nie zawodniczkami

yyy...z kumatością u mnie nie najlepiej.

a teraz pozostaje zalać herbatkę siaść w fotelu i patrzec na ruchy transferowe

zasiadaj, bo będzie na co patrzeć.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2008, 20:21 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 28 kwietnia 2008, 20:20

friel pisze:kibicom z wisły nie wytłumaczysz ,że wygrywaja najczesciej nazwa a nie zawodniczkami (przykład torun grajacy bez respektu)

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: (już nie mogłam wytrzymać :? :? )
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 28 kwietnia 2008, 20:26

friel pisze:to do niczego nie prowadzi kibicom z wisły nie wytłumaczysz ,że wygrywaja najczesciej nazwa a nie zawodniczkami (przykład torun grajacy bez respektu)

szkoda, że przykład tylko jeden na cały sezon. Większość osób określiłaby to mianem wypadku przy pracy, ale skoro Ty sądzisz że odnosimy ok. 30 zwycięstw w sezonie dzięki "nazwie" to gratuluję. Wypada wyrazić ubolewanie nad faktem, że SMS nie brzmi dumnie, też by dziewczyny wygrywały.
Lekka potwarz dla Dupree, Fernandez, Skerović, deForge, Kobryn itd., które podobno coś tam jednak potrafią, podobno nawet całkiem sporo, więcej niż koszykarki z klubów plkk od miejsca 3 w dół. No chyba że mi zaraz powiesz, że np. Dupree jest słabsza od N'Garsanet?
może powinniśmy z nich zrezygnować skoro i tak sama nazwa wygrywa?

Gratuluję Gorzowowi brązu, gratuluję Tęczy wysokiego 4 miejsca. To sukces zarówno dla jednej, jak i drugiej drużyny.
Ale nie rozumiem czemu niektóre osoby starają się nam wmówić, że My mamy słabe koszykarki, przepłacane, emerytki, niechciane gdzie indziej, bez fajnych braci :wink: ...i nie wiem co jeszcze.
Gwarantuję wam, że zarówno trener Maciejewski jak i Krysiewicz gdyby mogli mieć w zespole którąś z gwiazd Wisły albo Lotosu na pewno by nią nie pogardzili. Zresztą Maciejewski sam o tym x-razy wspominał.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 kwietnia 2008, 20:31

No chyba że mi zaraz powiesz, że np. Dupree jest słabsza od N;Garsanet?

a nie jest? :? skoro Bell była lepsza od Chamique... :roll:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 kwietnia 2008, 20:39

Ja widze ze na tym forum to juz kilku osobom sie w głowach poprzewracało. Nie wiem jak wam ale mi sie wydaje ze dopóki w pozostałych klubach (nie licząc Wisły i Lotosu) nie pojawia sie duze pieniadze, a co za tym idzie znaczace wzmocnienia, to szanse na zdetronizowanie pierwszych dwóch druzyn są małe. Oczywieście mozliwa jest jedna czy druga porazka Wisły czy Lotosu, ale na dzień dzisiejszy nic wiecej.

Nie pisze tego aby kogos obrazic czy wkurzyć. Też bym chciał cieszyc sie z MP zdobytego przez AZS, ale realia są takie że prędzej Kaczyński przejdzie do SLD, niż AZS zdobedzie mistrza. No chyba że jak wspominałem znajdzie sie sponsor z grubym portfelem.

I TU MÓJ APEL: WYLUZUJCIE!!!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”