Ekstraklasa
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
co do awansu to narzie można pomarzyć taki skład to na wyjście z grupy UEFA i to też na farcie 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
patrese pisze:Marco pisze:Leszczynianin pisze:Jak na moje to tylko Lech Poznań ;]
jak na moje to Amica Wronki SA
Nudne to już jest...
P.S. Z Dyskobolią teraz będziecie trzymali zgodę![]()
jak cie nudzi to nie odpisuj, nudny to byl post twojego ziomka z Leszna, ktory wniósł wielkie zero do tematu
zgoda nie jest z klubem tylko kibiców z kibicami. Wiec prowokacja ci nie wyszła

WislaLive.pl
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Marco pisze:patrese pisze:Marco pisze:Leszczynianin pisze:Jak na moje to tylko Lech Poznań ;]
Nudne to już jest...
jak cie nudzi to nie odpisuj, nudny to byl post twojego ziomka z Leszna, ktory wniósł wielkie zero do tematu
zgoda nie jest z klubem tylko kibiców z kibicami. Wiec prowokacja ci nie wyszła![]()
![]()
ale co ty na ten temat wiesz
Nie ma to jak interpretacja "mistrza" w sprawach fuzji...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
patrese pisze:Marco pisze:patrese pisze:Marco pisze:Leszczynianin pisze:Jak na moje to tylko Lech Poznań ;]
Nudne to już jest...
zgoda nie jest z klubem tylko kibiców z kibicami. Wiec prowokacja ci nie wyszła![]()
![]()
Nie ma to jak interpretacja "mistrza" w sprawach fuzji...Kontynuuj, kontynuuj...
śmieszny jesteś koleś, interpretacja? ciekawym od kiedy to kluby zawierają ze sobą zgody
ciekawym czy do nowego tworu oprócz barw i tradycji prawidzyw Lech przekazał wam wątki korupcyjne, ciekawym jak wtedy będą się bronić władze "prawdziwego"Lecha, zapewne haslem proszę my jeteśmy Amica SA na jej licencji gramy nas karać nie można
kontynuuj mądralo
tak jak prawdziwi kibcie Sląska tak i ja mam wdupie całego Drzymałę i jego licencję i jego druzynę.Mam nadzieję ze Groclin nie załapie się na miejsca pucharowe, Ślask wywalczy awans iz żadne fuzje nie beda potrzebne, wystarczy ze Drzymała przeniesie finanse i wtedy będzie Ci glupio znawco
i trzeba byc ograniczonym zeby lączyć zgody kibicowskie z fuzjami klubów, ty się na pewno chowałeś w Polsce i na planecie Ziemia? mam duże wątpliwości

WislaLive.pl
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Marco pisze:patrese pisze:Marco pisze:patrese pisze:Marco pisze:Leszczynianin pisze:Jak na moje to tylko Lech Poznań ;]
Nudne to już jest...
![]()
Nie ma to jak interpretacja "mistrza" w sprawach fuzji...Kontynuuj, kontynuuj...
śmieszny jesteś koleś, interpretacja? ciekawym od keidy to kluby zawierają ze sobą zgodytoż to wersja wielkiego fana pseudokolejorza
A gdzie ja powiedziałem, że kluby zawierają ze sobą zgodę

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
patrese pisze:
A gdzie ja powiedziałem, że kluby zawierają ze sobą zgodęNadinterpretacja. Piszę ogólnie i skrótowo tj. np. Lech = fani Lecha (wg Twojej z dupy wziętej interpretacji- Amiki).
Amiki - prawda boli, tak jak wszyscy bojkotowali Zawiszę Bydgoszcz mowiąc ze to Kujawiak Włocławek to ciekawym czemuw przypadku pseudoLecha ma być inaczej, albo przypadek Pogoni, prawdziwa Pogon to ta Pogoń Nova a nie Piotrcovia czy jak im tam,
Według tejże wykładni jak będzie się teraz nazywał kibic Śląska? Podpowiedź: Dyskobol.
kibic przywiązany do tradycji i barw Śląska nigdy nie będzie się utożsamiał z ewentualnym tworem Drzymały,(hasło Wrocław cały bez Drzymały nie wzięło się z sufitu)a dla mnie własnie tacy ludzie się licza ktorzy swoich wartości nigdy nie sprzedają jak k....y za wszelką cenę
i nie mów jak będzie bo Śląsk sam sobie awansuje i fuzje nie będą potrzebne
zajmij sie komentowaniem tego na czym sie znasz czyli koszykówce a nie relacjach kibicowskich w Polsce, ja nie komentuje tego na czym sie nie znam, nie udaję ze sie znam, nie majac bladego pojecia co sie w danym swiecie dzieje
a jak już takiego obronce Amiki zgrywasz to powiedz co się stało z Lechem Poznań ktory zajął tam ktores miejsce w tabeli po zakończeniu sezonu przez fuzją?

WislaLive.pl
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Z tego co wiem to fuzja Dyskobolii ze Śląskiem jest przesądzona niezależnie od tego czy Śląsk awansuje czy też nie. I tak będzie grał na licencji Dyskobolii. Przynajmniej tak się mówi w Wielkopolsce. Nie będę się tutaj spierać, bo nie znam dokładnie szczegółów.
O fuzji Lech-Amica swego czasu już dyskutowaliśmy więc nie chcę mi się już powtarzać. Nie znasz sprawy do końca ale OK. Możesz mieć swoje zdanie. Pozwól, że ja pozostanę też przy swoim.
A tak w ogóle to do której ligi Lech awansował dzięki fuzji z Amiką? Bo nie przypominam sobie...
A o korupcję w Lechu się nie martw. Pamiętasz słynne 0:6 jak sprzedaliście się Legii? Nikt tego nie jest w stanie pobić...
O fuzji Lech-Amica swego czasu już dyskutowaliśmy więc nie chcę mi się już powtarzać. Nie znasz sprawy do końca ale OK. Możesz mieć swoje zdanie. Pozwól, że ja pozostanę też przy swoim.
A tak w ogóle to do której ligi Lech awansował dzięki fuzji z Amiką? Bo nie przypominam sobie...
A o korupcję w Lechu się nie martw. Pamiętasz słynne 0:6 jak sprzedaliście się Legii? Nikt tego nie jest w stanie pobić...

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
patrese pisze:Z tego co wiem to fuzja Dyskobolii ze Śląskiem jest przesądzona niezależnie od tego czy Śląsk awansuje czy też nie. I tak będzie grał na licencji Dyskobolii. Przynajmniej tak się mówi w Wielkopolsce. Nie będę się tutaj spierać, bo nie znam dokładnie szczegółów.
nie no oczywiście tylko w WLKP mogą znać sprawę,reszta Polski jest odcięta od informacji,jakbyś nie wiedział to XX wiek mamy już za sobą oraz wkroczyliśmy w XXI
a to fuzja ma się łączyć tlyko z awansem? a ucieczka od długów gdyż to inny podmiot już jest? mało to takich przypadków,
jak już tak fajnie chciałeś uciec to może powiesz dlaczego Lech Poznań zagrał w pucharach, przecież nie zajął miejsca premiowanego??
heheh jak się nie ma argumentów to się zmienia rozmową na inny tor, ale niech CI będzie. Bylismy jedynym klubem który po tej aferze wyrzucił grajków sprzedawczyków a dosadnie mówiąc wszystkie sprzedajne k...y, czego afektem był potem spadek z ligi, Wisła nie bała się przyznać,
nie czekając na kary nałożone przez związek. Potem doszły ujemne punkty, wiec my za swoje błędy już karę ponieśliśmy więc mamy już czyste karty
a teraz każdy ucieka i udaje że to jego nie dotyczy. mam nadzieję ze niejaki prezesunio Majchrzak beknie za swoje przekręty
mozesz wyciągać jeszcze starsze rzeczy niż sławetny 1993 rok tylko nie wiem czy wczesniej sie tym co w pilce działo interesowałes, wymyślaj i szukaj haków dalej kreatywny człowieku
i nie odpowiadasz na pytania czyżbyś nie znal odpowiedzi??
unikasz ich jak ognia, przecież sa zadane po Polsku , jasne i klarowne, nie sądzę by były problemy ze zrozumieniem
odpowiedz na jakieś pytania, anie uciekaj sie do wywodów,ajak ie potrafisz to odpuść temat bo sie pogrążasz z kazdym postem

WislaLive.pl
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Oczywiście, że fuzja nie musi się łączyć tylko z awansem. Ale to Ty powiedziałeś :
Dlaczego Lech zagrał w pucharach? Proste. Bo skorzystał z przywilejów jakie daje fuzja. A gdyby Amica w tym sezonie spadałaby z ekstraklasy, to by miał z nią spaść do drugiej ligi?
Klub nazywa się KKS Lech Poznań, jest kontynuatorem całej historii i tradycji z nim związanej. Itd. itd. Wszystkie argumenty były wyłożone kilka miesięcy temu. Od długów nikt nie uciekł. Nowy zarząd spłaca je jakbyś chciał wiedzieć, bo gdyby nie spłacał, to budżet klubu byłby co najmniej taki jak Wisły. A tak niestety możemy walczyć tylko o wicemistrza...
Co do Majchrzaka- pożyjemy, zobaczymy. Przecież nie dam sobie obciąć ręki za niego. Każdy jest człowiekiem. Na razie dowodów brak. I na tym kończę, bo jestem zajęty.
Awansu do LM Wiśle oczywiście również życzę, choć nie bardzo w niego wierzę. Ale powodzenia!
Marco pisze:Mam nadzieję ze Groclin nie załapie się na miejsca pucharowe, Ślask wywalczy awans iz żadne fuzje nie beda potrzebne, wystarczy ze Drzymała przeniesie finanse i wtedy będzie Ci glupio znawco
Dlaczego Lech zagrał w pucharach? Proste. Bo skorzystał z przywilejów jakie daje fuzja. A gdyby Amica w tym sezonie spadałaby z ekstraklasy, to by miał z nią spaść do drugiej ligi?
Klub nazywa się KKS Lech Poznań, jest kontynuatorem całej historii i tradycji z nim związanej. Itd. itd. Wszystkie argumenty były wyłożone kilka miesięcy temu. Od długów nikt nie uciekł. Nowy zarząd spłaca je jakbyś chciał wiedzieć, bo gdyby nie spłacał, to budżet klubu byłby co najmniej taki jak Wisły. A tak niestety możemy walczyć tylko o wicemistrza...
Co do Majchrzaka- pożyjemy, zobaczymy. Przecież nie dam sobie obciąć ręki za niego. Każdy jest człowiekiem. Na razie dowodów brak. I na tym kończę, bo jestem zajęty.
Awansu do LM Wiśle oczywiście również życzę, choć nie bardzo w niego wierzę. Ale powodzenia!