moim skronym zdaniem wystarczy troche talentu i serca do gry i mozna pokonac najwiekszych
Mecze o 3 miejsce: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Tęcza Leszno
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
hellraiser co do twego porownania hmm... pamietasz mecz pilki noznej Polska - Portugalia ? jeden C.Ronaldo jest wart tyle ile cala pierwsza jedenastka poslkiej kadry..widzisz podobienstwo? a kto wygral w tym meczu? kto zremisowal w rewanzu?
moim skronym zdaniem wystarczy troche talentu i serca do gry i mozna pokonac najwiekszych
wiesz jakie sa najpiekniejsze chwile w zyciu sportowca? Bycie zerem i stopniowo wzbijanie sie ku gorze aby byc na szczycie... a gdy jestes juz na szczycie nei masz juz tej motywacji bo juz wtedy wszystko osiagneles dlatego zawsze te 10 wyrownanych poziomem zawodniczek moze okazac sie lepsze od 2 mega gwiazd wiesz dlaczeog? bo ta 10 zawsze bedzie chciala pokonac te 2 megagwiazdy kogos do kogos musza dorownac poziomem ...latwiej jest gonic niz uciekac...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
A ile meczów ta nasza kochana kadra kopaczy wygrała z tą Portugalią? Zdaje się, że jeden?
To wiesz, jeden mecz z Lotosem czy Wisłą to i teraz jesteście w stanie wygrać w serii playoffowej bez kombinowania i cudowania ze składem jakiejś fikcyjnej drużyny. I na pewno cała drużyna gorzowska kosztuje ciut więcej niż jedna Holdsclaw.
Dlaczego tak trudni Ci (Wam - osobom o tym samym toku myślenia), że jesteście nie o jeden krok z tyłu, ale o jeden przystanek autobusowy? Jak przyjedzie na ten przystanek autobus o nazwie "SUPERZAJEBISTY SPONSOR" w dodatku z kierowcą "JESTEM PREZESEM MYŚLĄCYM" to podjedziecie do naszego przystanku. Jak nie, to co najwyżej możecie skombinować jakiś rower i próbować gonić ten autobus, a może się uda wskoczyć na zderzak.
To wiesz, jeden mecz z Lotosem czy Wisłą to i teraz jesteście w stanie wygrać w serii playoffowej bez kombinowania i cudowania ze składem jakiejś fikcyjnej drużyny. I na pewno cała drużyna gorzowska kosztuje ciut więcej niż jedna Holdsclaw.
Dlaczego tak trudni Ci (Wam - osobom o tym samym toku myślenia), że jesteście nie o jeden krok z tyłu, ale o jeden przystanek autobusowy? Jak przyjedzie na ten przystanek autobus o nazwie "SUPERZAJEBISTY SPONSOR" w dodatku z kierowcą "JESTEM PREZESEM MYŚLĄCYM" to podjedziecie do naszego przystanku. Jak nie, to co najwyżej możecie skombinować jakiś rower i próbować gonić ten autobus, a może się uda wskoczyć na zderzak.
-
Gość
Dlaczego tak trudni Ci (Wam - osobom o tym samym toku myślenia), że jesteście nie o jeden krok z tyłu, ale o jeden przystanek autobusowy? Jak przyjedzie na ten przystanek autobus o nazwie "SUPERZAJEBISTY SPONSOR" w dodatku z kierowcą "JESTEM PREZESEM MYŚLĄCYM" to podjedziecie do naszego przystanku. Jak nie, to co najwyżej możecie skombinować jakiś rower i próbować gonić ten autobus, a może się uda wskoczyć na zderzak.[/quote]
hahaa zajebiście to ująłeś
To powinien byc komentarz miesiąca chyba....
pzdr do Gdyni z Krakowa
hahaa zajebiście to ująłeś
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Moze i jestesmy "jeden przystanek" za wami tylko wiesz jaka jest roznica miedzy Gorzowem i Lesznem, a Lotosem i Wisla?
Gorzow jak i Leszno ma pewien potencjal ktory w pewni wykorzystal na miare swoich mozliwosci, zarówno trener Maciejewski i trener Krysiewicz wykonali zadanie i ich zespoły zagrały na tyle na ile bylo ich stac a nawet moze i na wiecej.
Za to Lotos i Wisla maja duze mozliwosci ktorych nie potrafia ktorys rok z rzedu wykorzystac. Wiec na pocieszenie mozecie byc dumni z zespolu ze kolejny rok z rzedu pokonaliscie cala reszte ligi...i gracie Wielki finał i mowic jaka to wielka klasa dzieli was od pozostałych druzyn.
Gorzow jak i Leszno ma pewien potencjal ktory w pewni wykorzystal na miare swoich mozliwosci, zarówno trener Maciejewski i trener Krysiewicz wykonali zadanie i ich zespoły zagrały na tyle na ile bylo ich stac a nawet moze i na wiecej.
Za to Lotos i Wisla maja duze mozliwosci ktorych nie potrafia ktorys rok z rzedu wykorzystac. Wiec na pocieszenie mozecie byc dumni z zespolu ze kolejny rok z rzedu pokonaliscie cala reszte ligi...i gracie Wielki finał i mowic jaka to wielka klasa dzieli was od pozostałych druzyn.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Moze i jestesmy "jeden przystanek" za wami tylko wiesz jaka jest roznica miedzy Gorzowem i Lesznem, a Lotosem i Wisla?
I tu się zgodzę z Tobą. Dokładnie tak niestety jest, że znowu bijemy się "tylko" o MP a w Eurolidze było jak było.. Ale cóż, skoro nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Złoto to jednak zawsze złoto.
Tak jak ktoś wspomniał Gorzów jak i Leszno powinny cieszyć sie z najlepszym miejsc w historii waszych klubów a nie już dobierać sie do Wisły czy Lotosu, do tego jeszcze daleka droga!
Nie będe gadał o sodówce bo zaraz na mnie najedziecie!
Jeszcze raz gratuluje zajętych miejsc!
Nie będe gadał o sodówce bo zaraz na mnie najedziecie!
Jeszcze raz gratuluje zajętych miejsc!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Przemoe i Gość wiecie co ja wam odpowiem na ten zalosny tekst ?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
I my w koncu wygramy
I tyle, zycze przegranej Lotosowi w finalowym meczu wole Wisle chociaz tutaj maja takich fanow ze szkoda gadac ...
I my w koncu wygramy
I tyle, zycze przegranej Lotosowi w finalowym meczu wole Wisle chociaz tutaj maja takich fanow ze szkoda gadac ...
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mozarthio nie mow hop poki nie przeskoczysz.. moze za 5 lat oczywiscie jesli Leszno bedzie zaliczac progres co nowy sezon to moze wtedy wygracie.. Ty sie jarasz po tym sezonie jak murzyn blaszka.. jesli laski beda graly z Wisla albo Lotosem na takim poziomie jak Lotos z Wisla to wtedy mozesz tutaj kozakowac.. jak na razie to ciesz sie ze Tecza jest w 4 i miej nadzieje ze w przyszlym sezonie uda im sie powtorzyc ten sukces i znalezc sie w finalfour.. badz racjonalny
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
-
Orange Boyyy
- Żak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”