Mecze o 3 miejsce: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 29 kwietnia 2008, 17:58

hellraiser co do twego porownania hmm... pamietasz mecz pilki noznej Polska - Portugalia ? jeden C.Ronaldo jest wart tyle ile cala pierwsza jedenastka poslkiej kadry..widzisz podobienstwo? a kto wygral w tym meczu? kto zremisowal w rewanzu?

moim skronym zdaniem wystarczy troche talentu i serca do gry i mozna pokonac najwiekszych :) wiesz jakie sa najpiekniejsze chwile w zyciu sportowca? Bycie zerem i stopniowo wzbijanie sie ku gorze aby byc na szczycie... a gdy jestes juz na szczycie nei masz juz tej motywacji bo juz wtedy wszystko osiagneles dlatego zawsze te 10 wyrownanych poziomem zawodniczek moze okazac sie lepsze od 2 mega gwiazd wiesz dlaczeog? bo ta 10 zawsze bedzie chciala pokonac te 2 megagwiazdy kogos do kogos musza dorownac poziomem ...latwiej jest gonic niz uciekac...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 29 kwietnia 2008, 19:22

A ile meczów ta nasza kochana kadra kopaczy wygrała z tą Portugalią? Zdaje się, że jeden?

To wiesz, jeden mecz z Lotosem czy Wisłą to i teraz jesteście w stanie wygrać w serii playoffowej bez kombinowania i cudowania ze składem jakiejś fikcyjnej drużyny. I na pewno cała drużyna gorzowska kosztuje ciut więcej niż jedna Holdsclaw.

Dlaczego tak trudni Ci (Wam - osobom o tym samym toku myślenia), że jesteście nie o jeden krok z tyłu, ale o jeden przystanek autobusowy? Jak przyjedzie na ten przystanek autobus o nazwie "SUPERZAJEBISTY SPONSOR" w dodatku z kierowcą "JESTEM PREZESEM MYŚLĄCYM" to podjedziecie do naszego przystanku. Jak nie, to co najwyżej możecie skombinować jakiś rower i próbować gonić ten autobus, a może się uda wskoczyć na zderzak.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Gość

Postautor: Gość » 29 kwietnia 2008, 19:36

Dlaczego tak trudni Ci (Wam - osobom o tym samym toku myślenia), że jesteście nie o jeden krok z tyłu, ale o jeden przystanek autobusowy? Jak przyjedzie na ten przystanek autobus o nazwie "SUPERZAJEBISTY SPONSOR" w dodatku z kierowcą "JESTEM PREZESEM MYŚLĄCYM" to podjedziecie do naszego przystanku. Jak nie, to co najwyżej możecie skombinować jakiś rower i próbować gonić ten autobus, a może się uda wskoczyć na zderzak.[/quote]

hahaa zajebiście to ująłeś :D :D :D To powinien byc komentarz miesiąca chyba.... :D pzdr do Gdyni z Krakowa

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 kwietnia 2008, 19:47

Moze i jestesmy "jeden przystanek" za wami tylko wiesz jaka jest roznica miedzy Gorzowem i Lesznem, a Lotosem i Wisla?

Gorzow jak i Leszno ma pewien potencjal ktory w pewni wykorzystal na miare swoich mozliwosci, zarówno trener Maciejewski i trener Krysiewicz wykonali zadanie i ich zespoły zagrały na tyle na ile bylo ich stac a nawet moze i na wiecej.
Za to Lotos i Wisla maja duze mozliwosci ktorych nie potrafia ktorys rok z rzedu wykorzystac. Wiec na pocieszenie mozecie byc dumni z zespolu ze kolejny rok z rzedu pokonaliscie cala reszte ligi...i gracie Wielki finał i mowic jaka to wielka klasa dzieli was od pozostałych druzyn.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 kwietnia 2008, 19:56

Lotos i Wisła rowniez graja na tyle, na ile ich stac, ale nie wszystkim to sie podoba, ze w kraju nie maja sobie rownych.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 29 kwietnia 2008, 20:08

Endrju pisze:Moze i jestesmy "jeden przystanek" za wami tylko wiesz jaka jest roznica miedzy Gorzowem i Lesznem, a Lotosem i Wisla?

Gorzow jak i Leszno ma pewien potencjal ktory w pewni wykorzystal na miare swoich mozliwosci, zarówno trener Maciejewski i trener Krysiewicz wykonali zadanie i ich zespoły zagrały na tyle na ile bylo ich stac a nawet moze i na wiecej.
Za to Lotos i Wisla maja duze mozliwosci ktorych nie potrafia ktorys rok z rzedu wykorzystac. Wiec na pocieszenie mozecie byc dumni z zespolu ze kolejny rok z rzedu pokonaliscie cala reszte ligi...i gracie Wielki finał i mowic jaka to wielka klasa dzieli was od pozostałych druzyn.

I tu się zgodzę z Tobą. Dokładnie tak niestety jest, że znowu bijemy się "tylko" o MP a w Eurolidze było jak było.. Ale cóż, skoro nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Złoto to jednak zawsze złoto.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 kwietnia 2008, 20:22

Tak jak ktoś wspomniał Gorzów jak i Leszno powinny cieszyć sie z najlepszym miejsc w historii waszych klubów a nie już dobierać sie do Wisły czy Lotosu, do tego jeszcze daleka droga!
Nie będe gadał o sodówce bo zaraz na mnie najedziecie!
Jeszcze raz gratuluje zajętych miejsc!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 29 kwietnia 2008, 20:23

Coś z meczu...:D :D :D

http://plkk.pl/index.php?id=2749 :D :D:D :D
BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!!! :D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 kwietnia 2008, 20:32

Ten rzut cos pieknego :D O te "3"pkt Mecz rozstrzygniety na korzysc Leszna :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 29 kwietnia 2008, 20:35

Endrju pisze:Ten rzut cos pieknego :D O te "3"pkt Mecz rozstrzygniety na korzysc Leszna :D

Za 4 powinien być :D :D :D

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 29 kwietnia 2008, 21:59

ja tak tylko napisze policzcie ile zrobila krokow po ostatnim kozle :P ale to w sumie malo wazne bo ladnie trafila sam wiem ze nie takie proste i gratuluje Siwej:)

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 29 kwietnia 2008, 22:08

{Mikro pisze:ja tak tylko napisze policzcie ile zrobila krokow po ostatnim kozle :P ale to w sumie malo wazne bo ladnie trafila sam wiem ze nie takie proste i gratuluje Siwej:)

Tzw. "czeski przeskok" :wink: Sędziowie zazwyczaj to puszczają...:)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 30 kwietnia 2008, 18:13

Przemoe i Gość wiecie co ja wam odpowiem na ten zalosny tekst ?

Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

I my w koncu wygramy ;)

I tyle, zycze przegranej Lotosowi w finalowym meczu wole Wisle chociaz tutaj maja takich fanow ze szkoda gadac ...

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 30 kwietnia 2008, 18:32

Mozarthio nie mow hop poki nie przeskoczysz.. moze za 5 lat oczywiscie jesli Leszno bedzie zaliczac progres co nowy sezon to moze wtedy wygracie.. Ty sie jarasz po tym sezonie jak murzyn blaszka.. jesli laski beda graly z Wisla albo Lotosem na takim poziomie jak Lotos z Wisla to wtedy mozesz tutaj kozakowac.. jak na razie to ciesz sie ze Tecza jest w 4 i miej nadzieje ze w przyszlym sezonie uda im sie powtorzyc ten sukces i znalezc sie w finalfour.. badz racjonalny
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 01 maja 2008, 08:00

Elżbieta Paździerska z dalszej odległości rzucała 8) i potrafi rzucic...
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”