Gimnazjada dziewcząt 2007/8
Moderator: Moderatorzy
Wprawdzie nie do mnie pytanie, ale mimo to odpowiem. Tak, losuje się kolejność rozgrywania meczy. A w finale regionalnym gra każdy z każdym.
Moje typy na Final Four: Gimnazjum nr 2 Rybnik (jednak na nich po długim zastanowieniu), Gimnazjum Wierzawice, Gimnazjum nr 9 Bydgoszcz i Gimnazjum nr 13 Gorzów.
A wy na kogo stawiacie? Bo to juz od jutra zaczyna kręcić się karuzela.
Moje typy na Final Four: Gimnazjum nr 2 Rybnik (jednak na nich po długim zastanowieniu), Gimnazjum Wierzawice, Gimnazjum nr 9 Bydgoszcz i Gimnazjum nr 13 Gorzów.
A wy na kogo stawiacie? Bo to juz od jutra zaczyna kręcić się karuzela.
No niestety się nie udało. Chylę czoła dla ekipy z Łodzi, trenerów i zawodniczek. Dyiewcyznz zagrały bardzo dobry mecz zupełnie nie jak kadetki, ale jak całkiem przyzwoite juniorki, spokojnie, pokazały klasę. Tak więc gratulację, mam nadzieję że przegraliśmy z najlepszą drużyną w Polsce i tego im zycze. Gratulacje i powodzenia w FinalFour. A jak wyglądają później półfinały, które grupy na siebie wpadają? Mamy zreszta ciężki ćwiewrcfinał w Gdyni gdzie jeszcze jest Sokołów podlaski, ale rybniczanki powalczą. Pozdrawiam!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”