Finał:Lotos PKO BP Gdynia-TS Wisła Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
cóż tyle pracy w sezonie zasadniczym . Zero porażek a decydujący mecz gramy znów na parkiecie rywala..
Dwa razy polegliśmy trzeci raz wygramy
A swoją drogą jak Wojtek zdobędzie misia to i tak nic przy osiągnięciach tego pana:
"Natomiast mam bardzo dużą satysfakcję z tego, że osiągnęliśmy z Wisłą Can-Pack najlepszy wynik w Eurolidze w ostatnich latach pod względem zwycięstw. Wygraliśmy pięć spotkań przy niekomfortowej sytuacji dla trenera. Wielokrotnie o tym mówiłem, że inaczej jest, gdy zespół przygotowuje się do sezonu, a inaczej, gdy startuje się do niego z marszu. Mam satysfakcję, że pokazaliśmy się w Europie. Z Fenerbahce, które jest wyśmienitą drużyną, byliśmy bliscy zwycięstwa w rewanżu. Ono otworzyłoby nam drogę do ósemki. Mogliśmy się sklasyfikować w gronie 10 najlepszych drużyn w Europie, zajmując trzecie miejsce w grupie. To jest sukces. (...)"
To jest sukces a nie jakiś tam miszcz.

A swoją drogą jak Wojtek zdobędzie misia to i tak nic przy osiągnięciach tego pana:
"Natomiast mam bardzo dużą satysfakcję z tego, że osiągnęliśmy z Wisłą Can-Pack najlepszy wynik w Eurolidze w ostatnich latach pod względem zwycięstw. Wygraliśmy pięć spotkań przy niekomfortowej sytuacji dla trenera. Wielokrotnie o tym mówiłem, że inaczej jest, gdy zespół przygotowuje się do sezonu, a inaczej, gdy startuje się do niego z marszu. Mam satysfakcję, że pokazaliśmy się w Europie. Z Fenerbahce, które jest wyśmienitą drużyną, byliśmy bliscy zwycięstwa w rewanżu. Ono otworzyłoby nam drogę do ósemki. Mogliśmy się sklasyfikować w gronie 10 najlepszych drużyn w Europie, zajmując trzecie miejsce w grupie. To jest sukces. (...)"
To jest sukces a nie jakiś tam miszcz.

dzięki dla WSZYSTKICH naszych dziewczyn za super mecz i wielkie emocje.
po fatalnej 1 kwarcie nie poddały sie i pokazały prawdziwy charakter.
BRAWO!!!
a Herkt niech w końcu przestanie pierd. bo nam sezon w Euro zawalił, więc niech zamilczy i realizuje sie w Słupsku czy gdziekolwiek teraz jest.
po fatalnej 1 kwarcie nie poddały sie i pokazały prawdziwy charakter.
BRAWO!!!
a Herkt niech w końcu przestanie pierd. bo nam sezon w Euro zawalił, więc niech zamilczy i realizuje sie w Słupsku czy gdziekolwiek teraz jest.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 19:13 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
misia pisze:bedzie siedem meczy tyle w tym temacie...
Ja jednak uważam że będzie meczy 6, tym samym podtrzymuje swoją tezę, którą powiedziałem po meczu numer 2.
hellraiser pisze:cóż tyle pracy w sezonie zasadniczym . Zero porażek a decydujący mecz gramy znów na parkiecie rywala..
Jak to mawiają: Nadzieja umiera ostatnia.
A grupa wyjazdowa zadanie spełniła.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
GRATULACJE dla całego zespołu za zwycięstwo
Choć przyznam szczerze, że gdy przegrywaliśmy 13 pkt to myślałam że już nic z tego nie będzie.
Ale na szczęście dziewczyny się zmobilizowały i potrafiły wygrać ten mecz.
Dziękuję bardzo
Choć przyznam szczerze, że gdy przegrywaliśmy 13 pkt to myślałam że już nic z tego nie będzie.
Ale na szczęście dziewczyny się zmobilizowały i potrafiły wygrać ten mecz.
Dziękuję bardzo
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
-
Gość
rzymi pisze:Marco pisze:rzymi fajnie być w TV??) coś tam gadał??
no fajnie, fajnie:) to był wywiad do magazynu "Za 3" a pytanie dotyczyło stroju zawodniczek - czy ma pozostać tak jak jest, czy wprowadzić zmiany.
Miałem to samo przed meczem nr 3 (65 - 64 ) i jeszcze do tego pytanie jakieś są szanse Wisły na zwycięstwo czy jakoś tak ... Śmieszne wtedy było to ,że zaczęliśmy minute przed początkiem meczu i starałem się streszczać
- Tomba
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:rzymi pisze:Marco pisze:rzymi fajnie być w TV??) coś tam gadał??
no fajnie, fajnie:) to był wywiad do magazynu "Za 3" a pytanie dotyczyło stroju zawodniczek - czy ma pozostać tak jak jest, czy wprowadzić zmiany.
Miałem to samo przed meczem nr 3 (65 - 64 ) i jeszcze do tego pytanie jakieś są szanse Wisły na zwycięstwo czy jakoś tak ... Śmieszne wtedy było to ,że zaczęliśmy minute przed początkiem meczu i starałem się streszczać
Po decydującym spotkaniu w Lesznie, i wywalczeniu brązu dla Gorzowa tez mnie zwineli pod kamerkę. O sukienkach więcej można było sie opowiedzieć. Oczywiście prognoza na następny sezon: Sukienki muszą zostać. Cieszą OKO
TĘCZA ON TOUR.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Lotosu
Bardzo dobre kolejne zawody Canty i Chamique
ze strony Wisly
Ann DeForge 1/8 za 2pkt 1/5 za 3pkt... i wszystko jasne...
Jakos mam przeczucie ze jednak w Gdyni zostanie Złoto... wkoncu do 3 razy sztuka... a 2 razy z rzedu Wisla wygrala.
Bardzo dobre kolejne zawody Canty i Chamique
ze strony Wisly
Ann DeForge 1/8 za 2pkt 1/5 za 3pkt... i wszystko jasne...
Jakos mam przeczucie ze jednak w Gdyni zostanie Złoto... wkoncu do 3 razy sztuka... a 2 razy z rzedu Wisla wygrala.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- hellraiser
- Junior
Wisła schrzaniła sprawę w tym meczu .W 4 kwarcie nasze kluczowe murzynki i Boba grały z 4 faulami .To trzeba było wykorzystać biorąc pod uwagę nędzność naszej ławki.
Co do decydującego meczu.
My graliśmy 5 razy w Krakowie 4 razy wygraliśmy i 1 raz oddaliśmy zwycięstwo na własne życzenie.
W Gdyni w ostatnich dwóch meczach Wisła pociągnęła nas bez mydła.Dodatkowo nasze murzynki "plują krwią ze zmęczenia"
Gdynia faworytem na pewno nie, minimalnym faworytem Wisła albo brak faworyta. Ale liczę że damy rade.

Co do decydującego meczu.
My graliśmy 5 razy w Krakowie 4 razy wygraliśmy i 1 raz oddaliśmy zwycięstwo na własne życzenie.
W Gdyni w ostatnich dwóch meczach Wisła pociągnęła nas bez mydła.Dodatkowo nasze murzynki "plują krwią ze zmęczenia"
Gdynia faworytem na pewno nie, minimalnym faworytem Wisła albo brak faworyta. Ale liczę że damy rade.

Dzis przegraliśmy przez kontuzje Leci.. Lotos wtedy sie zmobilizował (co jest dość częste w takich przypadkach) a nasze poczuły sie juz mistrzami. I stanęły. A jak Gdynia odskoczyła, to wkradła sie nerwowość.
Duzo Gdyni pomógł tez dzis nasz trener.. przez większość sezonu graliśmy trojką małych. Na mecze z Lotosem trzeba było to zmienić, ze względu na CH na "3". Ale dzis ostatnie 15 minut można było, ba, wręcz należało grac na 3 małe. A tak nasze wysokie rzucały z dystansu, pod koszem nie miał kto zbierać i brakowało szybkości w obronie.. Trochę elastycznośći, panie trenerze
A co do niedzielnego mecz:
I tego się trzymam dalej.
Duzo Gdyni pomógł tez dzis nasz trener.. przez większość sezonu graliśmy trojką małych. Na mecze z Lotosem trzeba było to zmienić, ze względu na CH na "3". Ale dzis ostatnie 15 minut można było, ba, wręcz należało grac na 3 małe. A tak nasze wysokie rzucały z dystansu, pod koszem nie miał kto zbierać i brakowało szybkości w obronie.. Trochę elastycznośći, panie trenerze
A co do niedzielnego mecz:
Greebo po powrocie z Gdyni pisze:Planowo cd..
ale aby wygrać mistrza, będziemy musieli jeszcze raz wygrać w Gdyni. I wygramy.
I tego się trzymam dalej.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”