ADF JESTEŚ WIELKA !
Rzut Canty w finale poprzedniego sezonu spada na drugie miejsce w historii największych cudów PLKK.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
DaRiO pisze:Heh sugerowałem się jakimś wpisem, że nigdzie poza tvpsport nie ma.. poza tym i tak net mi nie dzialal jak na zlosc a chcialem sprawdzic na itvp.. No trudno..
Ale musiało być gorąco, Lotos pewnie sobie teraz pluje w brodę czy jak to się mówiJak to się stało? że w takim momencie pozwoliły jej dojść do rzutu wogóle?
Pozdro
garnett pisze:paździoch-osanka pisze:wlasnie.. kto mi powie kto zastawial Ann przy wolnych?? Gdyby ktos ja zastawil nie doszlaby do rzutu.. hmmm
Gdyby ktoś faulował Canty przed rokiem - nie doszłoby do rzutu....![]()
Wygrywa ten, kto nie uwierzy za szybko w swoją wielkość....sport uczy pokory....

(...)
Na 9 sekund przed końcem, po wolnym Waligórskiej, było 77:73, w odpowiedzi De Forge rzuciła dwa razy i wynik brzmiał 77:75, kolejny faul, tym razem Wisły i Maksimović wyprowadziła Lotos PKO BP znów na czteropunktowe prowadzenie (79:75).
Do końca meczu pozostały trzy sekundy i wówczas na środku parkietu sfaulowana została De Forge. Pierwszy wolny w jej wykonaniu był celny, w drugim trafiła w obręcz, dobiegła jednak do piłki, wyszła zza linię 6,25 m i, pomimo zasłony gdynianek trafiła do kosza, doprowadzając do dogrywki.
(...)
( http://www.sport.pl/koszykowka/1,65031,5177286.html )
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 128 gości