Endrju pisze:Ole zakontraktujaPrzed urlopem bardzo solidna zawodniczka... moze szybko odzyska swoja najwyzsza forme a wtedy bedzie bardzo silnym wzmocnieniem Leszna
wierze w to ale jezeli chodzi o Ryan to wg. mnie powinni dac jej jeszcze czas
Moderator: patrese
xavery2 pisze:Endrju pisze:Ole zakontraktujaPrzed urlopem bardzo solidna zawodniczka... moze szybko odzyska swoja najwyzsza forme a wtedy bedzie bardzo silnym wzmocnieniem Leszna
wierze w to ale jezeli chodzi o Ryan to wg. mnie powinni dac jej jeszcze czas

czuken pisze:Z ta Natalia Malaszewska to raczej tylko plota, bo podobno nie jest Ona mile widziana przez nasze zawodniczki...a i z tego co slyszalem to Monika Soroczynska odchodzi do Gorzowa(nie wiem czy bedzie grac w ksoza czy nie) i Aga Krol ma byc masazystka czy cos.

Endrju pisze:czuken pisze:Z ta Natalia Malaszewska to raczej tylko plota, bo podobno nie jest Ona mile widziana przez nasze zawodniczki...a i z tego co slyszalem to Monika Soroczynska odchodzi do Gorzowa(nie wiem czy bedzie grac w ksoza czy nie) i Aga Krol ma byc masazystka czy cos.
HeheDzisiaj przeciez nie jest Prima Aprilis
![]()
![]()
![]()
A nasz drugi zespół nie potrzebuje wzmocnien
xavery2 pisze:patrese pisze:Cały sęk w tym, że o Coleman już możemy zapomnieć. Podobno ma wrócić do Torunia.
Patrese a skad to infopierwsze slysze
Gazeta Pomorska pisze:(...)Energę mają także wzmocnić dwie lub trzy zawodniczki na innych pozycjach. Najpilniejszą potrzebą jest znalezienie podstawowej rozgrywającej. Klub szuka takiej koszykarki w Polsce, ale także za wschodnią granicą. Na liście życzeń jest także Ryan Coleman, która z doskonałej strony pokazała się w polskiej lidze podczas dwóch ostatnich sezonów, a także polskie koszykarki z drużyn, które w tym roku walczyły o medale mistrzostw Polski.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość