pepe1 pisze:Greebo pisze:Ja mam tylko uwage formalną do goscia "pepe1".
Ani ilość wyrazów pianych dużymi literami, ani ilość wykrzykników nie powoduje ze Twoje posty sa choć odrobinę mądrzejsze i bardziej słuszne niż bez nich, wiec pisz normalnie, tak jak pani w szkole uczy.
do szkoły to lepiej TY idź : ,,pianych '' czy ,,pisanych '' ? Naucz się mowic a potem KRYTYKUJ innych dzieciaku w PAMPERSIE ...
TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
pepe1 pisze:
do szkoły to lepiej TY idź : ,,pianych '' czy ,,pisanych '' ? Naucz się mowic a potem KRYTYKUJ innych dzieciaku w PAMPERSIE ...
Dzieciaka w pampersie to raczej Ty przypominasz. Przynajmniej po stylu, w którym piszesz. Różni goście już tutaj pisali, ale Ty zaczynasz ich przebijać coraz bardziej każdym swoim postem. Może trochę przystopuj, bo działalność na tym forum zakończysz tak jak kilku innych gości-pieniaczy.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Greebo pisze:pepe1 pisze:
Nie ma to jak się dowartościować czepiając się byle czego. Przecież nikt nam nie wmówi że czarne jest czarne, a białe jest białe.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
jimmy pisze:matrix pisze:jimmy pisze:Zastanawia mnie czemu Energa sobie lepszej zawodniczki nie załatwi, Ryan, przy tak mocarnych zapędach Torunia będzie sie tam na ławie marnowała, ja bym ją chetnie za DeForge widział!!
Trochę dziwny ten Twój post![]()
![]()
Słaba zawodniczka dla Energi,a dobra by zastąpić ADF. Nie wiem czy się śmiać czy płakać!!!!
![]()
![]()
jesli wierzyć plotkom to Anna dostała propozycję pracy w tv zamiast łabędzie i nie będzie miała czasu na treningi. ponoć też Urbański się juz zgodził, żeby zastapiła natasze urbańską w TVP1 i dode w TVP2. Z oficjalnego wpisu na jej blogu dowiedziałem się też, że nie wystapi w nastepnej edycji "tańca z pizdami" bo nie lubi TVN-u i nie chce sie pokazywac w jednej telewizji z trolą szlagowską!!
Ależ dlaczego Anna miałaby wygryzać "superobiektywną" panią Downar Zapolską z jej najsłynniejszym w Polsce powiedzeniem:
"Energa nic wielkiego nie prezentuje,ale gra na tyle dobrze by dzisiaj się dobrze prezentować"
-
pepe1
matrix pisze:jimmy pisze:matrix pisze:jimmy pisze:Zastanawia mnie czemu Energa sobie lepszej zawodniczki nie załatwi, Ryan, przy tak mocarnych zapędach Torunia będzie sie tam na ławie marnowała, ja bym ją chetnie za DeForge widział!!
Trochę dziwny ten Twój post![]()
![]()
Słaba zawodniczka dla Energi,a dobra by zastąpić ADF. Nie wiem czy się śmiać czy płakać!!!!
![]()
![]()
jesli wierzyć plotkom to Anna dostała propozycję pracy w tv zamiast łabędzie i nie będzie miała czasu na treningi. ponoć też Urbański się juz zgodził, żeby zastapiła natasze urbańską w TVP1 i dode w TVP2. Z oficjalnego wpisu na jej blogu dowiedziałem się też, że nie wystapi w nastepnej edycji "tańca z pizdami" bo nie lubi TVN-u i nie chce sie pokazywac w jednej telewizji z trolą szlagowską!!
Ależ dlaczego Anna miałaby wygryzać "superobiektywną" panią Downar Zapolską z jej najsłynniejszym w Polsce powiedzeniem:
"Energa nic wielkiego nie prezentuje,ale gra na tyle dobrze by dzisiaj się dobrze prezentować"![]()
![]()
![]()
Zapolska to przykład gdzie aNI KARIERA ani KOMENTOWANIE jej NIe WYCHODZi. ZERO OBIEKTYWIZMU - ona nadaje sie jedynie do podawania bidonów i ręczników..
TEJ PANI juz dziekujemy- MACIEJOWI STAROWICZOWI także !!! STRONNICZOSĆ za Wisełka - to ich WIZYTÓWKA !!!
-
pepe1
Rosso-Nero pisze:Greebo pisze:pepe1 pisze:
Nie ma to jak się dowartościować czepiając się byle czego. Przecież nikt nam nie wmówi że czarne jest czarne, a białe jest białe.![]()
![]()
Zgadzam sie z toba - zawsze sie znajdzie jakis zakompleksiony czlowieczek - ktory będzie innych POUCZAL - jak maja pisać...
skończ już.
bo mi niedobrze, jak to czytam.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
pepe1
ann pisze:skończ już.
TO NIECH sie koleś nie przyczepia do byle czego ...
Bo jak napisze sie że SIBORA albo WIELEBNA są blisko gry w ENERDZE - to zaraz trzeba się bulwersować ???? CHYBA NIE...
zawod koszykarki to też praca - wiec naturalne jest że chyba idzie się do pracy gdzie można więcej zarobić....
PS. Wiadomości są ADEKWATNE do tematu : plotki , transfery. Więc nie ma sensu by FANI swoich klubów ŻALILI sie tutaj .
Ja sie nie żale
POZDRAWIAM
pepe1 pisze:ann pisze:skończ już.
TO NIECH sie koleś nie przyczepia do byle czego ...
Bo jak napisze sie że SIBORA albo WIELEBNA są blisko gry w ENERDZE - to zaraz trzeba się bulwersować ???? CHYBA NIE...
zawod koszykarki to też praca - wiec naturalne jest że chyba idzie się do pracy gdzie można więcej zarobić....
PS. Wiadomości są ADEKWATNE do tematu : plotki , transfery. Więc nie ma sensu by FANI swoich klubów ŻALILI sie tutaj .
Ja sie nie żale![]()
POZDRAWIAM
A Ja Ci dziekuję za informacje o Wielebnie i Sibce. Poza tym masz 100% racji!!!!
POZDRAWIAM
pepe1 pisze:
można zatem wiedzieć na czym opierasz ową plotkę? bo nawet "plotka" powinna mieć jakieś postawy, a przynajmniej plotka, która nas w tym temacie interesuje...czyli "plotka" oparta np. na artykule prasowym. A nie "plotka" pod tytułem, bo miałem wizje, sen, halucynacje i objawienie...w tym tkwi problem.
"Plotek" prasowych jest w sezonie i tak wystarczająco dużo i tylko takimi "plotkami" się zajmujemy. Bo (tak jak już pisałam) równie dobrze można rzucić temat- deForge w Koronie i nawet uznać go za "realny", tylko po co pisać o takich głupotach, mających z realnością niewiele wspólnego?
A temat brzmi "plotki, transfery", a nie moje marzenia i objawienia!!
A jak chcesz tworzyć plotki to proponuje najpierw napisz do Faktu, oni to opublikują, a potem my będziemy o tym dyskutować.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
No były już na tym forum różne asy z Torunia takie jak sid, ban liden i jeszcze ktoś. Ale widzę, że teraz znowu komuś z Torunia odbiło. Kontynuacja słynnej "Toruńskiej Szkoły Pieniaczy". Myślałem, że ostatnie 2 beznadziejne sezony nauczyły was trochę pokory, ale się myliłem. 
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
pepe1 pisze:Rosso-Nero pisze:
Nie ma to jak się dowartościować czepiając się byle czego. Przecież nikt nam nie wmówi że czarne jest czarne, a białe jest białe.![]()
![]()
Zgadzam sie z toba - zawsze sie znajdzie jakis zakompleksiony czlowieczek - ktory będzie innych POUCZAL - jak maja pisać...
Pepe tylko, że ja nie piłem do Greebo.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
pepe1 pisze:Rosso-Nero pisze:Greebo pisze:pepe1 pisze:
![]()
o Boże co ty chłopie masz w tej głowie?? jesteś mało bystry
to jest tragedia wiec moze juz przestan sie kompromitowac
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
-
Gość
Wielebna w Enerdze
5% szans na ten transfer a wy sie tu tak licytujecie
Ale patrząc z perspektywy Pepe i matrixa to dla nich to jest ( może nie marzenia ) ale jakby coś wspaniałego. To coś jakby poszła plota , że Bibrzycka wraca do Polski do Wisły...nawet jakby było te 5 % to i tak rozpisywałbym sie pewnie o tym transferze a wielu z nas oczami wyobraźni widziałoby już Bibe u nas...
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
do fanow/kibicow z Torunia pierw niech wasz klub wyplaci zalegle pieniadze zawodniczkom a potem wspolnie mozecie myslec kto zarobi wieksze pieniadze w waszym klubie niz w Wisle..
fantazja fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic sie aby bawic sie na calego ajjj
fantazja fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic sie aby bawic sie na calego ajjj
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”