Tęcza przed sezonem 2008/2009
Moderator: patrese
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Dla mnie głupota jest jak trener reprezentacji prowadzi na codzien jakis klub. Czesto dochodzi pozniej do takich sytuacji ze faworyzuje swoje zawodniczki...
Dlatego niektore zawodniczki to skusi w Polkowicach...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Dla mnie głupota jest jak trener reprezentacji prowadzi na codzien jakis klub. Czesto dochodzi pozniej do takich sytuacji ze faworyzuje swoje zawodniczki...
Teraz wszyscy będą mówić o Orzełku tak, jak mówiono o Maciejewskim, gdy ładował zawodniczki z Gorzowa do kadry. poczujemy jak to jest i podzielimy się z wami opiniami
Panowie - spokojnie, wrzućmy na luz. To są indywidualne decyzje każdej zawodniczki. Jeśli Daria zechce podpisać umowę z nami - super. jeśli nie - nie będziemy jej nienawidzić. A tak chyba się stanie w waszym przypadku, jeśli jednak zagra w pomarańczowej, a nie białej sukience...? Nie przesadzacie? Zawodniczki przychodzą i odchodzą - taka praca.
Dlaczego mnie to wszystko nie dziwi? Można tylko płakać z powodu nieudolności naszych "działaczy". Chyba każdy klub obojętnie jakiej dyscypliny (zespołowej), jako priorytet zakłada sobie zatrzymanie liderki/lidera zespołu. Po zeszłorocznych "akcjach" z Nikitą w tym nic mnie nie zdziwi, naprawdę. Także nie ma co się denerwować..tyle.
Wielkim sukcesem jest osiągnięcie tegoroczne, dlatego powtarzałem uparcie, że taki sezon długo może się nie powtórzyć..obym nie miał racji.
Didi zrobi co zechce. Sympatie, antypatie..w tej chwili klub z Polkowic jest lata świetlne przed Tęczą..niestety.
Pozdro
Wielkim sukcesem jest osiągnięcie tegoroczne, dlatego powtarzałem uparcie, że taki sezon długo może się nie powtórzyć..obym nie miał racji.
Didi zrobi co zechce. Sympatie, antypatie..w tej chwili klub z Polkowic jest lata świetlne przed Tęczą..niestety.
Pozdro
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!
Tęcza Leszno!
ehh ludzie wcale nei chodzi ze Daria ma isc wlasnie do POLKOWIC prznajmnij nie w moim osobistym odczuciu , czy leszno lubi czy nie polkowice to juz mnie w tym aspekcie nei obchodzi...glownie chodzi raczej o to ze znowu mozemy stracic liderke a to boli po zeszlym sezonie i jesli byla by to propozycja z Gorzowa czy z Poznania to zapewniam ze rownie bardzo by bolalo. Tym bardziej ze podejrzewam ze wszystkie wymienone druzyny beda prezentowac podobny poziom i podobne aspiracje w walce o play off, wiec co dziwi tylko to ze Daria chce zamienic Leszno na polkowice zwlaszcza w momencie w ktorym trener Krysiewicz rozrysowuje koncepcje gry polskim skladem... rozumeim ze CCC ma wieksze tradycje wiecej osiagnelo nie mowmy ze nie , no ale hmm czy CCC jest dla Darii jakims wielkim jakosciowym skokiem? powiem NIE bo to beda 2 wyrównane druzyny Leszno i Polkowice. Wiec czemu ma przechodzic ? bo trener Koziorowicz? Zasada jest taka jak ktos jest w formie i jest dobry to bedzie gral w reprezentacji.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
jestem zaskoczony
Jeśli mój informator nie ściemniał, to sprawa Mieloszyńskiej ma tez drugi swój koniec. Nikt z klubu pewnie o tym nie powie i tego ni eujawni, ale ponoć Darii w Lesznie mieli powiedzieć, że jeśli nie zostanie w klubie, to jej nie sfinansują zabiegu kontuzjowanego kolana, klub zatrudniając ją był jednocześnie jej ubezpieczycielem. Nie wiem co mam o tym myśleć, a Daria ponoć jest tym faktem zawiedziona i takim traktowaniem i chce zmienić klub. Ma ponoć kilka innych ofert i chce spróbować czegoś innego. Byłaby mile widziana prawie w każdym zespole w polskiej lidze. Oby to nie była prawda...
Re: jestem zaskoczony
[quote="kibolek"Byłaby mile widziana prawie w każdym zespole w polskiej lidze. Oby to nie była prawda...[/quote]
Byłaby mile widziana w każdym klubie w polskiej lidze.
Byłaby mile widziana w każdym klubie w polskiej lidze.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kontakt nawiązany
14.05.2008.
Po kilku dniach udało się nawiązać kontakt z polskim agentem Ryan Coleman. Za wcześnie jednak mówić czy tę koszykarkę ponownie zobaczymy w barwach leszczyńskiego zespołu.
Na przeszkodzie mogą stanąć przede wszystkim finanse. Po minionym sezonie agent Coleman mocno podniósł stawkę. Zobaczymy czy będzie nas na nią stać mówi trener leszczyńskiego zespołu Jarosław Krysiewicz, Ale w tym przypadku raczej nic nie stanie się z dnia na dzień dodaje. Jedno, co można powiedzieć, na 100%, że po okresie milczenia rozmowy ruszyły.
Nieco inaczej wygląda sytuacja, z Darią Mieloszyńską Tu niewątpliwy wpływ na decyzję zawodniczki o ewentualnym pozostaniu w Lesznie może mieć selekcjoner reprezentacji Polski Krzysztof Koziorowicz, który oficjalnie został nowym trenerem CCC Polkowice. Jak wieść gminna niesie widziałby popularną Didi w swojej ligowej drużynie i w prowadzonej przez siebie kadrze. Przynależność klubowa tej zawodniczki wyjaśni się zapewne w ciągu najbliższych godzin, bo Daria we wtorek wylatuje do USA.
Na celowniku leszczyńskich działaczy są też Żaneta Durak z Poznania i jedna z Polek grających poza granicami kraju.
www.elka.pl
......................................................................................................
No niewątpliwie jest się czym pochwalić- samo dodzwonienie się już do agenta Ryan Coleman należy do dużych sukcesów działaczy leszczyńskiego klubu...
14.05.2008.
Po kilku dniach udało się nawiązać kontakt z polskim agentem Ryan Coleman. Za wcześnie jednak mówić czy tę koszykarkę ponownie zobaczymy w barwach leszczyńskiego zespołu.
Na przeszkodzie mogą stanąć przede wszystkim finanse. Po minionym sezonie agent Coleman mocno podniósł stawkę. Zobaczymy czy będzie nas na nią stać mówi trener leszczyńskiego zespołu Jarosław Krysiewicz, Ale w tym przypadku raczej nic nie stanie się z dnia na dzień dodaje. Jedno, co można powiedzieć, na 100%, że po okresie milczenia rozmowy ruszyły.
Nieco inaczej wygląda sytuacja, z Darią Mieloszyńską Tu niewątpliwy wpływ na decyzję zawodniczki o ewentualnym pozostaniu w Lesznie może mieć selekcjoner reprezentacji Polski Krzysztof Koziorowicz, który oficjalnie został nowym trenerem CCC Polkowice. Jak wieść gminna niesie widziałby popularną Didi w swojej ligowej drużynie i w prowadzonej przez siebie kadrze. Przynależność klubowa tej zawodniczki wyjaśni się zapewne w ciągu najbliższych godzin, bo Daria we wtorek wylatuje do USA.
Na celowniku leszczyńskich działaczy są też Żaneta Durak z Poznania i jedna z Polek grających poza granicami kraju.
www.elka.pl
......................................................................................................
No niewątpliwie jest się czym pochwalić- samo dodzwonienie się już do agenta Ryan Coleman należy do dużych sukcesów działaczy leszczyńskiego klubu...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Panowie to Małaszewską mozna sobie wybic z głów:
Natalia Małaszewska opuszcza Jelenią Górę. Dotychczasowa rozgrywająca Finepharmu AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra od nowego sezonu będzie bronić barw CCC Polkowice. Umowa będzie obowiązywała od 1 czerwca 2008 r.
- Cieszę się, że będę grała w klubie z aspiracjami i że będę mogła trenować pod okiem tak doskonałego szkoleniowca jak Krzysztof Koziorowicz - powiedziała nam tuż po podpisaniu umowy Natalia Małaszewska, która w minionym sezonie była najlepiej podającą zawodniczką w Ford Germaz Ekstraklasie.
www.plkk.pl
Natalia Małaszewska opuszcza Jelenią Górę. Dotychczasowa rozgrywająca Finepharmu AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra od nowego sezonu będzie bronić barw CCC Polkowice. Umowa będzie obowiązywała od 1 czerwca 2008 r.
- Cieszę się, że będę grała w klubie z aspiracjami i że będę mogła trenować pod okiem tak doskonałego szkoleniowca jak Krzysztof Koziorowicz - powiedziała nam tuż po podpisaniu umowy Natalia Małaszewska, która w minionym sezonie była najlepiej podającą zawodniczką w Ford Germaz Ekstraklasie.
www.plkk.pl
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Z tego co mi wiadomo, do wasi działacze sami zrezygnowali z Małaszewskiej. Skądinąd wiem, że nie zaprzestali poszukiwań wzmocnień rozgrywającymi z Jeleniej Góry. Może się niebawem okazać, że inna jeleniogórzanka do was trafi. Cierpliwości
PS - czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda sytuacja z kolanem Mieloszyńskiej? To coś poważnego, czy rutynowy zabieg z powrotem do formy w listopadzie?
PS - czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda sytuacja z kolanem Mieloszyńskiej? To coś poważnego, czy rutynowy zabieg z powrotem do formy w listopadzie?
Kuba pisze:Z tego co mi wiadomo, do wasi działacze sami zrezygnowali z Małaszewskiej.
W pewnym sensie tak, ale...nie wiem czy wiesz z jakiego powodu
Kuba pisze:Skądinąd wiem, że nie zaprzestali poszukiwań wzmocnień rozgrywającymi z Jeleniej Góry. Może się niebawem okazać, że inna jeleniogórzanka do was trafi. Cierpliwości
Nawet nas nie strasz, bo to wcale smieszne nie jest.
Kuba pisze:PS - czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda sytuacja z kolanem Mieloszyńskiej? To coś poważnego, czy rutynowy zabieg z powrotem do formy w listopadzie?
Nie boj zaby, to nic powaznego, do wrzesnia bedzie wszystko w jak najlepszym porzadku.
Kuba pisze:powiedziałbym nawet, że wybrana swego czasu do pierwszej piątki Gwiazd w meczu przeciw Mistrzyniom PolskiNie bojcie sie, podobno to bardzo sympatyczna dziewczyna. moze sie okazac ze to tylko "pogłoski", więc nie ma co się stresować.
tak wlasnie myslalem, bo co to moglby byc za inny wynalazek niz Magda Gawronska..tylko nasuwa sie jedno male pytanie...po co?