Finałowe rozgrywki MP Juniorek 14 - 18 maja 2008
Moderator: Moderatorzy
Wyniki dnia dzisiejszego:
Grupa A
14.05.2008 (środa)
Korona Kraków - KKS Olsztyn 81:61 (17:16, 21:20, 19:19, 24:6)
Lider Pruszków - Lotnik Wierzawice 106:68 (31:15, 24:21, 32:11, 19:21)
Grupa B
14.05.2008 (środa)
SKS 12 Warszawa - VBW GTK Gdynia 56:59 (17:13, 23:16, 9:17)
MUKS Poznań - Wisła Kraków 98:61 (34:20, 14:13, 25:11, 25:17)
Grupa A
14.05.2008 (środa)
Korona Kraków - KKS Olsztyn 81:61 (17:16, 21:20, 19:19, 24:6)
Lider Pruszków - Lotnik Wierzawice 106:68 (31:15, 24:21, 32:11, 19:21)
Grupa B
14.05.2008 (środa)
SKS 12 Warszawa - VBW GTK Gdynia 56:59 (17:13, 23:16, 9:17)
MUKS Poznań - Wisła Kraków 98:61 (34:20, 14:13, 25:11, 25:17)
Wiktor pisze:DaRiO pisze:Zapraszam na serwis turnieju http://www.mpj.muxpoznan.pl
fajna stronaz ciekawością będę zaglądał często na nią
Jeszcze jakby staty były to poprostu cud, miód i orzeszki
Ale i to wystarczy

Wróciłem z tych juniorek i jestem dość zdegustowany poziomem. Są zespoły lub też pojedyncze zawodniczki, które grają na poziomie finałów MPJ, ale niektóre drużyny nie wiem w jaki sposób się tam znalazły. Mam nadzieję, że to po prostu zła dyspozycja dnia a nie reguła
Co do statystyk to chyba powinny się pojawić bo Dario coś tam "płodził" podczas meczów na komputerze
Co do statystyk to chyba powinny się pojawić bo Dario coś tam "płodził" podczas meczów na komputerze
Wiktor pisze:#5 pisze:KOrona zostanie Mistrzemnie ma wątpliwości
!!!!
<hahaha>bardzo śmieszne, skąd to możesz wiedzieć
pomyśl więcej zanim coś napiszesz
tak dziekuje za zwrócenie uwagi .. jednak nadal mysle ze dziewczyny z korony poradzą sobie z MUKS'em ..
gilus pisze:Wróciłem z tych juniorek i jestem dość zdegustowany poziomem. Są zespoły lub też pojedyncze zawodniczki, które grają na poziomie finałów MPJ, ale niektóre drużyny nie wiem w jaki sposób się tam znalazły. Mam nadzieję, że to po prostu zła dyspozycja dnia a nie reguła
Mysle ze niektore zespoly jeszcze nie pokazaly na co je stac. Sam osobiscie wymagalbym od niektorych wiecej .. ale coz, czasem jest taki dzien ze nie idzie i coz zrobic. Co jak co ale final Korona - MUKS raczej pewny. Kazdy inny wynik bedzie niespodzianka
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
kwassek pisze:gilus pisze:Wróciłem z tych juniorek i jestem dość zdegustowany poziomem. Są zespoły lub też pojedyncze zawodniczki, które grają na poziomie finałów MPJ, ale niektóre drużyny nie wiem w jaki sposób się tam znalazły. Mam nadzieję, że to po prostu zła dyspozycja dnia a nie reguła
Mysle ze niektore zespoly jeszcze nie pokazaly na co je stac. Sam osobiscie wymagalbym od niektorych wiecej .. ale coz, czasem jest taki dzien ze nie idzie i coz zrobic. Co jak co ale final Korona - MUKS raczej pewny. Kazdy inny wynik bedzie niespodzianka
jak na razie Pruszkow jedzie po Koronie wiec mamy malutka niespodzienke juz drugiego dnia ajjj
PS. Kwassek zajmij mi miejscowke na weekend
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”