TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Omanic będzie trenerem koszykarek Energi
Dzisiaj na konferencji prasowej działacze Energi przedstawią nowego trenera toruńskich koszykarek. Według nieoficjalnych informacji "Gazety" będzie nim Elmedin Omanić.
Serb nie jest postacią anonimową w polskiej koszykówce. Wraz z Wisłą Can-Pack Kraków zdobył dwa tytuły mistrzowskie. Teraz będzie starał się walczyć o jeden z medali z katarzynkami. Omanić otrzymał również ofertę od Lotosu Gdynia, ale działacze Energi okazali się bardziej konkretni i to z toruńskim zespołem Serb ma podpisać kontrakt. Wraz z nim do Torunia ma przyjść Monika Krawiec, była zawodniczka Wisły Can-Pack Kraków.
To jednak nie koniec transferów toruńskiego klubu. O tym, kto wzmocni Energę, zadecyduje już sam Omanić.
Wczoraj wieczorem toruńscy działacze nie potwierdzili tych informacji - mieli wyłączone telefony.
Źródło: Gazeta Wyborcza Toruń
-------------------------------------
jeśli miałoby się to potwierdzić to może i dobrze, Edo można lubić lub nie, ale Monika powinna dostać u niego "karnecik", a to jest jej teraz potrzebne.
Dzisiaj na konferencji prasowej działacze Energi przedstawią nowego trenera toruńskich koszykarek. Według nieoficjalnych informacji "Gazety" będzie nim Elmedin Omanić.
Serb nie jest postacią anonimową w polskiej koszykówce. Wraz z Wisłą Can-Pack Kraków zdobył dwa tytuły mistrzowskie. Teraz będzie starał się walczyć o jeden z medali z katarzynkami. Omanić otrzymał również ofertę od Lotosu Gdynia, ale działacze Energi okazali się bardziej konkretni i to z toruńskim zespołem Serb ma podpisać kontrakt. Wraz z nim do Torunia ma przyjść Monika Krawiec, była zawodniczka Wisły Can-Pack Kraków.
To jednak nie koniec transferów toruńskiego klubu. O tym, kto wzmocni Energę, zadecyduje już sam Omanić.
Wczoraj wieczorem toruńscy działacze nie potwierdzili tych informacji - mieli wyłączone telefony.
Źródło: Gazeta Wyborcza Toruń
-------------------------------------
jeśli miałoby się to potwierdzić to może i dobrze, Edo można lubić lub nie, ale Monika powinna dostać u niego "karnecik", a to jest jej teraz potrzebne.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
-
pepe1
gulchynsky pisze:pepe1 pisze:gulchynsky pisze:...no tak, ale przecież po nicku wiadomo od razu, o kogo chodzi, chociaż nie jest zarejestrowany, a wątpię, żeby codziennie inna osoba podawała się na forum jako pepe1... poza tym forum jest po to, żeby na nim dyskutować na temat, dla którego został stworzony i raczej nie ma nigdzie takiego wymogu w regulaminie, że aby móc pisać na temat koszykówki kobiet, trzeba być zarejestrowanym członkiem forum, bo inaczej jego kwestie się nie liczą, prawda?? ...ale to taki mały offtop
kolega to chyba ZAKOMPLEKSIONY jest![]()
![]()
![]()
wielka DZIECINADA tu panuje - sądząc po poziomie wypowiedz. Więc spóźnione życzenia z okazji waszego dnia/święta -...że ja zakompleksiony?? no tak... fajnie... a można to jakoś udowodnić? przez całą wypowiedź staram się przekazać, że to nie jest wymóg, że trzeba się zarejestrować, żeby pisać na forum, więc jakby nie patrzeć, to piszę raczej na Twoją korzyść, skoro wszystkim to tak przeszkadza, że piszesz tutaj bez rejestracji... więc mimo tego, że PONIEKĄD trzymam Twoją stronę, to jeszcze mi piszesz, że jestem zakompleksiony, taa?? no... to dziękuję
nie zmieniaj tego co wcześniej pisałeś ok ???
jestem gotów zakończyc ten spór - jesli takowy jest. ale jesli nie dajecie takiej szansy...
-
Gość
fearless pisze:Monika Krawiec zdrowa to bardzo duże wzmocnienie. I w ataku i w obronie. Mam nadzieję, że w Toruniu nie zrobią głupiej rzeczy i nie zakontraktują Amerykanki na dwójkę, bo to będzie duża, bo Monia może grać 30-35 minut na wysokim poziomie. Co do trenera, może być różnie.
Tylko na dwójce gra też w Toruniu Latoya Bond. W tej sytuacji klub z Niej zrezygnuje?
-
Gość
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”