Wysłałem niedawno niewinnego posta,a niejaki patrese rzucił kilka sloganów!!!!
Nie zniże się do poziomu tego gościa,bo wystarczy mi miejsce Jego Leszna w ligowej tabeli Speedway Ekstraligi!!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
matrix pisze:Nie zniże się do poziomu tego gościa,bo wystarczy mi miejsce Jego Leszna w ligowej tabeli Speedway Ekstraligi!!!![]()
![]()
bartas pisze:matrix pisze:Nie zniże się do poziomu tego gościa,bo wystarczy mi miejsce Jego Leszna w ligowej tabeli Speedway Ekstraligi!!!![]()
![]()
Co ma do tego zuzel to juz chyba wiesz tylko Ty. Faktycznie wstyd nam bo obecnie jestesmy wiceliderem i straszna ujme nam to przynosi. Dla przypomnienia w zeszlym roku tez wygraliscie u nas w sezonie zasadniczym, a jak sie skonczylo kazdy doskonale wie. Jak zwykle torunscy napinacze mocni w gebie przed sezonem, ale niech tak bedzie dalej...bo w calkiem milt sposob zamyka im sie te pieniace paszcze...jade na kosza wracam ze zwyciestwem, jade na zuzel wracam z mistrzostwem Polski. Dziekuje.
sorry za male zboczenie z tematu
matrix pisze:Zwracam uwagę moderatorom,którzy chyba są na wakacjach![]()
![]()
Czy obowiazują tutaj zasady obrażania?
Wysłałem niedawno niewinnego posta,a niejaki patrese rzucił kilka sloganów!!!!![]()
![]()
![]()
Nie zniże się do poziomu tego gościa,bo wystarczy mi miejsce Jego Leszna w ligowej tabeli Speedway Ekstraligi!!!![]()
![]()

matrix pisze:Masz rację zboczyłeś i to sporo!!!!![]()
![]()
,a ja Ci przypomnę bęcki w Łomiankach i chamskie uderzenie Bell Naszej czołowej koszykarki dzięki,któremu wygraliście mecz!!!!! Zresztą,gdyby była wówczas na parkiecie M.C. już dawno bylibyście pięterko niżej!!!!
Zapraszam do Torunia na mecz koszykówki i mam nadzieję,ze tym razem przyjedziecie trzeźwi,bo moim zdaniem to jeszcze Wam nie wywietrzało!!!!![]()
![]()
patrese pisze:matrix pisze:Zwracam uwagę moderatorom,którzy chyba są na wakacjach![]()
![]()
Wysłałem niedawno niewinnego posta,a niejaki patrese rzucił kilka sloganów!!!!![]()
![]()
![]()
Nie zniże się do poziomu tego gościa,bo wystarczy mi miejsce Jego Leszna w ligowej tabeli Speedway Ekstraligi!!!![]()
![]()
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Właśnie moderator wrócił z wakacji i uroczyście daje Tobie ostrzeżenie nr 1 za lekceważenie pozostałych forumowiczów oraz ciągłe zbaczanie z tematu głównego.
pepe1 pisze:patrese pisze:matrix pisze:Zwracam uwagę moderatorom,którzy chyba są na wakacjach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Właśnie moderator wrócił z wakacji i uroczyście daje Tobie ostrzeżenie nr 1 za lekceważenie pozostałych forumowiczów oraz ciągłe zbaczanie z tematu głównego.
kibice leszczyńscy chyba caly czas maja żal za to że Mieloszyńska i Coleman odeszły gdzie indziej.... ale przeciez została wam EDYTA KRYSIEWICZ![]()
nie cieszycie się ?
LESZNO zasłużenie zdobyło 4 miejsce - po cichu liczyłe że zdobędziecie brąz - ze wzgłedu na COLEMAN - sentymencik z Torunia pozostał.
a ENERGA zasłuzenie zajęła 9 miejsce - bo ,,krajowe gwiazdy '' urządziły sobie wakacje....
i koniec - przestańcie sie juz wszyscy napinac....
przeciez to jasne jest że kto ma więcej pieniędzy - ten moze więcej....
LESZNO zas pokazalo że za małe poieniądze można ugrac sporo - RESPECT....
za to w przyszlym sezonie czeka nas mnóstwo meczy z podtekstami - bo sporo zawodniczek pozmieniało kluby ...
chocby mecze Dudy z CCC będą ciekawe , derby Poznania , AZS Gorzow z Lesznem (karpina , czarna) , ŁKS z Energa , czy chocby Energi (krawiec , omanic ) z Wisłą (Raczyński)
xavery2 pisze:pepe1 pisze:patrese pisze:matrix pisze:Zwracam uwagę moderatorom,którzy chyba są na wakacjach![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kibice leszczyńscy chyba caly czas maja żal za to że Mieloszyńska i Coleman odeszły gdzie indziej.... ale przeciez została wam EDYTA KRYSIEWICZ![]()
nie cieszycie się ?
LESZNO zasłużenie zdobyło 4 miejsce - po cichu liczyłe że zdobędziecie brąz - ze wzgłedu na COLEMAN - sentymencik z Torunia pozostał.
a ENERGA zasłuzenie zajęła 9 miejsce - bo ,,krajowe gwiazdy '' urządziły sobie wakacje....
i koniec - przestańcie sie juz wszyscy napinac....
przeciez to jasne jest że kto ma więcej pieniędzy - ten moze więcej....
LESZNO zas pokazalo że za małe poieniądze można ugrac sporo - RESPECT....
za to w przyszlym sezonie czeka nas mnóstwo meczy z podtekstami - bo sporo zawodniczek pozmieniało kluby ...
chocby mecze Dudy z CCC będą ciekawe , derby Poznania , AZS Gorzow z Lesznem (karpina , czarna) , ŁKS z Energa , czy chocby Energi (krawiec , omanic ) z Wisłą (Raczyński)
![]()
od kiedy Ryan odeszla
![]()
prosze cie naprawde nie pisz jak nie orientujesz sie w temacie
cieszymy sie ze Edzia gra u nas jeszcze jeden sezon a Wy(Torun) sciagnijcie sobie nawet i pol ligi ale pamietaj - nazwiska nie graja
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości