ME juz sie zaczęły
Moderator: Moderatorzy
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
ME juz sie zaczęły
Panowie pierwszy mecz juz za namia na inauguracje wygrywają Czesi 1:0 ze Szwajcarami, Co sądzicie o tym meczu 
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Brawa dla południowych sąsiadów - im kbicowałem. Szwajcarzy więcej z gry ale nie o to w piłce przecież chodzi.
)
Cóż Sverkos nie trafił w piłkę tak jak chciał ale jakie to ma znaczenie?!
Ani jednej reklamowanej ręki bym również nie gwizdnął. Nad pierwszą może jeszcze dyskutować. Gdyby gwizdnął nikt nie powinien miec pretesnji , ale rowniez przy nie gwizdnięciu tez ich nie powinno być. CO do drugiej to juz wg mnie bezapelacyjnie nie było.
Cóż Sverkos nie trafił w piłkę tak jak chciał ale jakie to ma znaczenie?!
Ani jednej reklamowanej ręki bym również nie gwizdnął. Nad pierwszą może jeszcze dyskutować. Gdyby gwizdnął nikt nie powinien miec pretesnji , ale rowniez przy nie gwizdnięciu tez ich nie powinno być. CO do drugiej to juz wg mnie bezapelacyjnie nie było.

WislaLive.pl
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
w 100% się zgadzamsebzinho pisze:jakoś dla mnie Czesi lepiej zorganizowani byli, a Szwajcarom myślę, że brakowało skuteczności, jak Marco wspomniał więcej z gry mieli, ale to Czechy ostatecznie wyszli zwycięsko z tego pojedynku.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
gulchynsky pisze:czuken pisze:Ty teraz zartujesz czy cie mozgu pozbawiono?
...a jak Ci się wydaje, "inteligencie"?? Pojęcie tzw. ironii jest Ci znane?
,,Inteligencie" wybrales nieodowiedni moment do uzycia tzw. ,ironii , wiec zamilcz
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
-
gulchynsky
- Młodzik
- hellraiser
- Junior