POLSKA DO Boju !!!
ME juz sie zaczęły
Moderator: Moderatorzy
Sami sobie jesteśmy winni trzeba było strzelić na 2:0 i nie byloby tej głupiej nagonki na sędziego, polska mentalność szukanie dziury w całym tylko nie w grze naszej reprezentacji, wg mnie dzisiaj na przeciw siebie stanęły dwie najsłabsze drużyny na tym turnieju, a to zachowanie Bąka w końcówce to szczyt frajerstwa i głupoty
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
i dupa blada :/
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=382267369
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
mówiłem kiedyś uważać na Angoli, Niemiec nie jest taki zły, a Angol to Angol niby fajny i miły a i tak poznasz go po czynach
Wydrukował mecz :/
swoją drogą z taką grą to lepiej że nie ma awansu, bo wstyd byłbydalej grać i przegrać, oprócz Boruca to nie ma porządnych zawodników, może jeszcze jest 3-5 ale bez formy, albo za młodzi i nazwiska grały...
Wydrukował mecz :/
swoją drogą z taką grą to lepiej że nie ma awansu, bo wstyd byłbydalej grać i przegrać, oprócz Boruca to nie ma porządnych zawodników, może jeszcze jest 3-5 ale bez formy, albo za młodzi i nazwiska grały...
Webb, why? Webb: For Money
A tak prawdę powiedziawszy Polacy przegrali ten mecz na własne życzenie. Moim zdaniem skromnie zwycięstwo 1:0 także nam wiele nie dawał bo w dalszym ciągu mielibyśmy ujemny stosunek bramek przy plusowym Niemiec i Chorwacji, więc bardzo dziwny wydał mi się fakt cofnięcia się Polaków na własną połowę i bronienie wyniku. Nie znają powiedzenia, że najlepszą obroną jest atak? Przecież to musiało się zemścić, ale swoją droga powinniśmy się cieszyć z takiego wyniku bo nie oszukujmy się ale Austriacy do przerwy powinni włożyć nam ze 3 bramki, czego nie uczynili dzięki wielkiemu Borucowi. Co do sędziego to jest to palant jakich mało, ale pamiętajmy, że uznał bramkę Rogera choć strzelona była ze spalonego. Teraz nam pozostają tylko iluzoryczne szanse, ale walczy się do końca. Tak więc w poniedziałek kibicujemy Polsce i Austrii.
A tak prawdę powiedziawszy Polacy przegrali ten mecz na własne życzenie. Moim zdaniem skromnie zwycięstwo 1:0 także nam wiele nie dawał bo w dalszym ciągu mielibyśmy ujemny stosunek bramek przy plusowym Niemiec i Chorwacji, więc bardzo dziwny wydał mi się fakt cofnięcia się Polaków na własną połowę i bronienie wyniku. Nie znają powiedzenia, że najlepszą obroną jest atak? Przecież to musiało się zemścić, ale swoją droga powinniśmy się cieszyć z takiego wyniku bo nie oszukujmy się ale Austriacy do przerwy powinni włożyć nam ze 3 bramki, czego nie uczynili dzięki wielkiemu Borucowi. Co do sędziego to jest to palant jakich mało, ale pamiętajmy, że uznał bramkę Rogera choć strzelona była ze spalonego. Teraz nam pozostają tylko iluzoryczne szanse, ale walczy się do końca. Tak więc w poniedziałek kibicujemy Polsce i Austrii.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
tadeo86 pisze:Webb, why? Webb: For Money
Teraz nam pozostają tylko iluzoryczne szanse, ale walczy się do końca. Tak więc w poniedziałek kibicujemy Polsce i Austrii.
ja nie mam zamiaru kibicować Austriakom, na awans nie ma szans, a teraz Niemcy powinni zlać Austrie...
Uważam, że mimo nagonki między Polską a Niemcami, obie drużyny grały fair, a wczoraj Austriacy nie przebierali w środkach, np. uderzenie J.Bąka w ostatniej decydującej akcji...
Teraz Poldi strzel dwie Bramki i wygraj dla nas, a My Polacy powalczmy o Twarz i pierwsze zwycięstwo na ME