ME juz sie zaczęły
Moderator: Moderatorzy
Q88 pisze:nie o to chodzi, patrze już realnie
Leo nie zrobi cudów
teraz to moze być conajwyzej wygrana jak za Engela w Korei na MŚ
kiedy Majdan i reszta rezerwowych wygrała mecz, wiec teraz też dać szanse młodym i niech zagrają, a na pewno coś wyjdzie, choć na razie Chorwaci są w formie, jak Holendrzy, ale przychodzi mecz kryzysowy tj pewnie mecz świerćfinałowy
)
LEO WHY??
może jak Holendrzy to trochę przesadziłeś, spójrz na przeciwników Holandii, z którymi dotychczas się zmierzyli, a z jakimi grali Chorwaci, ale rzeczywiście są w gazie i nie zdziwiłbym się gdyby dotarli nawet do półfinału.
Wracając do polaków to ja nadal wierze i pomimo, że jestem świadom, że mamy małe szanse na awans to jestem dobrej myśli.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
sebzinho pisze:Q88 pisze:nie o to chodzi, patrze już realnie
Leo nie zrobi cudów
teraz to moze być conajwyzej wygrana jak za Engela w Korei na MŚ
kiedy Majdan i reszta rezerwowych wygrała mecz, wiec teraz też dać szanse młodym i niech zagrają, a na pewno coś wyjdzie, choć na razie Chorwaci są w formie, jak Holendrzy, ale przychodzi mecz kryzysowy tj pewnie mecz świerćfinałowy
)
LEO WHY??
może jak Holendrzy to trochę przesadziłeś, spójrz na przeciwników Holandii, z którymi dotychczas się zmierzyli, a z jakimi grali Chorwaci, ale rzeczywiście są w gazie i nie zdziwiłbym się gdyby dotarli nawet do półfinału.
Wracając do polaków to ja nadal wierze i pomimo, że jestem świadom, że mamy małe szanse na awans to jestem dobrej myśli.Gdyby (daj Boże)Polacy pokonali Chorwatów, Niemcy ulegli Austrii i wtedy byśmy wyszli z grupy to moim zdaniem możemy zajść wysoko.
ale którzy przeciwnicy Holandii?? i Chorwacji??? tutaj sa ME i niby są wyrównane drużyny, a jeśli chodzi o turniej to turniej i zawodnicy są po sezonach, a nie ma co porównywać tych zespołów?? myśle że Holandia w ostatnim czasie nie doszła do półfinałow MŚ i nie zdobyła 3 miejsca, w ostatnim czasie sie odrodzili fakt i jest możliwe że zagrają "coś", a jest możliwe ze polecą po grupowych, to jest turniej, wystraczy kontuzja i "sędzia"...
Odnośnie Polski to nie ma coliczyć na więcej, 5 zawodników rezerwowych jest równie dobrych jak Ci z meczów poprzednich
Z grupy i tak wyjdą Niemcy, bo trudno przewidzieć ze dwa mecze potoczą sie pod Nas, musielibyśmy wygrac 3-0 i Austria zremisowałaby z Niemcami 2-2... mało realne
- hellraiser
- Junior
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Turasy niesamowite
Kibicowałem Czechom oczywiście
Typowałem 2:2, po 2:0 zwątpienie, gdy 1:2 myślę sobie a niech strzelą na 2:2 bedzie traf w typerze
. turcy po golu na 3:2 cieszyli się jak ja po ich golu na 2:2,a po 3:2 smutek
nie dość,że nie trafiłem to jeszcze Czesi odpadli
Wola walki determinacja - brawo dla tych Turków.
zeby u nas taka walka była
Typowałem 2:2, po 2:0 zwątpienie, gdy 1:2 myślę sobie a niech strzelą na 2:2 bedzie traf w typerze
nie dość,że nie trafiłem to jeszcze Czesi odpadli
Wola walki determinacja - brawo dla tych Turków.
zeby u nas taka walka była

WislaLive.pl
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Q88 pisze:sebzinho pisze:Tak, gdyby Niemcy przegrali z Austriakami 1-0 a my wygrali 2-0 to my wychodzimy, przy każdym innym wyniku meczu Austria - Niemcy my nie wychodzimy
te założenia są takie, jak to ze dziś spadnie śnieg w czerwcu
człowieku małej wiary
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/