ME juz sie zaczęły

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 15 czerwca 2008, 08:36

myśle że Włochy jesli wygrają z Francją to mają szanse na awans, a potem to już wiele może sie zdarzyć :)

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 15 czerwca 2008, 10:04

Q88 pisze:nie o to chodzi, patrze już realnie :)

Leo nie zrobi cudów :(

teraz to moze być conajwyzej wygrana jak za Engela w Korei na MŚ

kiedy Majdan i reszta rezerwowych wygrała mecz, wiec teraz też dać szanse młodym i niech zagrają, a na pewno coś wyjdzie :), choć na razie Chorwaci są w formie, jak Holendrzy, ale przychodzi mecz kryzysowy tj pewnie mecz świerćfinałowy :))

LEO WHY?? :(

może jak Holendrzy to trochę przesadziłeś, spójrz na przeciwników Holandii, z którymi dotychczas się zmierzyli, a z jakimi grali Chorwaci, ale rzeczywiście są w gazie i nie zdziwiłbym się gdyby dotarli nawet do półfinału.

Wracając do polaków to ja nadal wierze i pomimo, że jestem świadom, że mamy małe szanse na awans to jestem dobrej myśli. :) Gdyby (daj Boże)Polacy pokonali Chorwatów, Niemcy ulegli Austrii i wtedy byśmy wyszli z grupy to moim zdaniem możemy zajść wysoko. :)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 15 czerwca 2008, 10:07

Wiadomo juz, czy Podolski zagra przeciwko Austrii?
ObrazekObrazek

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 15 czerwca 2008, 11:03

sebzinho pisze:
Q88 pisze:nie o to chodzi, patrze już realnie :)

Leo nie zrobi cudów :(

teraz to moze być conajwyzej wygrana jak za Engela w Korei na MŚ

kiedy Majdan i reszta rezerwowych wygrała mecz, wiec teraz też dać szanse młodym i niech zagrają, a na pewno coś wyjdzie :), choć na razie Chorwaci są w formie, jak Holendrzy, ale przychodzi mecz kryzysowy tj pewnie mecz świerćfinałowy :))

LEO WHY?? :(

może jak Holendrzy to trochę przesadziłeś, spójrz na przeciwników Holandii, z którymi dotychczas się zmierzyli, a z jakimi grali Chorwaci, ale rzeczywiście są w gazie i nie zdziwiłbym się gdyby dotarli nawet do półfinału.

Wracając do polaków to ja nadal wierze i pomimo, że jestem świadom, że mamy małe szanse na awans to jestem dobrej myśli. :) Gdyby (daj Boże)Polacy pokonali Chorwatów, Niemcy ulegli Austrii i wtedy byśmy wyszli z grupy to moim zdaniem możemy zajść wysoko. :)

ale którzy przeciwnicy Holandii?? i Chorwacji??? tutaj sa ME i niby są wyrównane drużyny, a jeśli chodzi o turniej to turniej i zawodnicy są po sezonach, a nie ma co porównywać tych zespołów?? myśle że Holandia w ostatnim czasie nie doszła do półfinałow MŚ i nie zdobyła 3 miejsca, w ostatnim czasie sie odrodzili fakt i jest możliwe że zagrają "coś", a jest możliwe ze polecą po grupowych, to jest turniej, wystraczy kontuzja i "sędzia"...

Odnośnie Polski to nie ma coliczyć na więcej, 5 zawodników rezerwowych jest równie dobrych jak Ci z meczów poprzednich :), są lepsi technicznie i zmotywowani. Leo zmotywował Polaków i chyba przesadził, ale ten mecz bedzie niewiadomą czy zgrają na wyższym poziomie jak w meczu z Niemcami, czy zagrają żenadę jak w meczu z Austrią która jest (albo juz była) ponad 70 miejsc w rankingu Fifa za "nami". Zobaczymy
Z grupy i tak wyjdą Niemcy, bo trudno przewidzieć ze dwa mecze potoczą sie pod Nas, musielibyśmy wygrac 3-0 i Austria zremisowałaby z Niemcami 2-2... mało realne :(

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 15 czerwca 2008, 19:43

Q88 pisze:Z grupy i tak wyjdą Niemcy, bo trudno przewidzieć ze dwa mecze potoczą sie pod Nas, musielibyśmy wygrac 3-0 i Austria zremisowałaby z Niemcami 2-2... mało realne :(

To wtedy tez wyjdą Niemcy
Obrazek

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 15 czerwca 2008, 20:26

Tak, gdyby Niemcy przegrali z Austriakami 1-0 a my wygrali 2-0 to my wychodzimy, przy każdym innym wyniku meczu Austria - Niemcy my nie wychodzimy
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 15 czerwca 2008, 21:40

I znów musimy na kogoś liczyć :?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 15 czerwca 2008, 21:56

Turasy niesamowite :) Kibicowałem Czechom oczywiście

Typowałem 2:2, po 2:0 zwątpienie, gdy 1:2 myślę sobie a niech strzelą na 2:2 bedzie traf w typerze :P. turcy po golu na 3:2 cieszyli się jak ja po ich golu na 2:2,a po 3:2 smutek ;)

nie dość,że nie trafiłem to jeszcze Czesi odpadli :)

Wola walki determinacja - brawo dla tych Turków.
zeby u nas taka walka była :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 16 czerwca 2008, 07:11

sebzinho pisze:Tak, gdyby Niemcy przegrali z Austriakami 1-0 a my wygrali 2-0 to my wychodzimy, przy każdym innym wyniku meczu Austria - Niemcy my nie wychodzimy

te założenia są takie, jak to ze dziś spadnie śnieg w czerwcu :)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 16 czerwca 2008, 07:16

Q88 pisze:
sebzinho pisze:Tak, gdyby Niemcy przegrali z Austriakami 1-0 a my wygrali 2-0 to my wychodzimy, przy każdym innym wyniku meczu Austria - Niemcy my nie wychodzimy

te założenia są takie, jak to ze dziś spadnie śnieg w czerwcu :)

człowieku małej wiary :)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 16 czerwca 2008, 09:10

JA REALNE CZY JA IDEALNE, JA ZDECYDOWANIE NIESTETY REALNE...

"ŚPIESZMY SIĘ KOCHAĆ POLAKÓW, TAK SZYBKO ODPADAJĄ..."

PRZYKRE, ALE W PIŁCE NOŻNEJ PRAWDZIWE :(, WIEC LEPIEJ SIE MIŁO ZASKOCZYĆ NIŹ PO RAZ KOLEJNY ROZCZAROWAĆ W TYCH ME :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 czerwca 2008, 16:09

serce mowi Polska.. a rozum Chorwacja..
ale wierze, ze jakos wyjdziemy z grupy. a jesli my mamy nie wyjsc to zycze awansu Austriakom ;)
ObrazekObrazek

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 16 czerwca 2008, 18:04

mimo ze Serce za Polską, to rozsądek mi mówi ze nie damy rady :(, w meczu z Austrią było gorzej niż w poprzednim, wiec na awans nie ma szans :/ zbyt wielu... chyba Tylko Cud :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 czerwca 2008, 20:25

Masakra..
Komentatorzy wykrzykują wniebogłosa nazwisko Boruca.. i słusznie.. ale szkoda, że on ma szansę się wykazać tylko dzięki naszej megasłabej defensywie... a Krzynówek.. trochę mu nie wychodzą zagrania górą.. :lol: ale mimo wszystko gramy do 90. minuty! wygramy!
ObrazekObrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 16 czerwca 2008, 20:56

Austria 0 - 1 Niemcy...
Chorwacja 1 - 0 Polska...

Cudow nie ma...

Wróć do „Hyde Park”