Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

swatch
Amator

Postautor: swatch » 06 sierpnia 2008, 09:23

pepe1 pisze:
swatch pisze:
a więc EWELINA witaj W TORUNIU !!!!

Nie myliłem sie więc wczesńiej - a może odpowiednio zareklamowalem TORUŃ Very Happy Very Happy Very Happy

Życze powodzenia - na pewno sobie poradzisz

Nie wierze, ze p.Krawczyk tak po prostu puscil Eweline....

sęk w tym że ona nic z Lotosem nie podpisała więc o co chodzi ???

zresztą przy OMANICIU to GALA sie wiecej nauczy niż przy jakimś tam Winnickim ......

Wlasnie sek w tym, ze Ewelina podpisala "cos" w Lotosie...wiec nie przekazuj niesprawdzonych w 100% informacji.

A grac moze sie nauczyc wszedzie...byleby sama tego chciala!
^^

koszykarz

Postautor: koszykarz » 06 sierpnia 2008, 09:58

Gala pisze:sprawy rodzinne nie pozwolily mi w tym sezonie na gre tak daleko od Lodzi jak Gdynia, dlatego musialam zrezygnowac. a WToruniu bardzo mi sie podoba poza swietna atmosfera jaka tu panuje jest jeszcze swietny szkoleniowiec:) pzdr

bardzo dobry wybór EWELINA - na pewno nie pożałujesz - no i świewtny szkoleniowiec :D
Na pewno zyskasz koszykarsko - no i masz pewne miejsce w składzie - a w gdyni raczej by stawiali na swoje - to tylko moje zdanie.

PS - do RZYMI : chyba kazdy widzi różnice między OMANICIEM - a Winnickim tylko nie ty Rzymi

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 sierpnia 2008, 10:17

Hmm.... "goście" z Torunia widzę że tutaj na potęgę wychwalają Omanica, że świetny jest fachowiec, że Ewelina dużo sobie u niego pogra itd. itp.
Być może? Ale pod warunkiem że się zmienił. Gdy prowadził Wisłę to.... hmm.... no właśnie, wyników jakiś oszałamiających nie miał (poza planowym MP) a i młode zawodniczki za dużo sobie u niego nie pograły :evil:
Oby EO się jednak zmienił, gdyż życzę Ewelinie jak najlepiej i tylko taka właśnie przemiana tego szkoleniowca gwarantuje iż pobyt w Toruniu nie zakończy się dla Eweliny grzaniem ławy!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

basketfann

Postautor: basketfann » 06 sierpnia 2008, 11:39

Szymon pisze:Hmm.... "goście" z Torunia widzę że tutaj na potęgę wychwalają Omanica, że świetny jest fachowiec, że Ewelina dużo sobie u niego pogra itd. itp.
Być może? Ale pod warunkiem że się zmienił. Gdy prowadził Wisłę to.... hmm.... no właśnie, wyników jakiś oszałamiających nie miał (poza planowym MP) a i młode zawodniczki za dużo sobie u niego nie pograły :evil:
Oby EO się jednak zmienił, gdyż życzę Ewelinie jak najlepiej i tylko taka właśnie przemiana tego szkoleniowca gwarantuje iż pobyt w Toruniu nie zakończy się dla Eweliny grzaniem ławy!!!

ja doskonale pamiętam Omanicia w Wiśle -sam byłem za tym by w Toruniu pozostał PIOTR BŁAJET.

Jednak to EDO wybierał w większości zawodniczki - więc jesłi by chciał to mógł zbudować jedną piątke i nią grać - a jednak tak nie jest - kadra jest spora - a EWELINA będzie miała pewne miejsce w składzie - i myśle że nie po to była w orbicie zainteresowań klubu - by grzała ławę...

oczywiscie - z racji braku doswiadcznia - nie będzie grać przecież po 40 minut - ale grzać ławy też nie będzie...

*** a na pewno w Toruniu ma większą szanse na ilośc minut gry niż w GDYNi...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 06 sierpnia 2008, 12:03

koszykarz, a co wiesz na temat Winnickiego? jeszcze nie zaistniał w koszykówce kobiet.. a każdy trener, który jest u Was, jest od razu najlepszy.. czy to Błajet, czy Omanic..
może Ewelina bedzie na wypozyczeniu w Toruniu?
ObrazekObrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 06 sierpnia 2008, 12:33

rzymi pisze:koszykarz, a co wiesz na temat Winnickiego? jeszcze nie zaistniał w koszykówce kobiet.. a każdy trener, który jest u Was, jest od razu najlepszy.. czy to Błajet, czy Omanic..

sam nie byłeś za WINNICKIM - a teraz sie wycofujesz ???
też zastanów sie w którą stronę ,,pijesz '' -

przestań bzdury pisać ze kazdy trener który jest u nas to najlepszy - skoro taki mądry jesteś to powinieneś wiedzieć że Raczynski raczej dobry nie jest....

Przestań sobie zawracać głowke że GALA coś tam podpisywała w Gdyni - jak nie wiesz to nie pisz....

EWELINO - przepraszam że ta dyskusja odbywa sie w twoim temacie..

Kończe :P

fan ŁKS

Postautor: fan ŁKS » 06 sierpnia 2008, 12:34

rzymi pisze:koszykarz, a co wiesz na temat Winnickiego? jeszcze nie zaistniał w koszykówce kobiet.. a każdy trener, który jest u Was, jest od razu najlepszy.. czy to Błajet, czy Omanic..

tak to jest jak 15,16 letnie dziecie - nie mają pojcia za dużo o koszykówcce - a czepiają sie wszystkiego chyba....

koszykarz

Postautor: koszykarz » 06 sierpnia 2008, 12:36

fan ŁKS pisze:

tak to jest jak 15,16 letnie dziecie - nie mają pojcia za dużo o koszykówcce - a czepiają sie wszystkiego chyba....

a co my na to możemy poradzić ???

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 06 sierpnia 2008, 12:46

Gala pisze:sprawy rodzinne nie pozwolily mi w tym sezonie na gre tak daleko od Lodzi jak Gdynia, dlatego musialam zrezygnowac. a WToruniu bardzo mi sie podoba poza swietna atmosfera jaka tu panuje jest jeszcze swietny szkoleniowiec:) pzdr

słowa Eweliny rozwiązują całą sprawę i po co te spory.....
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Gala

Postautor: Gala » 06 sierpnia 2008, 13:02

Ja jestem zpisalaadowolona ze swojego wyboru. nie , nic konkretnego nie pod m w gdyni ,wiec nie wiem skad te informacje :))

mam nadzieje ,ze bede grac wystarczajaco:)) pzdr

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 06 sierpnia 2008, 13:11

Odetchnąłem po tym poście z ulgą.... Pani Ewelino witamy w Toruniu!!!! i życzymy powodzenia!!!!

koszykarz

Postautor: koszykarz » 06 sierpnia 2008, 13:30

Gala pisze:Ja jestem zpisalaadowolona ze swojego wyboru. nie , nic konkretnego nie pod m w gdyni ,wiec nie wiem skad te informacje :))

mam nadzieje ,ze bede grac wystarczajaco:)) pzdr

no wiesz - pomarzyć nikomu nie możemy zabronić :wink:

Ciesze sie że w tak młodym wieku postawiłaś na dalszy rozwoj w nazym kklubie - mam nadzieje że to zaprocentuje :)
zresztą ze Szpila chyba grałaś 2 lata temu w Polfie - wiec z aklimatyzacją nie powinno być aż tak źle :D

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 06 sierpnia 2008, 13:48

no to watpliwosci rozwiane ;)

ehh, szkoda komentowac pozostale wpisy :lol:
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 06 sierpnia 2008, 13:53

rzymi pisze:no to watpliwosci rozwiane ;)

ehh, szkoda komentowac pozostale wpisy :lol:

no właśnie!!! :( :( :(

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 06 sierpnia 2008, 14:10

pozostaje tylko życzyć Ewelinie powodzenia w nowym klubie ;)
ObrazekObrazek

Wróć do „Archiwum”