Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 sierpnia 2008, 11:16

koszykarz pisze:
rzymi pisze:
fan ŁKS pisze:
Ewelina Gala zagra w Toruniu

Kilka miesięcy temu, niemal pewne było już jej przejście do wicemistrza Polski - Lotosu Gdynia. Nagle jednak zawodniczka zmieniła zdanie, a następnie przez długi okres czasu się wachała.

ii wszystko jasne. więc swatch nie pytał bezpodstawnie :)

też mam nadzieje że to koniec :D :D :D

Na upartego, to nawet te zdanie nie wyjaśnia wszystkiego :P Bowiem co to znaczy "wachać się" ? rozumiem, gdyby Ewelina się wahała. no to wiadomo, że jest niezdecydowana, ale skoro "się wachała, to nie wiem :P

tak, wiem że się czepiam 8)

Ewelina, powodzenia w Toruniu :) pozdrów Ilonę na treningu ;-)

swatch
Amator

Postautor: swatch » 07 sierpnia 2008, 11:27

No to mamy juz prawie wszystko wyjasnione...

Nowym klubem Eweliny jest Energa Torun i narazie wiecej komentarzy do tego transferu nie mam;p
^^

basketfann

Postautor: basketfann » 07 sierpnia 2008, 11:33

swatch pisze:No to mamy juz prawie wszystko wyjasnione...

Nowym klubem Eweliny jest Energa Torun i narazie wiecej komentarzy do tego transferu nie mam;p

powinniśmy sie cieszyć że dziewczyna chce sie dalej rozwijać , a tu tymczasem toczy się walka niewiadomo o czym ...

z pewnością wiele dziewczyn marzy by grać w Lotosie - być może też Ewelina wstępnie deklarowala - ale deklaracja a podpis - to jednak jest różnica...

poza tym jak Lotos podkupił Tomiałowicz i Sosnowską - stało sie jasne że na gre w Lotosie - zawodniczka Gala nie ma co liczyć...

a w Toruniu - ma po pierwsze : MIEJSCE w składzie - i to pewne : bo nie ma co owijać w bawełne - szkolenie w Toruniu póki co kuleje....

Poza tym sama Ewelina chciała być bliżej domu : choć z Łodzi do Torunia też nie jest aż tak blisko - to jednak na pewno bliżej niż do Gdyni...

Czy naprawde nie potraficie uszanować decyzji młodej koszykarki ??? Chyba ma swój własny rozum - i zna swoja wartość !!!

Nie możemy też zakładać że w Toruniu Omanić będzie grał tylko jedną piątka zawodniczek - bo po co by robił tak szeroką kadrę.......

Także - ja już naprawdę nie widze sensu kontynuowania tego wątku . Przyczepcie się innej osoby .

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 sierpnia 2008, 11:35

nikt się nie czepia, każdy chciał zaspokoić swoją ciekawość ii tyle :) ii już koniec :)
ObrazekObrazek

Gala

Postautor: Gala » 07 sierpnia 2008, 12:05

Tak wiec rozumiem ,ze spory na temat tego czy jestem/bylam zawodniczka Lotosu sa zakonczone.. Tak jak powiedzialam nic konkretnego co zoobowiazuje mnie do gry w Lotosie nie podpisalam! Informatorzy sa rozni.. plotki tez, ale ja mowie jak jest:)

Powodem zmiany mojej decyzji ..sa problemy rodzinne i chce byc blizej domu mysle ze 2godziny a 6 godzin drogi ma swoja roznice i nikt nie ma watpliwosci:)) Nie ma co sie oszukiwac ,iz Lotos to bardzo dobry klub..Perspektywiczny, ale nie moglam w tym roku zdecydowac sie na gre wlasnie tam.

Mam nadzieje ,ze w Toruniu dostane szanse gry..i bede dalej sie rozwijac co dla mnie jest teraz glownym celem.

Pozdrawiam.

fan ŁKS

Postautor: fan ŁKS » 07 sierpnia 2008, 12:31

Gala pisze:Tak wiec rozumiem ,ze spory na temat tego czy jestem/bylam zawodniczka Lotosu sa zakonczone.. Tak jak powiedzialam nic konkretnego co zoobowiazuje mnie do gry w Lotosie nie podpisalam! Informatorzy sa rozni.. plotki tez, ale ja mowie jak jest:)

Powodem zmiany mojej decyzji ..sa problemy rodzinne i chce byc blizej domu mysle ze 2godziny a 6 godzin drogi ma swoja roznice i nikt nie ma watpliwosci:)) Nie ma co sie oszukiwac ,iz Lotos to bardzo dobry klub..Perspektywiczny, ale nie moglam w tym roku zdecydowac sie na gre wlasnie tam.

Mam nadzieje ,ze w Toruniu dostane szanse gry..i bede dalej sie rozwijac co dla mnie jest teraz glownym celem.

Pozdrawiam.

takie podejście wśród młodych koszykarek jest rzadko spotykane - wiec tym bardziej życze powodzenia w nowym klubie :) :) :)

no i troche ci zazdroszcze że będziesz mieszkać w pieknym mieście :D

Gość

Postautor: Gość » 07 sierpnia 2008, 13:12

Nie marudz nasz lodz tez jest wspaniala:] te piekne szarobure ulice.. te zanieczyszczone chodniki.. pijacy pod sklepami xD

nie no zarcik..
kocham swoje miasto:))

fan ŁKS

Postautor: fan ŁKS » 07 sierpnia 2008, 13:29

Anonymous pisze:Nie marudz nasz lodz tez jest wspaniala:] te piekne szarobure ulice.. te zanieczyszczone chodniki.. pijacy pod sklepami xD

nie no zarcik..
kocham swoje miasto:))

jak już to ,,nasza Łódź - a nie nasz łodź :lol: :lol: :lol:

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 07 sierpnia 2008, 13:36

Ewelinka gratuluję dobrego wyboru!!!! a poza tym trzeba mieć stalowe nerwy,aby spokojnie przejść obok niektórych postów :wink: :wink: :wink:
Będę Twoim wiernym kibicem na każdym meczu w Toruniu....
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Gala

Postautor: Gala » 07 sierpnia 2008, 13:42

Dziekuje..Bardzo mi milo..

jak to ktos wczoraj mi napisal ..:):)

Per aspera ad astra..:):)

koszykarz

Postautor: koszykarz » 07 sierpnia 2008, 13:51

Gala pisze:Dziekuje..Bardzo mi milo..

a forumowicz KUBA - mówi że być może ktos sie podszywa pod EWELINE :lol: :lol:

wydaje mi się że chyba raczej nie :wink: :wink: :wink:

I ciesze się że to sama koszykarka prostuje niektóre ,plotki '' i doniesienia - ktorych nie da sie uniknąć :!:

Ja również ciesze się że padło na Toruń :D :D :D - zresztą kilka tygodni temu ,,reklamowałem '' nasz klub i miasto :lol: :lol:

mam nadzieje że chociaż w 0 ,0000000001 % przekonałem :) :) :)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 sierpnia 2008, 13:55

koszykarz pisze:
Gala pisze:Dziekuje..Bardzo mi milo..

a forumowicz KUBA - mówi że być może ktos sie podszywa pod EWELINE :lol: :lol:

a ja zalecam czytać dokładniej i nie przeinaczać ;-)

Pozdrowienia z Polkowic

Gala

Postautor: Gala » 07 sierpnia 2008, 14:01

Musze sie zalogowac to wtedy chyba juz nie bedziecie miec watpliwosci:PP

no no autoreklama byla dobra :):) z 10% moge Ci przyznac xD

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 07 sierpnia 2008, 14:09

Gala pisze:Musze sie zalogowac to wtedy chyba juz nie bedziecie miec watpliwosci:PP

no no autoreklama byla dobra :):) z 10% moge Ci przyznac xD

Dla mnie cały czas jesteś,jak najbardziej wiarygodna!!!!
pozdrawiam!!!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Ewelina..Gala
Nowy na forum

Postautor: Ewelina..Gala » 07 sierpnia 2008, 14:11

No teraz juz chyba nikt nie bedzie miala zadnego 'ale' :D:D:D
Love this game..Bball

Wróć do „Archiwum”