PTK PABIANICE sezon 2008/2009

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 01 września 2008, 20:00

Batory pisze:
Belfer pisze:Maksu pomysł z transparentem dla Polfy mnie ostro rozbawił, a może zrobimy transparent dziękujący Polfie za to że przez lata kiedy prezesem był Klimek a trenerem Trześniewski dawała kasę wiedząc że są to pieniądze wyrzucone w błoto. Nikogo z Polfy nie interesowała przyszłość, z takim składam jak był, finał był oczywistością. Zmieniły się czasy jest inny prezes w Polfie i było inaczej, teraz ktoś doszedł do wniosku że jednak opłaca się inwestować w sport, zobaczymy co będzie dalej. Przeżyliśmy Herosa, Star Foods, Prospan, Polfę, Hartmana, i jeszcze jesteśmy, dziękować będziesz mógł jak da taką kasę że powalczą o medale, a teraz bez przesady, na Polfie też spoczywa wina że pabianicka koszykówka tak wygląda jak teraz.

a co wy chcecie od Trześniewskiego?? odkad jego nie ma nie ma nic... no może są wychowanki, ale to tylko z powodu ze kasy nie ma, ale myśle że wpływu nie miał na to, bo jak sie ma kase to ma sie kogo chce :), wiec Wara od Mirka, jaki by nie był, to był dobrym trenerem...
Ale Wy pseudoznawcy forum wiecie lepiej... :)) Sorrry Gregory, bujaj Wory...

Koleś obudź się, wstań z nocnika, bo zaczynasz gnić i przestań pier...lić głupoty, Trześniewski był wspaniałym trenerem, który przejął drużynę ŁKSu poukładaną przez fachowca a potem jedną po drugiej ściągał do Pabianic.
PS: Wory to ty możesz bujać, jeśli je masz, w co osobiście wątpię bo nie byłeś łaskaw się zalogować tylko piszesz jako gość, ale dzieci neostrady widać nie brakuje.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 01 września 2008, 21:40

Batory pisze:
Belfer pisze:Maksu pomysł z transparentem dla Polfy mnie ostro rozbawił, a może zrobimy transparent dziękujący Polfie za to że przez lata kiedy prezesem był Klimek a trenerem Trześniewski dawała kasę wiedząc że są to pieniądze wyrzucone w błoto. Nikogo z Polfy nie interesowała przyszłość, z takim składam jak był, finał był oczywistością. Zmieniły się czasy jest inny prezes w Polfie i było inaczej, teraz ktoś doszedł do wniosku że jednak opłaca się inwestować w sport, zobaczymy co będzie dalej. Przeżyliśmy Herosa, Star Foods, Prospan, Polfę, Hartmana, i jeszcze jesteśmy, dziękować będziesz mógł jak da taką kasę że powalczą o medale, a teraz bez przesady, na Polfie też spoczywa wina że pabianicka koszykówka tak wygląda jak teraz.

a co wy chcecie od Trześniewskiego?? odkad jego nie ma nie ma nic... no może są wychowanki, ale to tylko z powodu ze kasy nie ma, ale myśle że wpływu nie miał na to, bo jak sie ma kase to ma sie kogo chce :), wiec Wara od Mirka, jaki by nie był, to był dobrym trenerem...
Ale Wy pseudoznawcy forum wiecie lepiej... :)) Sorrry Gregory, bujaj Wory...

Trześniewski dobry trener :lol: :lol: żarcik :D

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 01 września 2008, 22:45

Przecież ja żartowałem ehhh nie chciałem nikogo urazić :D ale jak chcecie żebym był skarbnikiem to nie ma sprawy służe pomocą.
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 02 września 2008, 06:34

Anonymous pisze:myśle ze 750 tysięcy to mało zeby się utrzymać :(
jak będzie milion to można powaznie myśleć o Pabianicach...

Będzie milion.
Z moich informacji wynika, że kwotą 350 tys zł. klub ma dodatkowo zasilić "Aflofarm" p. Furmana.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 02 września 2008, 11:40

No gdyby Polfa i Aflofarm nas sponsorowali pełnią możliwości to bylibysmy potęgą ale i tak jest niezle :D :D
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Gość

Postautor: Gość » 02 września 2008, 18:18

BasketFan pisze:

Będzie milion.
Z moich informacji wynika, że kwotą 350 tys zł. klub ma dodatkowo zasilić "Aflofarm" p. Furmana.

zaraz ktoś napisze że potrzebne będa dwa, a BaFan napisze że i dwa będą :/

Gość

Postautor: Gość » 02 września 2008, 18:19

MaksuP-ce pisze:No gdyby Polfa i Aflofarm nas sponsorowali pełnią możliwości to bylibysmy potęgą ale i tak jest niezle :D :D

marzyciel, może jeszcze nas Holandia i jej Philips będą sponsorować i będziemy grać na tej hali Eurolige :D, widac wybujała wyobraźna Marksa :P

basketfann

Postautor: basketfann » 02 września 2008, 18:46

Anonymous pisze:
BasketFan pisze:

Będzie milion.

zaraz ktoś napisze że potrzebne będa dwa, a BaFan napisze że i dwa będą :/

z jednej strony dobrze że PLKK podniosła kwote budżetową - w ten sposób drużyny mogą budowac niezłe składy.

przypomnę że drużynie DUDY LESZNO na zajęcie 4 miejsca w lidze wystarczyła kwota 600 tyś zl ..

No teraz Dudzie już nie grozi taki sezon - ale przy sprowadzeniu do Pabianic 3 niezlych zagranicznych oraz nasz polski skład - możemy powalczyc o to 8 miejsce...

Gość

Postautor: Gość » 02 września 2008, 19:39

drodzy kibice to ja już was nie rozumiem...jak były pieniądze i dobry skład to narzekaliście że nie grają Polki i wychowanki tylko zagraniczne. Teraz gdy pabianicki skład to same młode perspektywiczne dziewczyny, a budżet nie jest zbyt wysoki to żądacie wysokich pozycji w lidze. Chyba lepiej ze teraz grają wychowanki które za 2 lub 3 sezony mogą stanowić siłę zespołu...także doceńcie to co macie i kibicujcie dziewczynom bo w lidze na pewno się utrzymają. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 02 września 2008, 20:20

ja oczekuje utrzymania :wink: wiem, że mamy słaba ławke itp itd ale czuje, że cieżka praca da wyniki... moim zdaniem brak jest takiej gwiazdki jaką była Ewelina. Anita ma talent, ale chyba nie czuje sie dobrze w roli gwiazdy :!: można pomyślec np. o Aya :?:

Gość

Postautor: Gość » 02 września 2008, 20:32

a po co Ci gwiazda w drużynie?? chyba lepiej żeby zespół był równy i żeby istniała możliwość aby w każdym meczu inna zawodniczka była tą "gwiazdą". W ten sposób drużyna byłaby nieobliczalna. Ja uważam że nie potrzeba tu gwiazdy.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 02 września 2008, 21:26

ale to moje zdanie :P

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 02 września 2008, 21:44

Hartmann zagra w ekstraklasie
dziś

Koszykarki beniaminka PTK Hartmann Pabianice wystąpią w rozgrywkach ekstraklasy, które rozpoczną się 21 września. Informację przekazał prezes pabianickiego klubu Piotr Zawirski.

- Zakończyliśmy rozmowy z przedstawicielami pabianickich zakładów farmaceutycznych. Mam zapewnienie, że w nadchodzącym sezonie Polfa i Aflofarm będą finansowo wspierać zespół, dzięki czemu uda nam się zamknąć budżet na nieco większym poziomie niż wymagane przez PLKK minimum - stwierdził Zawirski. - Nasz dramatyczny apel o pomoc spotkał się z pozytywnym odzewem. Wszystko wskazuje na to, że najgorsze jest już za nami.
(p) - Express Ilustrowany

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 02 września 2008, 22:47

Myślę,że sponsorom spodoba się ten sezon i moze na następne dadzą więcej funduszy. :D

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 03 września 2008, 08:13

Wczoraj oglądając serwis sportowy w Łódzkich Wiadomościach Dnia wyemitowana była wypowiedź prezesa Zawirskiego i v-ce prezesa Szałeckiego. Z wypowiedzi jakich udzielili wynika że klub "moze" nazywać sie "Polfa Aflofarm Pabianice" :? :?

Wróć do „Archiwum”