TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
koszykarz
Kuba pisze:Endrju pisze:Napewno np. w Gorzowie jako Polka by sie bardzo przydala![]()
Chociaz jak ostatnio widzialem w sparingu w Gorzowie gre naszej Czeszki to o pozycje nr 2 jestem spokojny
Czeszka nie zrekompensuje wam braku klasowych Polek... Ja na pewno nie byłbym spokojny na Twoim miejscu, ale obym się mylił
Pozdro!
jako kibic z Torunia - mogę zauwazyć że druzyna CCC - też nie ma za wielkiego pola manewru wśród POLEK...
Gorzow ma Żurowska , a CCC - ma Mieloszyńska...
potem równiez jest podobnie : Gorzów ma Czubak , Zalesiak i Kaczmarczyk , a CCC - Gajdę , Małaszewska i jeziorna...
Więc moim zdaniem oba kluby - maja podobna sytuacje : z tym że w Polkowicach są tylko 3 zagraniczne (bedą) i one bedą grać a w Gorzowie będzie 5 zagranicznych - więc 2 zawsze będą musialy siedzieć na ławce...
No ale zobaczymy kto na tym wyjdzie lepiej ...
ja oczywiście trzymam kciuki za moje Katarzynki.
Saletra pisze:Słuchajcie a czy w transferach w Cuksach nie powinna być czasem jeszcze dopisana Wood D\Love czy jak tam się nazywała ta zawodniczka, którą Cuksy przetransferowały z zaprzyjaznionego niemieckiego klubu?
Została odesłana.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
koszykarz
pani D'LOVE WOODS już chyba nie ma w BRZEGU...
Ma byc za to środkowa z Senegalu - która wspomoze PETILLON oraz nowa rozgrywająca.....
PS. Ostatnim nabytkiem ENERGI TORUŃ jest mierząca 189 cm środkowa JACQUELINE MOORE - która ostatnio grała w lidze tureckiej (źródło : gazeta ,,Nowości '' ) .
Kadra ENERGI :
1. Rozgrywające i rzucające :
S.MOORE , WALIGÓRSKA , ZIELIŃSKA , KRAWIEC , GRABOWSKA
2. Skrzydłowe :
Chełczyńska , Jasnowska , Tłumak , Żyłczyńska , Bajerska , Gala
3. Środkowe :
Merideth , J.Moore , Gulak
Niezła paka - musicie przyznać
Ma byc za to środkowa z Senegalu - która wspomoze PETILLON oraz nowa rozgrywająca.....
PS. Ostatnim nabytkiem ENERGI TORUŃ jest mierząca 189 cm środkowa JACQUELINE MOORE - która ostatnio grała w lidze tureckiej (źródło : gazeta ,,Nowości '' ) .
Kadra ENERGI :
1. Rozgrywające i rzucające :
S.MOORE , WALIGÓRSKA , ZIELIŃSKA , KRAWIEC , GRABOWSKA
2. Skrzydłowe :
Chełczyńska , Jasnowska , Tłumak , Żyłczyńska , Bajerska , Gala
3. Środkowe :
Merideth , J.Moore , Gulak
Niezła paka - musicie przyznać
-
gulchynsky
- Młodzik
- hellraiser
- Junior
koszykarz pisze:Krawcowa to przecież najlepsza polska ,,2 '' ... Mam nadzieje że udowodni swoje walory.
Skobelek jest najlepszą dwójką.
No chyba że...
Kryśka gra na dwójce to wtedy ona jest najlepsza..
No chyba że ..
Biba gra na 2 to wtedy ona jest najlepsza.
Co nie zmienia faktu zę widziałbym Krawcową w Lotosie

-
koszykarz
Skobelek jest najlepiej zapowiadającą sie zawodniczką - mogącą grać zarówno na 2 jak i na ...
Ona ma jeszcze sporo czasu...
a co do BIBY - no to wychodzi na to że BIBA to także najlepsza ..... ,,1'' - co dowiodły eliminacje zresztą...
ale zobaczymy w sezonie - mam nadzieje że wszystko okaże sie w praniu...
Ona ma jeszcze sporo czasu...
a co do BIBY - no to wychodzi na to że BIBA to także najlepsza ..... ,,1'' - co dowiodły eliminacje zresztą...
ale zobaczymy w sezonie - mam nadzieje że wszystko okaże sie w praniu...
hellraiser pisze:Co nie zmienia faktu zę widziałbym Krawcową w Lotosie
Z tego co pamietam, to widzialbys w Gdyni takze Skobel i raczej nie jestes niezadowolony z pozyskania Tomialowicz. Ladnie jest pofantazjowac, ale i tak wiadomo, ze Beard nikt nie wygryzie z pierwszej 5-tki. Idac Twoim tokiem myslenia (a w zasadzie oczekiwan), Lotos mialby cztery zawodniczki na pozycje SG, z czego dwie to bardzo mlode Polki, a jedna to wielka nadzieja, ktora przesiedziala trzy ostatnie sezony na lawce, wiec pali sie do gry. Dobrze dla Lotosu, ze nie jestes menedzerem tego klubu.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”