kwassek pisze:Ale czy dla Ciebie to jest rownowazne tradycji ??? Prosze CIE .. nie oszukuj sie
No skoro to się działo się w przeszłości to chyba tak. No chyba ze kwasek chodził do innej lepszej szkoły.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
hellraiser pisze:kwassek pisze:Ale czy dla Ciebie to jest rownowazne tradycji ??? Prosze CIE .. nie oszukuj sie
No skoro to się działo się w przeszłości to chyba tak. No chyba ze kwasek chodził do innej lepszej szkoły.![]()
![]()
![]()
kwassek pisze:hellraiser pisze:kwassek pisze:Ale czy dla Ciebie to jest rownowazne tradycji ??? Prosze CIE .. nie oszukuj sie
No skoro to się działo się w przeszłości to chyba tak. No chyba ze kwasek chodził do innej lepszej szkoły.![]()
![]()
![]()
No ja pie....Ja slowo tradycja kojarze z takimi klubami jak ŁKS, WISŁA itp ... A nie z jakimis hydrotworami grajacymi pod dana nazwa od "n" lat ...

hellraiser pisze:Bo widzisz tak nas postrzegają zawodniczki w Europie...Udam że mi przykro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z całym szacunkiem kwassek ale nie udawaj, że nie rozumiesz.
Matović nie patrzy na 20x MP, tylko na osiągnięcia w Europie, a tu nas jeszcze nie dogoniliście.
.....i nie patrzy też na czasy dinozaura Rexa. Żeby dopełnić twoją wypowiedź.

Marco pisze:hellraiser pisze:
hell udajesz głupiego bo myślałem ześ mądry jeśli sukces= tradycja to pomyliłeś chyba galaktyki
TRADYCJA LOTOSU? FANTASTYKA PIĘTRO WYŻEJ
7 lat istnieja i dorobiliście się tradycji? dobra bajka dla głupich dzieci
Hell w takim razie wymień mi tradycję BI SA chętnie się douczę

hellraiser pisze:
Aby uściślisz. . Tradycja to nie jest to że masz 200 lat i co przeszedłeś w historii tylko to że od 150 zacząłeś drapać się po d..upie.
Tradycja to nie jest to że masz 200 lat
i co przeszedłeś w historii tylko
Tradycja – przekazywane z pokolenia na pokolenie treści kultury (takie jak: obyczaje, poglądy, wierzenia, sposoby myślenia i zachowania, normy społ.), uznane przez zbiorowość za społecznie doniosłe dla jej współczesności i przeszłości.
tylko to że od 150 zacząłeś drapać się po d..upie
Jeżeli bawi cię sukces= tradycja. OK racja tylko że mogłeś się wcześniej pośmiać przy wpisach kibiców Wisły. Na pytanie o swoją tradycje 99% wymieniali sukcesy w historii. Dziwne![]()
![]()
Więc nie wiem co cię zaszokowało przyjęło się że sukces= tradycja.
Uważa się że sukces= tradycja ...po prostu taka mała tradycja:wink:![]()

Marco pisze:
sukces (jak również brak) to pewna składowa tradycji, sukces (jego brak) składa się na tradycję, ale nie jest tradycją i jak czytam podniecających się fanów 7 letniego Lotosu Gdynia ,że Matović uznaje nowy klub za klub tradycjami ktorych sama nie potrafi i pewnie wiekszość z was wymienić to mnie to bawi i śmieszy.

hellraiser pisze:Marco pisze:
sukces (jak również brak) to pewna składowa tradycji, sukces (jego brak) składa się na tradycję, ale nie jest tradycją i jak czytam podniecających się fanów 7 letniego Lotosu Gdynia ,że Matović uznaje nowy klub za klub tradycjami ktorych sama nie potrafi i pewnie wiekszość z was wymienić to mnie to bawi i śmieszy.Właśnie mi przyznałeś racje. Mało tego już nie muszę ci odpowiadać na pytanie bo sam na nie odpowiedziałeś. I zaręczam ci że o to właśnie chodziło Matović mówiąc o Lotosie że to klub z tradycją. Oczywiście pozostaje subiektywna kwestia "bogatą".
Nie jest to zgodne co prawda z tą definicją z wikopedi którą wkleiłeś, bo akurat w niej chodzi o coś zupełnie odwrotnego to- że sukces nie jest składową tradycji.A to nie jest jedyna definicja. Taki mały szczegół
Sukcesy sukcesami, ale w pucharach europejskich gramy od 1998 roku a więc 10 lat. To do jakiejś tam tradycji już chyba aspiruje?
Mówię - rozpatrujemy tu tylko historię "istnienia" (nawet nie samych sukcesów) w koszykarskiej Europie.
a Nasza Matović słyszała o Gdyni od kiedy zaczęła się interesować koszykówką europejską a że nie słyszała o finale Wisły z 70 roku to jej musisz wybaczyć..

golew pisze:To tak z ciekawości Marco - po ilu latach można powiedzieć, że jest jakaś tradycja?
a kto mówi, że tradycja to wiek?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 126 gości