II kolejka FGE:TS Wisła Kraków- AZS PWSZ Gorzów Wlkp.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 września 2008, 17:48

Endrju pisze:Nie chodzi mi tu o jakies napinanie sie ze zdobedziemy Mistrza czy itp... bo pewnie sam awans do finalu bylby taka sensacja jak wygranie w pierwszych 2 kolejkach z Lotosem i Wisła>

Myśle że jednak ciut większą :shock: :shock:

Jeżeli chodzi o Wisłe to na pociszenie my narazie gramy jeszcze bardziej chaotycznie :roll: :roll:

Tuż przed końcem doszło do ostrej wymiany zdań między Bobą a Wojtkiem DZ (prawie na niego nakrzyczała :oops: ). Chyba się nie lubią :? :?
Co do Fernandez.Nie grała ale trzeba przyznać że w Wiśle jest ogromna konkurencja na jej pozycji a dodego dochodzi limit dwóch Polek. A Polki Wisła ma tylko wysokie.Dlatego nie doszukiwałbym się spiskowej teori dziejów.
Obrazek

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 25 września 2008, 18:39

hellraiser pisze:Jeżeli chodzi o Wisłe to na pociszenie my narazie gramy jeszcze bardziej chaotycznie :roll: :roll:

No tak tyle, że Wy gracie narazie bez Amerykanek... :roll: :D
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 września 2008, 19:46

Wiślak PB pisze:
hellraiser pisze:Jeżeli chodzi o Wisłe to na pociszenie my narazie gramy jeszcze bardziej chaotycznie :roll: :roll:

No tak tyle, że Wy gracie narazie bez Amerykanek... :roll: :D

Bez jedenej ale ona by akurat sprawiła że nasza gra byłaby jeszcze bardziej Chaotyczna. Kto ogląda mecze WNBA ten wie.

Poprostu dłużej się zgrywamy.
Obrazek

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 25 września 2008, 20:26

hellraiser pisze:Tuż przed końcem doszło do ostrej wymiany zdań między Bobą a Wojtkiem DZ (prawie na niego nakrzyczała :oops: ). Chyba się nie lubią :? :?

"...więc zaklinam niech żywi nie tracą nadziei..." ;)
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."
Rick Barry
Obrazek

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 25 września 2008, 20:31

Tylko wydaje mi się, że wiele tu osób różni się co do pokładanych nadziei.

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 25 września 2008, 20:32

oj zmroziło mnie... mam rozumieć, że kolegę zadowala gra tej pani>?
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."

Rick Barry

Obrazek

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 25 września 2008, 20:42

Z perspektywy trybun to wyglądało ( przynajmniej dal mnie ) tak , że DZ chciał przekazać pewne "uwagi" Bobie a że była to końcówka meczu zrobił to dość impulsywnie. Ta z kolei pokazała , że sobie " nie pozwoli " :D i z tej całej wymiany zdań wyszło , że to ona bardziej zj..... nakrzyczała na niego aniżeli odwrotnie :)
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

walker
Amator

Postautor: walker » 25 września 2008, 22:30

Jest ciekawie,wygrywa lepszy na ten moment,ale jak dla mnie to Rybnik będzie czarnym koniem ligi a Lotos i Wisła parę meczów jeszcze wtopą i to bez możliwości mówienia o braku zgrania raczej że to zmęczenie się wdziera.
AG

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”