II kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-Energa Toruń
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
-
koszykarz
nasz zespól powoli nabiera jakiegoś stylu ...
Mam nadzieję że akcje beda nadal się zazębiać - no i podoba mi się niespodziewany pressing na połowie rywala - co przyniosło niezly pożytek choćby w pierwszym meczu z Orłem...
Tego pressingu u nas nie było wcześniej...
a co do Gulak - jestem absolutnie zaskoczony postawą Patrycji... . Robi swoje jednym słowem - no i chyba nietrudno zauważyć - że tak jakoś szybciej , dynamiczniej gra jakoś...
Z poprzednich lat pamiętam ją jako zawodniczkę dosyć wolna - a tu jednak jest zaskoczenie...
Na razie właśnie Patrycja Gulak i Monika Krawiec to 2 polskie zawodniczki które zyskaly na przejściu do Torunia...
Mam nadzieję że akcje beda nadal się zazębiać - no i podoba mi się niespodziewany pressing na połowie rywala - co przyniosło niezly pożytek choćby w pierwszym meczu z Orłem...
Tego pressingu u nas nie było wcześniej...
a co do Gulak - jestem absolutnie zaskoczony postawą Patrycji... . Robi swoje jednym słowem - no i chyba nietrudno zauważyć - że tak jakoś szybciej , dynamiczniej gra jakoś...
Z poprzednich lat pamiętam ją jako zawodniczkę dosyć wolna - a tu jednak jest zaskoczenie...
Na razie właśnie Patrycja Gulak i Monika Krawiec to 2 polskie zawodniczki które zyskaly na przejściu do Torunia...
-
koszykarz
hehe nie no wszyscy tu zgromadzeni są max
jak ja uwielbiam takie happy spojrzenia typu ...chyba nikt juz sie nie smieje z Gulak ...chyba nikt juz sienie smieje z Energii...pytanei smial sie z nich ktos?
p.s. z druzyny to raczej nikt sie nie smial bardziej to sie nabijano z kilku innych ludkow zwiazanych z Torunskim koszem
czasem ludzie odnosze wrazenie ze w Toruniu zyje sie w innym swiecie
ze tam juz medal zdobyli po 2 kolejkach...ale zapewniam was moi drodzy jeszcze sporo przed wami 
p.s. z druzyny to raczej nikt sie nie smial bardziej to sie nabijano z kilku innych ludkow zwiazanych z Torunskim koszem
czasem ludzie odnosze wrazenie ze w Toruniu zyje sie w innym swiecie
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
koszykarz
Nie rozumiem tej napinki : czy ktos w Toruniu mówi o medalu ?
Raczej nie - i mimo tego że mecze z Polkowicami czy Gdynią były na styku to jednak na dzień dzisiejszy Rybnik i Gorzów są troszeczkę z przodu...
Oczywiście - jak kazdy kibic swojego klubu - każdy by chciał widzieć swoją drużynę jak najwyżej - ale czy to takie dziwne ? Chyba nie...
Raczej nie - i mimo tego że mecze z Polkowicami czy Gdynią były na styku to jednak na dzień dzisiejszy Rybnik i Gorzów są troszeczkę z przodu...
Oczywiście - jak kazdy kibic swojego klubu - każdy by chciał widzieć swoją drużynę jak najwyżej - ale czy to takie dziwne ? Chyba nie...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”