V kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-Utex ROW Rybnik
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
gdziol pisze:ma ktoś link do starej relacji live?
na plkk jest
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik to miasto polskie!
Rybnik to miasto śląskie!
Rybnik - miasto górnicze!
Rybnik na całe życie!
www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik
Rybnik na całe życie!
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Nie wiem co się stało z naszą drużyną fakt że Lotos jest mocny ale liczyłem na walkę! Ten mecz można nazwać Perkins - Lotos. Nie wiem jak można tak przestać grać z meczu na mecz! Gdzie Miedzik, Trafimava, Chomać też nie najlepiej. 10 prób za 3 i zero skuteczności to woła o pomstę do nieba. Dwie amerykanki też bez rewelacji. Nim przyjechała Perkins to nie było liderki i każda musiała grać a teraz to one co myślą sobie bo nie wierze że zapomniały jak się gra.
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik na całe życie!
Rybnik na całe życie!
No ROW zawiódł w tym meczu ... Natomiast widać , że w Gdyni przydało się to mini-zgrupowanie
:)
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Nic po przyjściu nie runęło, nie martwcie się.
Rybnik gra momentami całkiem fajnie a Perkins pokazała, że będzie w tej lidze rządzić. Świetne przechwyty i kontry, ułożony jumpshot. Jeszcze koleżankom mało podaje bo nie wszystko kuma, co zresztą potwierdził coach Mirek. Terry bardzo słabiutko, trochę lepiej Atkinson, ale częściowo robi sporo wiatru, ze skutecznością różnie. No i gdzie była Chomicka to ja nie wiem? Perkins odsiedziała pół czwartej kwarty na ławce bo w akcji równo z syreną po 3q złapał ją mocny skurcz i ledwo dokuśtykała do ławki. Ale wtedy już było po meczu.
Gdyby na początku siedział rzut to może mecz potoczyłby się inaczej. Pozycje do trójek w większości był czyściutkie, ale wszystko się wykręcało a Tofi ciepnęła nawet dwa airballe.. A potem już spokojnie kontrolowaliśmy to co się działo.
Cetniewo dużo nam dało. Widać zgranie - 22 asysty to wynik jakiego daaawno nie pamiętam. Strat oczywiście ciągle sporo, ale jakiś postęp jest. Po przerwie zrobiliśmy tylko 8 jak już trochę się wszystko poukładało. Matović trochę śpiąca, ale jak przez sen rzuca 20pkt to nie mam nic przeciw. Ola próbowała wszystkiego, nawet jej sędziowie pomagali momentami ale i tak nie miała szans. Marczanka asystuje, Paulina rzuca, Lecia wali tróje (!!!), każda wchodząca z ławki coś wnosi. Ogólnie duży plus po tym meczu. Może Ślimak poukładał to już jakoś w głowie i wie co grać.
Wieczorem wrzucę trochę fotek jak obrobię.
A Perkinsiątko dobrze się czuło w gdyńskim sektorze
Rybnik gra momentami całkiem fajnie a Perkins pokazała, że będzie w tej lidze rządzić. Świetne przechwyty i kontry, ułożony jumpshot. Jeszcze koleżankom mało podaje bo nie wszystko kuma, co zresztą potwierdził coach Mirek. Terry bardzo słabiutko, trochę lepiej Atkinson, ale częściowo robi sporo wiatru, ze skutecznością różnie. No i gdzie była Chomicka to ja nie wiem? Perkins odsiedziała pół czwartej kwarty na ławce bo w akcji równo z syreną po 3q złapał ją mocny skurcz i ledwo dokuśtykała do ławki. Ale wtedy już było po meczu.
Gdyby na początku siedział rzut to może mecz potoczyłby się inaczej. Pozycje do trójek w większości był czyściutkie, ale wszystko się wykręcało a Tofi ciepnęła nawet dwa airballe.. A potem już spokojnie kontrolowaliśmy to co się działo.
Cetniewo dużo nam dało. Widać zgranie - 22 asysty to wynik jakiego daaawno nie pamiętam. Strat oczywiście ciągle sporo, ale jakiś postęp jest. Po przerwie zrobiliśmy tylko 8 jak już trochę się wszystko poukładało. Matović trochę śpiąca, ale jak przez sen rzuca 20pkt to nie mam nic przeciw. Ola próbowała wszystkiego, nawet jej sędziowie pomagali momentami ale i tak nie miała szans. Marczanka asystuje, Paulina rzuca, Lecia wali tróje (!!!), każda wchodząca z ławki coś wnosi. Ogólnie duży plus po tym meczu. Może Ślimak poukładał to już jakoś w głowie i wie co grać.
Wieczorem wrzucę trochę fotek jak obrobię.
A Perkinsiątko dobrze się czuło w gdyńskim sektorze
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”