Moderatorzy: sawa_JGora, ludzik76, Platini, Moderatorzy
zewnętrzne żaluzje są ustawione w jednej pozycji. Jednak okna zasłonić się da. Wewnątrz hali wokół całego obwodu zlokalizowane są sterowane elektrycznie rolety zaciemniające.
- zoom do robienia zdjęć niegrzecznym kibicom. Ciekawotką jest fakt, iż każda wchodząca na halę osoba będzie miała robione zdjęcie "paszportowe" w celu późniejszego ustalenia tożsamości.
Kod: Zaznacz cały
... Hala w najbliższych dniach się... powiększy. Prezes MAKS Dariusz Gałązka przy okazji organizacji bokserskiej gali wszechczasów zwrócił się do architekta o zgodę na zbudowanie dodatkowych trybun. Ponowne architektoniczne przeliczenia m.in. szerokości wejść i liczby wyjść ewakuacyjnych sprawiło, że Atlas Arena Łódź może pomieścić 15.500 widzów. ...
Dziennik Łódzki
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości