VII kolejka FGE:Utex ROW Rybnik-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
VII kolejka FGE:Utex ROW Rybnik-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
11.10.08, godz. 17:30
Ostatnio zmieniony 15 października 2008, 23:23 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Wynik jest jak najbardziej sprawą otwartą ale Perkins musi mieć wsparcie w pozostalych Amerykankach : Terry i Atkinson które w rywalizacji z Lotosem , Wisla czy Orłem nic nie pokazały... No i od Międzik chyba też powinno sie więcej wymagać... Z pewnościa 4 porażka z rzędu może źle wpłynać na atmosfere bo w kolejnej kolejce Rybnik będzie gral w Toruniu - tam latwo tez nie będzie .
a Gorzów ? Oni nie muszą wygrać - zagraja na luzie a to może im tylko pomóc - no i trener Maciejewski korzysta z wiekszej ilości zawodniczek - co też moze mieć znczenie...
Ale niewątpliwie jest to hit tej kolejki
a Gorzów ? Oni nie muszą wygrać - zagraja na luzie a to może im tylko pomóc - no i trener Maciejewski korzysta z wiekszej ilości zawodniczek - co też moze mieć znczenie...
Ale niewątpliwie jest to hit tej kolejki
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
W Gorzowie pod znakiem zapytania stoi wystep Sam Richads... gdyby nie mogla wystapic w meczu... bardzo ciezko bedzie o korzystny wynik z sama Kaska...
Jednak znajac zycie to jutro pojawi sie na parkiecie
Dla AZSu napewno to jest jeden z najwazniejszych meczy sezonu zasadniczego... zwyciestwo moze bardzoooo (pomimo sezonu dlugiego) przyblizyc do 1 rundzie, teoretycznie bedziemy mieli wszystkie silniejsze druzyny juz za soba. (Dodatkowo napewno bardzo ciezki bedzie mecz w Polkowicach).
Jednak znajac zycie to jutro pojawi sie na parkiecie
Dla AZSu napewno to jest jeden z najwazniejszych meczy sezonu zasadniczego... zwyciestwo moze bardzoooo (pomimo sezonu dlugiego) przyblizyc do 1 rundzie, teoretycznie bedziemy mieli wszystkie silniejsze druzyny juz za soba. (Dodatkowo napewno bardzo ciezki bedzie mecz w Polkowicach).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wytlumaczcie mi prosze, dlaczego w zapowiedzi meczu na PLKK (http://www.plkk.pl/?p=forecast&id=2089) widnieje zdjecie Skrzecza???
Moze wywalili Maciejewskiego i zatrudnili Skrzecza w jego miejsce?
Moze wywalili Maciejewskiego i zatrudnili Skrzecza w jego miejsce?
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Czy kibice z Gorzowa zjawią się w Rybniku??
Mecz dla ROWu napewno będzie z tych których trzeba wygrać tym bardziej że gramy u siebie. Znowu trenerowi Maciejewskimu będzie się wydawać że gra w teatrze
Wiec oby to był super spektakl z happy endem dla ROWu. W tym meczu to my musimy wygrać a Gorzów będzie chciał zagrać swoje czyli dobry mecz na wysokim poziomie
Ciekawe czy trener zaryzykuje i wystawi Sam Richads. Może będzie ją oszczędzał
niech też się baba odpocznie trochę
W Rybniku musi zagrać cała drużyna zaczynają od Międzik która jeszcze nic w tym sezonie po za Poznaniem nie pokazała Trafimova też musi zagrać tak jak potrafi. Amerykanki raczej w każdym meczu próbują jakoś tam grać i gdy da się im wsparcie to są w stanie pociągnąć tą drużynę.
Mecz dla ROWu napewno będzie z tych których trzeba wygrać tym bardziej że gramy u siebie. Znowu trenerowi Maciejewskimu będzie się wydawać że gra w teatrze
W Rybniku musi zagrać cała drużyna zaczynają od Międzik która jeszcze nic w tym sezonie po za Poznaniem nie pokazała Trafimova też musi zagrać tak jak potrafi. Amerykanki raczej w każdym meczu próbują jakoś tam grać i gdy da się im wsparcie to są w stanie pociągnąć tą drużynę.
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik to miasto polskie!
Rybnik to miasto śląskie!
Rybnik - miasto górnicze!
Rybnik na całe życie!
www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik
Rybnik na całe życie!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Niestety nikt raczej sie nie pojawi:/
Byli chetni ale niestety wypadł nam transport... WRrRrRrR
Co do meczu... jak nie wystapi Sam to raczej nie mamy co marzyc o zwyciestwie. Jednak mysle ze wystapi a typowanie zwyciezcy to jak gra na loterii. Wszystko naprawde moze sie zdazyc
PS (licze na Ole Chomac ze "pomoze" AZS-owi wygrac mecz
)
Byli chetni ale niestety wypadł nam transport... WRrRrRrR
Co do meczu... jak nie wystapi Sam to raczej nie mamy co marzyc o zwyciestwie. Jednak mysle ze wystapi a typowanie zwyciezcy to jak gra na loterii. Wszystko naprawde moze sie zdazyc
PS (licze na Ole Chomac ze "pomoze" AZS-owi wygrac mecz
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Chomać to może Gorzów tak pokarać, że Maciejewskiemu się głupio zrobi
Pisze tak bo dziewczyna grać potrafii w Polkowicach chyba jako jedyna się pokazała z pozytywnej strony.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Szkoda że was nie będzie bo po meczu szło by skoczyć na jakieś piwko do knajpy
No wynik jest otwarty tylko że Rybnik żeby wrócić do gry musi wygrać. Żeby tylko nasze zawodniczki nie straciły wiary w meczu że można wygrać. Szczególnie kibice z Rybnika liczą na Ole
że pociągnie dzisiaj mecz 
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik na całe życie!
Rybnik na całe życie!
Sorx , że tak nie w temacie ale mam pytanie. Co najpierw liczymy?
-stosunek małych pkt
-pojedynki między zainteresowanymi drużynami
Bo nie jestem do końca pewien z tymi nowymi przepisami ...
-stosunek małych pkt
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Wiślak PB pisze:Sorx , że tak nie w temacie ale mam pytanie. Co najpierw liczymy?
-stosunek małych pkt
Chodzi Ci o sytuację, gdy obie druzyny mają na koniec sezonu tyle samo zwycięstw? Zawsze najpierw mecze między zainteresowanymi druzynami, a w przypadku równości (np. X wygrywa z Y różnicą 8 pkt, a w rewanżu Y wygrywa z X także różnicą 8 pkt) - decyduje stosunek małych punktów. Tylko tu nie jestem pewien, czy bezwględny, tzn. różnica między zdobytymi a straconymi punktami we wszystkich meczach, czy - wzorem siatkówki - współczynnik, tzn. punkty zdobyte dzieli się przez punkty stracone. Sytuacja oczywiście komplikuje się jeszcze bardziej, gdy więcej niż dwie ekipy mają tyle samo zwycięstw w sezonie - wtedy tworzy się tzw. małą tabelę, w której w pierwszej kolejności liczy się ilość zwycięstw w meczach z tymi zainteresowanymi drużynami.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”