Wydaje mi się, że pare sezonów temu było gorzej, jak cały młyn skandował przy Waszym wejściu "wyp****alć!"
VII kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Roberto930
- Żak
-
Orange Boyyy
- Żak
Roberto930 pisze:Oj to tylko niewinne "Polkowice tu, Polkowice tam, Polkowice nic nie zrobią nam"...![]()
Wydaje mi się, że pare sezonów temu było gorzej, jak cały młyn skandował przy Waszym wejściu "wyp****alć!"
Tak to może nie...ale coś zawsze było... Tylko z tego co pamiętam to w tamtym sezonie nic nie slyszałem tylu nas tam wpadło do Brzegu...
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Roberto930 pisze:Oj to tylko niewinne "Polkowice tu, Polkowice tam, Polkowice nic nie zrobią nam"...![]()
a jednak zwrócili uwagę
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
Stal Brzeg
- Nowy na forum
Orange Boyyy pisze:Roberto930 pisze:Oj to tylko niewinne "Polkowice tu, Polkowice tam, Polkowice nic nie zrobią nam"...![]()
Tak to może nie...ale coś zawsze było... Tylko z tego co pamiętam to w tamtym sezonie nic nie slyszałem tylu nas tam wpadło do Brzegu...![]()
Bo nie było ekipy i część młodej gwardii Stali jak dobrze pamiętam była na meczu Śląsk-Kmita Zabierzów i tyle na temat
-
Stal Brzeg
- Nowy na forum
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Chciałbym przypomnieć tylko że na tym podforum piszemy o kwestiach sportowych!!!! Do tematów związanych z tym co działo się na trybunach i przed halą służy podforum "KIBICE"
Kolego/Koleżanko o nicku "Stal Brzeg".
Jesteś na FKK chyba od niedawna i może nie wiesz, ale tutaj nie wyzywamy innych od psów itp.
Proponuję zweryfikować nieco słownictwo bo posypią się ostrzeżenia.
Kolego/Koleżanko o nicku "Stal Brzeg".
Jesteś na FKK chyba od niedawna i może nie wiesz, ale tutaj nie wyzywamy innych od psów itp.
Proponuję zweryfikować nieco słownictwo bo posypią się ostrzeżenia.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”