OSTRZEŻENIA

podforum organizacyjno - porządkowe
Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 października 2008, 21:44

Dałem ostrzeżenie Mozarthio - jest to 3 ostrzeżenie.
za misie, za błaznów, za zamknij mordke itp. itd.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 08 października 2008, 21:49

zgodnie z zasadami dałem bana - proszę (kogololwiek zainteresowanego) o przypomnienie, o zdjęciu w odpowiednim terminie.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 października 2008, 22:26

Jest jeszcze ten bełkot w podpisie Primacera ex Gregor vel Młynio :
Gówno na klacie roztarte piętami
coś jak sex ze zwierzętami
syjamskie bliźnięta zrośnięte głowami
Typ swojej lasce z dupy wyciąga kreta
z gumowym chujem
kobieta zapania kolesia w dupe
no k... super

Simon możesz mu to usunąć? Albo pogrozić ostrzeżeniem jak tego sam nie usunie.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 października 2008, 15:39

usunąłem, dałem ostrzeżenie (choć sam w sumie nie wiem czy to nie z drugie w życiu...) i napisałęm "pouczenie"

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 października 2008, 22:21

ja mam prośbę, żeby informować osobę która dostaje ostrzeżenie na priv.

i czy nie da się zablokować ip z którego ktoś pisze ? bo tak to pan z Leszna o nicku Mozarthio wcale nie odczuje kary, bo już buszuje na forum pod innym nickiem.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 października 2008, 22:30

Jego IP to:

80.54.27.63

i faktycznie działa teraz pod nickiem "Twój Wróg" - domyślałem się w sumie wnioskując z klimatu nicku jak i jego autora, ale mi się po prostu nie chciało sprawdzać...

IP zablokowane i prośba o przypomnienie zatem o odblokowaniu tak "Mocarthinio" jak i jego IP w odpowiednim czasie

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 13 października 2008, 15:58

Mozarthio a raczej Twój wróg działa dalej:

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 420#179420

Chłopak jest twardy...
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 października 2008, 22:38

79.197.54.175

kolejne "jego" IP zbanowałem

zastanawiałem się nad tym, i stwierdzam że Mozarthinio prawdopodobnie będzie całkiem "niereformowalny" - chciałbym się mylić, ale po jego poprzednich pretensjach po banie chyba idzie w tym samym kierunku.

znaczy nie zastanawia się nad tym co się dzieje wogóle...

chwali się tym, że wyproszony powraca - dobrze, zatem (poprawcie mnie jeśli się mylę - lub jeśli ktoś ma inne zdanie proszę o wpis i dyskusje - w przeciwnym razie uznam, że się ze mną zgadzacie) po kolejnym jego "pretensyjnym" wpisie z kolejnego (np: sem informatykiem) IP unam, że osiągnął piąte ostrzeżenie i będę bezwzględnie banował bezzwrotnie wszystko, co zidentyfikuje w jakikolwiek sposób z jego osobą. Takie jest moje stanowisko - koniec warcholstwa.

patrese - wiem, że masz z nim jakis kontakt - porozmawiaj może, bez uprzedzeń które niewątpliwie mu się wiążą z moją osobą (nie wiem czemu) bo chyba rozumiesz, że nie jest bielusieńką owieczką w stadzie wilków, tylko te ostrzeżenia od modów mają coś na rzeczy...

niech się chłopak ogarnie bo naprawdę nie jest moim celem ograniczanie dostępu komukolwiek - lecz wręcz przeciwnie, popularyzacja środowiska kk i tak przecież wąskiego...

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 14 października 2008, 07:17

Nie no kontaktów to ja z nim nie mam i mieć nie zamierzam- parę razy pouczałem go tylko przez priv, jak ma się zachowywać na tym forum. Ale widać mało skutkuje. Choć kiedyś był bardziej wulgarny niż obecnie, więc jakiś tam postęp jest. :wink:
Mogę napisać do niego po raz ostatni. Tylko nie wiem czy mam pisać do Mozarthio, czy też do Twojego Wroga i czy to będzie w stanie odczytać jeśli jest teraz zbanowany.
A że jest irytujący dla wszystkich, to zgadzam się w 100% i wcale go nie zamierzam bronić. Ma 3 ostrzeżenia, więc gdy Simon go odblokujesz, to do 5-tego będzie już blisko i wtedy oczywiście ban na wieki.

P.S. Jedyne co mnie nurtuje, to na forum są osobnicy podobni do Mozarthia, ale czują się bezkarni. Taki Młynio-Gregor-Primacer ma za sobą działalność jeszcze bardziej szkodliwą od Mozarthia. On nawet nie wdawał się z nikim w polemikę, a jedynie stosował obraźliwe zwroty wobec innych. I pisze dalej. Więc taki Mozarthio ma trochę racji, gdy powołuje się na jego przykład.

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 października 2008, 09:26

rozumiem - ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie, aby przykładowego Młynia nagradzać ostrzeżeniami - jedno po drugim, bezwzsględnie... - o co apeluje do wszystkich moderatorów, oczywiście do Ciebie także.

już po trzecim jego kariera na kkforum zacznie się kończyć.

Ps. Nie wiedziałem że to ta sama osoba - na wniosek zbanuję IP

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 14 października 2008, 09:51

OK, wysłałem kilka porad dla Mozarthia i Twojego Wroga jednocześnie. Zobaczymy co będzie po odblokowaniu za kilka dni.
Mam jeszcze pytanie- czy ostrzeżenia po jakimś czasie same znikają? Np. po roku? Bo zauważyłem, że kilku forumowiczów miało więcej, a teraz mają mniej. W sumie jeśli tak jest, to byłoby jak najbardziej sprawiedliwe.

Obrazek

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 14 października 2008, 13:33

patrese pisze: Tylko nie wiem czy mam pisać do Mozarthio, czy też do Twojego Wroga i czy to będzie w stanie odczytać jeśli jest teraz zbanowany.

Moderatorzy (w obrębie swojego działu) i admini (wszędzie) widzą pod każdym postem email użytkownika, nawet jeśli jest ukryty. Można napisać maila.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 14 października 2008, 13:56

Okazuje się, że nie straszne dla niego wszelkie bany, bo odpisał mi bez problemu na priv.
Moja misja chyba zakończyła się fiaskiem. Nie będę publikował całego przekazu, bo byłoby to niezbyt fair wobec naszego hakera :wink: , ale zacytuję myśl przewodnią.
Twój wróg pisze:(...)rozumiem twoj tok myslenia ale hmm chyba zrobie to inaczej ... (...)

Tak więc czeka nas jeszcze pewnie wiele niespodzianek... :wink:

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 października 2008, 13:38

proponowałbym wprowadzić pewien punkt do "regulaminu" forum.

mianowicie ostatnio dość popularne, głównie wśród kibiców z Torunia, choć zdarzają sie inne przypadki, jest nie podawanie źródeł, przy wklejaniu różnego typu tekstów.

Zdaje sobie sprawę, że propozycja dawania ostrzeżeń jest troszkę za ostra, ale jeśli np. takie zachowanie, mimo jednej prośby o podanie źródła, się powtórzyło, to wtedy można uraczyć takiego delikwenta "plusikiem" pod jego nickiem...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 20 października 2008, 15:18

można zbanować znów pana z Leszna? Mozarthio czy jak mu tam było?
aktualnie działa jako adcdef

sory, ale ja mam odruch wymiotny jak czytam te bzdury w dodatku z błędem ortograficznym na błędzie.

Wróć do „Wsparcie”