Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 09 października 2008, 14:17

jimmy pisze:bardzo fajnie!! :D

... że nie Nadieżda Orenburg..

Cóż w polskiej lidze będą grać dwie najlepsze skrzydłowe świata. A gdy by grały w jednym klubie to by była madafaka. Może za rok w Gdyni :roll: :roll: :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 09 października 2008, 16:51

przemoe pisze:
- Jesteśmy bardzo szczęśliwi, bo pozyskaliśmy gwiazdę z najwyższej, światowej półki, jaka w Polsce do tej pory jeszcze nie grała. Parę lat temu wydarzeniem było podpisanie kontraktu z Katie Smith, w ostatnim sezonie grały u nas znakomite Chamique Holdsclaw i Alana Beard, ale Tamika Catchings to transfer znacznie wyższego kalibru. Z nią w składzie gdyński klub będzie niezwykle silny i liczę, że z jej pomocą jesteśmy w stanie wreszcie wywalczyć tytuł Mistrza Polski – mówi dyrektor klubu Marcin Kicior.

Jakoś nie jestem sobie w stanie wyobrazić by jakakolwiek zawodniczka na świecie mogła robić więcej , niż CH dla Lotosu w poprzednim sezonie.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 09 października 2008, 17:03

Wiślak PB pisze:Jakoś nie jestem sobie w stanie wyobrazić by jakakolwiek zawodniczka na świecie mogła robić więcej , niż CH dla Lotosu w poprzednim sezonie.

Bo nie ma robić więcej. Ma ją jakoś spróbować zneutralizować, do czego zdolnych jest może z 5 zawodniczek na świecie.
To co wykręci w statach to bonus do priorytetu. Tamika nie ma być jedna na boisku z koszulkami jak ostatnio była Chamique.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 09 października 2008, 21:27

Jednak TAMIKA Catchings w LOTOSIE PKO BP GDYNIA! Dwukrotna mistrzyni olimpijska wyrwana z paszczy uralskiego niedźwiedzia!
Ten tekst mnie rozwalił :lol: :lol: Jak narazie to Catch w Gdyni jescze długo nie będzie więc nie ma się z czego cieszyć.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 10 października 2008, 05:15

Catchings to ta sama półka co Holdsclaw, 2 z 5 najlepszych na świecie. Tamika jest sprawniejsza, ale ustępuje cwaniactwem.. ich pojedynki zapowiadają się rewelacyjnie :D
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 10 października 2008, 15:01

No to w takim razie ich pojedynki zapowiadają się arcyciekawie :D sprawdziłem z nawet wzrost obu, która ewentualnie miałaby lekką przewagę . Okazało się że obie mają po 188 cm :D Już nie mogę się doczekać ... :)
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 10 października 2008, 15:33

A teraz czas na Wisłę i jej transfer. Mam nadzieje że żadna z tych pań nie będzie miłą na pierwsze L. Pojedynek naszej środkowej z L.L czy L.J pewnie też byłby ekscytujący ale co za dużo emocji to nie zdrowo
:) :) :)

Liczę na kogoś znanego i sprawdzonego w naszej lidze.

A może działacze Wisły dojdą do wniosku ze brakuje im kogoś na obwodzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 10 października 2008, 15:40

jak sie już wszyscy tak rozmarzyli to ja poproszę o Penny i to najlepiej od środy :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 14 października 2008, 08:26

polecam lekturę dziesiejszego Przeglądu Sportowego w kwesti sportowej przyszlości ADF

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 14 października 2008, 10:09

walczacy z wiatrakami pisze:polecam lekturę dziesiejszego Przeglądu Sportowego w kwesti sportowej przyszlości ADF

a coś szerzej bo ja tego brukowca nie czytam...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
akakiusz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: akakiusz » 14 października 2008, 10:55

http://sport.onet.pl/0,0,1843445,wiadomosc.html

tutaj też się już pojawiło...
Zawsze wierni, choć pijani, zawsze z Wisłą, Pakos-Fani!!!

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 14 października 2008, 11:07

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 14 października 2008, 11:23

wow :shock: to sie chyba zdenerwowała, że ją pożegnali ... będzie ciekawie :lol:

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 14 października 2008, 11:27

Już w poprzednim sezonie Krawczyk chciał w Lotosie DeForge , więc teraz jak się nadarzyła okazja...

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 14 października 2008, 13:18

tankista pisze:Już w poprzednim sezonie Krawczyk chciał w Lotosie DeForge , więc teraz jak się nadarzyła okazja...

no właśnie wtedy Krawczyk chciał,a teraz sama Anka chce to mnie najbardziej zaskoczyło (jeśli ta informacja się potwierdzi).

obym nie musiał napisać

DeForge = Canty, Holdsclaw
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”